3. dítě, jak jste to zvládali?
ahoj holky. Dneska jsem zjistila, že jsem těhotná. 2 děti už mám a 3 jsme neplánovali. Ha bohužel nemůžu nestále po ní krvácím mimo cyklus. Vím kdy mám plodné dny, bohuže přesně v ten den jsme se oba zapomněli. do 12 hodin sem si vzala escapelle no očividně nezabral. test pozitivní dokonce 2 dny před ms. Chtěla jsem se zeptat těch které mají 3 mimco neplánovaně jak jste to zládali jsem z toho dost vyděšená.
teď mi tu šplhá po nohách moje třetí neplánované mládě - je jí 11 měsíců, starším 10 let a 7 let, mě 39 let a na antidepresivech a když jsem zjistila že jsem těhotná, tak první co mi všichni řekli - takže kdy nastupuješ do nemocnice na potrat ? a já jen vytřeštila oči a zjistila, že to malý nic v břiše, kterýmu bylo 6 týdnů bráním už teď. S manželem jsem to vyřešila tak, že jsem si sedla večer ke stolu - přisedl si, říkám, musím se s tebou o něčem poradit - a hodila mu na stůl pozitivní test. Zíral, pak se rozslzel a řekl - já myslel že už třetí nechcem a měl šílenou radost...a tím vlastně bylo definitivně rozhodnuto. Je to síla, záhul, blázinec, rachot, neustálá organizace a velký štěstí. Obrovský. Když na ní koukám jak je šikovná, chytrá, milá... jasně, každá máma má nej nej dítě 🙂 i já... no já jsem proti potratům když je rodina úplná a funkční, kdyby se mi to stalo znovu i přes tělísko, nechala bych si ho zas - jediný limit který mám je můj věk, abych do školky nechodila a neříkali mi - a kdypak si pro něj přijde maminka babičko ? 😀
mám tri - 7,4,2mesice 😁 je to narez, ale nelituji 😁 uzivam si je, miluju je... myslim ze to rozhodnuti bylo dobry... jen obcas je to na nervy 😁 ale to bylo i se dvema...
Také máme třetí (10mes.)neplánovaně a je to pro mně největší štěstí. Hodné, pozitivní miminečko. Manžel reagoval líp než já😊 Starší děti mají 4 roky, nemám žádné hlídání ani pomoc babiček, je to 24h zápřah, ale jsem za třetí strašně vděčna.
Jděte do toho, jste mladá, budete velká šťastná rodina! To miminko si vás vybralo 🙂
@lucyr1994 Plánovali jsme navázat na rodičák. Navázala jsem, bohužel se zadařilo a jsou dvojčata. 3 týdení dvojčata a do toho holčička,která byla u zápisu do MŠ. Je to někdy masakr,ale nelituji. Dvojčata jsou super a počet dětí už je opravdu na maximum 😀
Tak my mame deti tri-vsechny tedy jsou planovane a chtene jeste pred jejich pocetim-maji 6,4 a rok-zadny zahul to neni,jeto v klidu-ty dve starsi se uz zabavili sami,ja mela klid na mimino-za me pozitivum,klidne bych sla do dalsiho 🙂)))
Mam 12 ti letou slečnu a 8 měsíčního chlapečka. Hooodně neplánovaně čekám další. Bude mezi nimi rozdíl 14 měsíců. Bude to pěkny masakr,už ted se děsím....
@lucyr1994 Je to náročné, ale děti jsou dar. Já mám plánovaně první téměř čtyřletou holčičku, neplánovaně krásnou a chytrou druhou rozumbradu ( v září ji budou 3) a v prosinci 2017 jsem zjistila velmi nečekané // a další šok byl počet nových potomků - čekáme jednovaječná dvojčata. Byl to boj mozku a srdce. Vyhrálo srdce a bude nás 6 🙂.

@evakaspar Vím že ta možnost tady je, ale to ani jeden z nás nechceme, jsme rádi že je ex v klidu a děti nijak nestrádají 🙂 Ale děkuji za radu