icon

Nevím, s kým jsem těhotná. Byly jste v podobné situaci?

klstud
21. čer 2020

Ahoj holky,
jsem bezradná, vystresovaná a vůbec nevím co mám dělat. Abych vám upřesnila můj problém..
zjistila jsem, že jsem těhotná.
S přítelem nám to už delší domu neklapalo, spávali jsme spolu maximálně 2x do měsíce. V březnu jsem s přítelem spala někdy kolem poloviny března, jestli si dobře pamatuji, tak někdy kolem 13-17 března maximálně, nepamatuji si přesný den. Byla jsem hloupá a opilá a 24. března jsem se vyspala s jiným mužem, s obouma jsem měla nechráněný sex.. no a aby toho nebylo málo, tak za mnou přišel přítel 25. března s tím, ze se mi omlouvá za to, že na mě delší dobu prděl a choval se tak, jak se choval.. a chtěl sex. Takže jsem s ním také spala..
Termín porodu mám podle ult pravděpodobně 20.12 a já mám hrozny strach, ze dítě nebude přítelovo. Vůbec nevím co mám dělat.. je tady někdo, kdo se setkal s podobnou situaci? 😥😓

Strana
z4
tasimia
21. čer 2020

Jak už tady psaly holky, máš dvě možnosti - buď to rovnou přiznáš a nebo budeš tutlat a když se to provalí bude to mnohem horší než teď.. takže já bych to přítelovi řekla, ať si nechá udělat testy DNA a je to na něm. Příště až budeš chtít roztahovat nohy jinému, než svému příteli mysli na následky - i když si myslím, že tohle je pro tebe dostačující poučení. Joo a buď ráda, že si nechytila něco horšího. Takže buď dospělá a řekni pravdu.
@klokanka31 jinak ne, já jsem svojeho manžela,nikdy nepovedla a že už jsme spolu dekádu. Takže tvrdit, že tady nejsme svaté..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

luciaanaa
21. čer 2020

@klstud Nemůžeš čekat na inter.disk.,ze ti někdo pořadí. Jedni tě budou urážet a hanit a říkat jaká jsi to p... a k.... a druzí tě budou litovat a cítit s tebou. VŽDY se stejně musíš rozhodnout ty sama, nikdo TO rozhodnutí za tebe neudělá i kdyby byla rady sebe víc hezké. Udělej co cítíš ty sama jako nejlepší variantu, ale každopádně pokud si miminko chceš nechat tak teď už jde jen a jen o to malé. A spokojené a strašně dítě může být jak s vlastním tak nevlastním tátou, hlavně že nějakého bude mít 🙏🙈

renny13
21. čer 2020

@klstud nepíšeš, jestli se od března vztah s přítelem zlepšil a on chce všeobecně taky miminko. Teď, když čekáš mimčo, bys už měla sama být rozhodnutá jestli je váš vztah dost pevný a není pořád jako na houpačce, v tom případě bych zůstala raději sama s dítětem. Přítelovi bys to měla říct teď na začátku těhotenství aby se rozhodl taky sám. Když se přiznáš teď nebudeš žít celé těhotenství v nervách kdy to praskne a jak to dopadne. Budeš potřebovat klid kvůli miminku.

yerry
21. čer 2020

Nebudu tě moralizovat to tady udělají jiní, ale co tahle oslovit toho s kým si byla nevěrná (předpokládám že s nim dítě mít nechces) a říct mu jak se věci mají, a ať jde na testy on aby se jeho otcovství pokud možno vyvrati... pokud by se potvrdilo mela bys jít ale s pravdou ven a příteli rict ze dítě jeho není... jinak bych nevěru neříkala, udělá to víc škody než užitku...

lucca35
21. čer 2020

Pisatelka,já vím s kým mám své 2dcery a lhát a tajit se nevyplácí. V 6letech starší dcery byla zjištěna policystoza ledvin. Podotýkám 5let po rozvodu a podstoupili jsme oba genetiku kvůli zjištění z či strany je v případě možné dárcovství ledviny. Upřímně si neumím představit,že by tam bylo zjištěno,že dcera není jeho.Stat se může kdykoliv cokoliv a osobně bych to neriskla ani náhodou ani ve snu.

suzanna123
21. čer 2020

Abych nebyla za kur... a rozhoďnožku, předem upozorňuju, že v téhle situaci jsem nikdy nebyla, nicméně jak řekl klasik: shit happens. Gratuluji těm, co jsou 50 let s jedním bez potřeby podvádět, upřímně jim přeju, aby to bylo oboustranně a nemám potřebu řešit, jestli je to tím, že mají takovou kliku při výběru partnera a doma jim to po všech stránkách tak klape anebo proto, že nemají problém s tím, že sex je jednou v roce na vánoce - anebo s tím problém mají, ale v zájmu vyššího dobra to neřeší. Nicméně nedovedu si představit, že bych jako spokojená dlouholetá manželka měla potřebu být na někoho sprostá nádavkem k tomu, že čeká dítě a je ve stresu z toho, že si potencionálně posr. život...
Co se dotazu týče, tady se asi radit moc nedá - možnosti znáš, všechny mají svá pozitiva nebo negativa a je na tobě, na co máš koule respektive co považuješ za menší prů... Já bych tě uklidnila, že nejseš ani první ani poslední, co tohle řeší. Tak to ber tak, že je pozitivní, že to řešíš jen ty a pokud se tak rozhodneš, tvůj partner (partneři) a ne taky bulvár a půlka národa (a btw., s ní se tenkrát taky kvůli tomu nerozvedl). A ať to dopadne jak chce, stejně nemůžeš vědět, co z toho je to "dobré" řešení. V tuhle chvíli bys asi chtěla, aby to bylo přítelovo a ten se ideálně o téhle situaci nedozvěděl, ale upřímně, on taky nezní jako úplné terno... Tak bych se na tvém místě rozhodla podle sebe, co je pro tebe v tuhle chvíli nejpřijatelnější řešení a pak to nechala na osudu.

lachtanice86
21. čer 2020

@suzanna123 jen je vtipný, že ty výčitky na ní dopadly až v 15tt
Jo a jako spokojená dlouholetá manželka můžu úplně v klidu a bez výčitek říct, že je blbá. Že měla používat mozek a ne .... a že když ho nepoužila před tím, ať ho použije teď. Pokud ho má

sudylichozrout
21. čer 2020

@suzanna123 A nech to osudu. Jinymi slovy, delej z partnera debila co nejdele to pujde. Ty si asi vubec neuvedomujes, jak brutalni podraz to je, ze? Chlapi tohle opravdu tezce rozdychavaji, respektive nerozdychavaji. A jsou schopni kvuli takovemu svinstvu klidne vsechno zahodit a prasknout dvermi. Jak chces pak treba osmiletemu diteti vysvetlit, ze vcera byl tata milujici a dnes ho uz nechce videt?
Rozhodne priznat barvu. A to co nejdriv, at ma partner cas na rozhodnuti, co dal.

suzanna123
22. čer 2020

@sudylichozrout prosím tě, proč na mě útočíš? Kde jsem napsala, že má dělat z partnera debila? Napsala jsem, že se má nějak rozhodnout a nechat osudu má to, jak to potom dopadne.. Těch možností, jak se k tomuhle postavit je celkem dost. A ne, nikomu bych neporadila, ať to udělá "na kukačku" a rozhodně by mě nikdy nenapadlo tohle udělat. Taky mě ale nenapadá, proč bych měla cizí dospělé ženské kecat do toho, jak se má v takové situaci rozhodnout ona a pokud se rozhodne pro tohle a) rizika jí musí být jasná, b) nebude první ani poslední, c) mně do toho nic není. A btw., nevím, jak těžce tohle chlapi rozdýchávají - jednak já s tím zkušenost nemám, nicméně myslím, že je víc těch, co v téhle situaci jsou a nikdy se to nedozví než těch, co to museli rozdýchat.

