Neustálý výtok ve 14tt

kaii
15. bře 2018

Ahoj dámy.
Mám takový trochu intimní problém. K Dr. jsem objednaná až na 27.3. takže se chci zeptat ještě i zde, jestli počkat nebo mám k Dr spěchat.
Jsem ve 14TT a mám neustálý výtok. Nic nebolí, nic zvláštního, jen výtok, už je to docela nepříjemné, snad mě chápete.
Jak dlouho bude trvat, pokud je tohle vůbec normální? Jsem těhu poprvé a nemám páru co je v těhotenství normální a co ne :(. Děkuji moc za rady a tipy.

ellis01
15. bře 2018

Ahoj. Od začátku těhotenství mám výtok. Pakliže tě nic nesvědí ani nepálí, tak by to nic být nemělo. Výtok bez dalších problémů je v těhu úplně normální. Kdyby tě začalo svedit, pálit nebo byl výtok zbarvený třeba do zelena, mohla by to být infekce a v tu chvíli bych to řešila.

oveckaluky
15. bře 2018

Jsem v 11. tt a tento výtok mám pořád, a měla jsem ho i v předchozích těhotenstvích, je to naprosto normální, pokud nic nesvědí nebo nepálí - říká se tomu tzv. "těhotenské vlhko" 🙂

linee
15. bře 2018

Ja u prvniho trpela na vytoky cele tehu.Nesmi nic svedit ani palit (mohly by to byt kvasinky). Ale od 14tt se to uz da lecit cipky nebo masti.Je to dane hormony.Niceho se neboj,navic mimi je chranene.

kachnicky
15. bře 2018

Výtok má každa těhotná, chrání tě před infekcí 🙂 Jen nesmí zapáchat, svědit atp..

ivetapipeta
22. bře 2018

@kaii Ahoj, já mám těhotenský výtok a to dost silný celé těhotenství. Někdo to tak proste má. Pokud tě netrápí svědění, zápach tak je to fakt jen těhu výtok. Mě to kolikrát steklo až ke kolenum. Teď mám za týden rodit a už se těším. Navíc mám tehotenskou cukrovku na inzulinu, tak u tohohle jsou vytoky silnější a častější ...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru