icon

3. dítě, jak jste to zvládali?

lucyr1994
24. dub 2018

ahoj holky. Dneska jsem zjistila, že jsem těhotná. 2 děti už mám a 3 jsme neplánovali. Ha bohužel nemůžu nestále po ní krvácím mimo cyklus. Vím kdy mám plodné dny, bohuže přesně v ten den jsme se oba zapomněli. do 12 hodin sem si vzala escapelle no očividně nezabral. test pozitivní dokonce 2 dny před ms. Chtěla jsem se zeptat těch které mají 3 mimco neplánovaně jak jste to zládali jsem z toho dost vyděšená.

Strana
z2
raduushka
24. dub 2018

@evakaspar Vím že ta možnost tady je, ale to ani jeden z nás nechceme, jsme rádi že je ex v klidu a děti nijak nestrádají 🙂 Ale děkuji za radu

2hanah
24. dub 2018

@lucyr1994 Partner by zase bral to překvápko. Hodně štěstí.

plabla
24. dub 2018

teď mi tu šplhá po nohách moje třetí neplánované mládě - je jí 11 měsíců, starším 10 let a 7 let, mě 39 let a na antidepresivech a když jsem zjistila že jsem těhotná, tak první co mi všichni řekli - takže kdy nastupuješ do nemocnice na potrat ? a já jen vytřeštila oči a zjistila, že to malý nic v břiše, kterýmu bylo 6 týdnů bráním už teď. S manželem jsem to vyřešila tak, že jsem si sedla večer ke stolu - přisedl si, říkám, musím se s tebou o něčem poradit - a hodila mu na stůl pozitivní test. Zíral, pak se rozslzel a řekl - já myslel že už třetí nechcem a měl šílenou radost...a tím vlastně bylo definitivně rozhodnuto. Je to síla, záhul, blázinec, rachot, neustálá organizace a velký štěstí. Obrovský. Když na ní koukám jak je šikovná, chytrá, milá... jasně, každá máma má nej nej dítě 🙂 i já... no já jsem proti potratům když je rodina úplná a funkční, kdyby se mi to stalo znovu i přes tělísko, nechala bych si ho zas - jediný limit který mám je můj věk, abych do školky nechodila a neříkali mi - a kdypak si pro něj přijde maminka babičko ? 😀

anetka1701
24. dub 2018

mám tri - 7,4,2mesice 😁 je to narez, ale nelituji 😁 uzivam si je, miluju je... myslim ze to rozhodnuti bylo dobry... jen obcas je to na nervy 😁 ale to bylo i se dvema...

lucie650
24. dub 2018

@lucyr1994 tak to běžte do toho 🙂 mě už je 40... ☹

sonislavab
24. dub 2018

Také máme třetí (10mes.)neplánovaně a je to pro mně největší štěstí. Hodné, pozitivní miminečko. Manžel reagoval líp než já😊 Starší děti mají 4 roky, nemám žádné hlídání ani pomoc babiček, je to 24h zápřah, ale jsem za třetí strašně vděčna.

donia
2. kvě 2018

@maice jee to je pekne ze chcete jeste jedno. Tak drzim palecky at se brzo zadari.

lennus
2. kvě 2018

Jděte do toho, jste mladá, budete velká šťastná rodina! To miminko si vás vybralo 🙂

maice
3. kvě 2018

@donia No...jen aby to jeste slo :(

lenysek1988
3. kvě 2018

@lucyr1994 Plánovali jsme navázat na rodičák. Navázala jsem, bohužel se zadařilo a jsou dvojčata. 3 týdení dvojčata a do toho holčička,která byla u zápisu do MŠ. Je to někdy masakr,ale nelituji. Dvojčata jsou super a počet dětí už je opravdu na maximum 😀

domca89
4. kvě 2018

@lucyr1994 Tak to se můžu přidat. Jen já mám děti 3,5 a 1,5. A teď jsem zjistila, že jsem těhotná. Taky to nějak plánované nebylo.

donia
4. kvě 2018

@maice jen koukni na nas. To jsem si taky rikala a je z toho ctvrte.

lucyr1994
autor
4. kvě 2018

@domca89 a jak to snášíš. Necháte si ho?

drzticka81
4. kvě 2018

Tak my mame deti tri-vsechny tedy jsou planovane a chtene jeste pred jejich pocetim-maji 6,4 a rok-zadny zahul to neni,jeto v klidu-ty dve starsi se uz zabavili sami,ja mela klid na mimino-za me pozitivum,klidne bych sla do dalsiho 🙂)))

hananely
4. kvě 2018

Mam 12 ti letou slečnu a 8 měsíčního chlapečka. Hooodně neplánovaně čekám další. Bude mezi nimi rozdíl 14 měsíců. Bude to pěkny masakr,už ted se děsím....

domca89
4. kvě 2018

@lucyr1994 No první 4 dny tak nějak záchvaty paniky. Ale teď už jsem s tím nějak smířená a necháme si to. Přítel je nadšený.

lucyr1994
autor
4. kvě 2018

@domca89 tak to máš dobré u nás manžel miminko nechce

sun18
4. kvě 2018

@lucyr1994 Je to náročné, ale děti jsou dar. Já mám plánovaně první téměř čtyřletou holčičku, neplánovaně krásnou a chytrou druhou rozumbradu ( v září ji budou 3) a v prosinci 2017 jsem zjistila velmi nečekané // a další šok byl počet nových potomků - čekáme jednovaječná dvojčata. Byl to boj mozku a srdce. Vyhrálo srdce a bude nás 6 🙂.

Strana
z2