codal
22. čer 2020

@klstud můj exmanzel si 14 dní po té, co mě opustil, upletl sviště se svou milenkou. Teda v té době si to myslel, protože se dohodli, že spolu chtějí miminko. Ona mu ale zapomněla říct, že to miminko plánuje i se svým mužem. Zkrátka chtěla dítě a tak nějak jí bylo jedno s kým. Obou partnerům to řekla a taky jim řekla, že bude s tím, čí to dítě bude. Oni ji oba tak milovali, že doufali, že to dítě bude jejich, aby s nimi zůstala. Celých devět měsíců to táhla na obě strany, s oběma nakupovala oblečky, oba se těšili a mluvili o tom, že budou mít syna. Můj ex byl přesvědčený, že miminko je určitě jeho. A to jsou to oba fakt pěkní,
chytří chlapi a ona není zas taková hvězda, ale prostě to s chlapa umí, většího manipulátora než je ona, jsem nezažila. Dokonce i v porodnici se vystřídali, když se malý narodil. Můj ex tehdy doufal, že to její muž nestihne, protože byl na služební cestě, aby mohl být u porodu, ale její muž to nakonec stihl. Nakonec se zjistilo, že miminko je jejího manžela, ale můj tehdy už ex manžel tam ještě dva měsíce jezdil, vozil kočárek, I když věděl, že miminko není jeho, protože doufal, že ji přesvědčí, aby za ním odešla i tak. Ona se nedokázala rozhodnout. Nakonec to můj ex vzdal a ona zůstala se svým mužem. Dnes mají druhé dítě. To jen abys věděla, že to ve finále může dopadnout všelijak, partner tě nemusí nutně opustit, když mu řekneš pravdu. Já bych s takovou lži žít nedokázala.

hanulkaha
22. čer 2020

@klstud kdybych ja byla ve tve situaci, priteli i "tomu druhemu" bych rekla, jak se veci maji a pocitala s moznymi nasledky... Bud se pritel na💩 a praskne dverma, nebo to ustoji a miminko s tebou bude chtit vychovavat, i kdyby se na testech potvrdilo, ze neni jeho. Potom "ten druhy" bud rekne, ze at dite je nebo neni jeho, nechce s nim mit nic spolecneho, nebo si pocka na testy... Ale upřímně, pokud uz vas vztah s pritelem pokulhaval a ted mu reknes, ze sice mimi cekas, ale mozna neni jeho, vztah pujde totalne do haje a ty zůstaneš sama 😕 rozhodne bych ale nelhala a sla s pravdou ven! Byla to tvoje hloupost, tak za ni ted musis nest nasledky i se vsemi "riziky". Bude to tezke, ale rekni to priteli co nejdriv. Drzim pesti 👊👊🍀

klstud
autor
22. čer 2020

Myslela jsem, že odpovídat nebudu. Ale zkusím to..
To co jsem udělala, tak toho nesmírně lituju, nemůžu se na sebe podívat do zrcadla, je mi zle jen si na to vzpomenu. S přítelem jsme spolu 4 roky. V průběhu těch 4 let mě přítel podvedl, psal si minimálně s 10 ženami, s kterými si vyměňoval nahé fotky, psal si s nimi, že je sám, ať se sejdou a tak dále a já i po tom všem neměla odvahu odejít.. věřte nebo ne, myslím si, ze po tom co jsem Vám napsala za problém věřit určitě nebudete, ale řekla jsem, ze nikdy nebudu nevěrná. Nikdy.
Bohužel se tak stalo, bohužel jsem ten den znovu zjistila, že prosí jednu slečnu od nás z města, s kterou se známe o sex.. ze za ni přijde, ze si uzijou, jak musí být v sexu skvělá. No.. já se opila, muž s kterým jsem se vyspala mě utěšoval a problém byl na světě. Já vim, ze mě to neomlouvá. Přes 2 roky jsme nemohli mít dítě a tak mě v tu chvíli ani nenapadlo, ze bych teď otěhotněla.. ještě ke všemu s někým jiným. Jak mi je teď, nepreju nikomu.
Jen Vás prosím, nadávky jaká jsem šlapka..prosím nepište mi to. Já sama si to nepřestanu nikdy vyčítat.
Jen jsem žádala někoho, kdo si tím také prožil, jedtli by mi mohl napsat jeho zkušenost. Kdybych prosila o to, aby mi některé slečny a paní nadávaly, napsala bych to do dotazu.

hanulkaha
22. čer 2020

@klstud clovek udělá za zivot spoustu kopancu, jen nektere jsou male, nektere vetsi a nektere nam poznamenaji zivot... Kdysi jsme se bavili s muzem na podobne tema... Tehdy mi rekl, ze kdyby se neco takoveho stalo u nas, chtěl by to urcite vedet. Dokazal by mi odpustit neveru (pokud by to byl prave takovy preslap z blbosti), ale nikdy by mi neodpustil, kdybch ho nechala několik let byt milujicim tatou a najednou prask, sorry, ale tohle neni tvoje dite...
Pokud tvuj přítel behal za zenskyma a ted tvrdi, ze se mu rozsvitilo, chce te na rukou nosit a mit s tebou dite, je otazkou, zda bude uz doopravdy sekat latinu, nebo bude v tomto stylu zivota pokracovat i nadale, protoze jak se rika "podvedl jednou, podvede znovu". Zvazila bych vubec, jestli s takovym clovekem chci zustat, at uz je miminko cikoliv a pokud s nim zustat chces, i tak jdi s pravdou ven. Asi jen malo chlapu by dokazalo milovat a vychovavat cizi dite a mit ho za vlastni, ale tajit pred nim, ze neni jeho, je sakra hnusny podvod a zrovna ty mi nepripadas, ze by ti tohle svědomí dovolilo... Moc ti drzim pesti, at uz to dopadne jakkoliv, ale mysli na to, ze to malicke za nic nemuze 💙🍀🍀

renny13
22. čer 2020

Holka, nevím co tu ještě řešíš. Sbal si věci a rychle pryč. S takovým chlapem bych nebyla, ani kdyby byl biologický otec toho miminka. Ten tě bude podvádět i dál. Raději bych byla s mimčem sama v klidu a zdravá, než čekat co od něj chytnu. Odsuzovat tě nebudu. Každý má svých problémů dost a ty si má řešit. Teď bys měla být silná už kvůli tomu miminku.

codal
22. čer 2020

@klstud po tom, co jsi napsala, bych asi od přítele odešla a začala nový život jen s miminkem. Nevěřím, že v těhle věcech se chlapi změní, a to ani příchodem miminka, takže dřív nebo později tě podvede znova a stejně se rozejdete. Obou zúčastněným bych řekla, jak se věci mají, a po porodu udělala testy otcovství, abys měla jasno, ale ve vztahu bych nezůstávala. Důvěra je narušena z obou stran a podle mě je to do budoucna stejně neudržitelné. Když budete rozumní, můžete být dobrými rodiči pro své dítě, když spolu budete vycházet jedině dobře, ale rodina, v pravém slova smyslu, z vás podle mě nikdy nebude, příliš se toho stalo, vzájemně jste si ublížili až moc a vždycky to bude viset ve vzduchu. A pokud je prcek toho druhého, tak tím spíš. Začni znovu, s miminkem a jednou s někým jiným. Hodně štěstí 🍀!

amelia000
22. čer 2020

@klstud poslala som ti link ze DNA test sa da urobit aj pocas tehu z krvi. To uz ci a ako ostanes a s kym a kto bude otcom to je uz na tebe. Aspon budes vediet koho ziadat o vyzivne.

kristyn.g
22. čer 2020

@klstud v tom případě si myslím že dítě je druhého a že bys měla odejít i tak. A oznámit to i druhému že možná bude otcem. Dítě si pravdu zaslouží...

klokanka31
22. čer 2020

@sudylichozrout Chlapi ale z nás ženských taky často dělají deb***. A dělají podrazy. Já bych to tak horké neviděla. Kdyby si udělal dítě jinde přítel od tazatelky, pochybuju že by ještě v těhotenství jí vše vyslepičil. Normální chlapi by to tajili. Lepší čekat a mít naději že se to neprovalí, než jistý průšvih...

klstud
autor
23. čer 2020

Tak holky,
během příštího měsíce budu dělat testy. Je to přece jenom finančně trošku náročnější, tak to nepůjde hned.
Přítelovi nic říkat nebudu, protože lze poslat např. i zubní kartáček..
i přes to všechno bych byla radši, kdyby mimčo bylo přítele.
Vysvětlovat všem, že čekám dítě někoho jiného.. 😫
Chci se propadnout do země a nebýt tu.
Všem Vám, které jste mě neodsuzovaly moc děkuju. Pomohlo mi to být alespoň trošku klidnější 😥

veroniquecz
23. čer 2020

@klstud držím pěsti ať to dopadne jak si přeješ 🍀

janinasm
23. čer 2020

@klstud Upřímně je mi líto v jaké situaci jsi. Mně se to naštěstí nestalo teda a jsem ráda! Nedávno jsem cetla, že každé čtvrté dítě je kukačka. Každé čtvrté dítě není biologickým dítětem otce, který ho vychovává a ten otec o tom neví...... Já bCh to příteli řekla. Nedokážu si představit, že ho nechám vychovávat dítě, ktere dost možná není jeho. Nechat chlapa myslet si, že to dítě je jeho a nechat ho ho vychovávat je podle mě jedno z největších svinstev, co ženská může chlapovi udělat.

marketa11112
23. čer 2020

@klstud tohle je nejlepsi reseni. Zaplatit test. Budes vedet, koho ditko je. Dle toho se lehce rozhodnes co a jak dal. Drzim palce.

lussy12345
28. bře 2021

Holky poraďte. Jsem těhotná. 8.3 jsem měla sex s manželem do mě den dva dny pred ovulaci ejakuloval do mě dítě jsme chtěli, sperma jsem měla dlouho v sobě. Jenže jsem to posrala 11.3 jsem se bez ochrany sice přerušeny sex vyspala s milencem, se kterým je konec posrali jsme to oba už to mělo být vše ok. Psala jsem mu jestli si je jistý on že 100 procent že by už takhle musel mít 100 děti. Co myslíte jsem totálně na dně přemýšlím jestli to říct jenže to bych ublizila tak moc prostě co si myslíte...

leniczka23
28. bře 2021

@lussy12345 přát si dítě s manželem a prcat s milencem tak to je taky vyzrálé 🤦 pokud se do tebe neudělal nevím co řešíš. Manželovi to neříkej, to je pěkné sobecký, tobě by se ulevilo a jemu by se zbořil svět. Popleskni se a začni si vážit toho co máš a nedělej blbosti.

lussy12345
28. bře 2021

@leniczka23 já bych to neřešila byla jsem šťastná ale všichni mi nutí kapicky lásky a nechci už nikdy více ublížit. A že to bylo ještě v plodných dnech.

mimi1004
28. bře 2021

@lussy12345 Kdo všichni ti nutí kapičky lásky? Tys o milenci a teď i těhotenství někomu řekla?

lussy12345
28. bře 2021

@mimi1004 nenerekla ale vystrasili mě ty diskuze všude jinde mi psaly že to je dokonce milence a já už mám teď paniku. Nikdy jsem nebrala antikoncepci spala jsem jen S manželem a období toho prokleteho milence a nikdy jsem neotehotnela vždy prerusovany sex

viki999
28. bře 2021

@klstud jak to dopadlo? Nechala jsi dělat test?

lussy12345
28. bře 2021

@mimi1004 co si myslíš nemám se komu svěřit jsem paranoidní nebo se mám bat

lachtanice86
28. bře 2021

@lussy12345 ale prerusovany sex neni spolehlivá antikonce, to vi i malé dítě, takže klidně to může být milence. Zaplat si testy.. jen nechápu, jak žena která se snaží o dítě jde su.kat i jinam a taky bez ochrany!

Strana
z4