4. těhotenství po 3 klucích ♥️. Pomůžete s výpočty?
Ahoj holky, prosím o pomoc s výpočty... 😓 snažili jsme se o holčičku, ale sex před ovulací byl jednou a to 4 dny před tj. 10.5.... Při a po ovulaci více....To je 14. až 17.5. neovládla jsem se, když jsem měla obrovskou chuť jako vždy kolem ovulace ♥️. A teď mám strach, že to je jasný kluk po ovulaci 😂😂😂. Co Vy na to? Já se zblázním jestli to bude 4. kluk 😲😲😲😲😂. Já jsem si měla tu holčičku raději adoptovat 🙉. Pozitivní těhotenský test jsem měla 27.5. tj. 27.den cyklu a už byl docela silný, žádný duch. Pravděpodobné zahnízdění bylo 22.5., kdy jsem špinila. Bolest v podbřišku jsem měla i 18.5. To nevím co to bylo 😂. Je tam šance, že by to těhotenství bylo už z toho sexu z 10. května? Sex jsme měli i později, ale těhotenství bude jistě z těchto dnů označených srdíčky z kalendáře 🥰. Já si tu holčičku tak moc přeji po těch 3 klucích, že bych za ní dala cokoliv ♥️. Doufám, že to chápete. Samozřejmě, že zdravé miminko je nejdůležitější 🥰.

Myslím, ze to sedí. Ono otěhotnět před ovu není moc lehký, u nás třeba nemožný, takže syna máme 2 dny po ovulaci, u které vím, kdy byla díky řízenemu cyklu a inseminaci. Taky se říká, že i vajíčko ženy má preferenci, když se to zkombinuje s mužem, který má nadbytek spermii s chromozomem XY, tak je to skoro jasný. Taky se říká, ze ženy z větším procentem tělesného tuku a které jedí vysokokalorickou stravu mají téměř jasný, ze to bude kluk. Tohle všechno u nás sedlo. Ale přeju ti tu holčičku, třeba to vyjde, dost napoví i intuice. ❤️

Ono si hlavně vybírá tvoje tělo, respektive vajíčko. Může tam kolem něj plavat plno holčičích spermií, ale ono si pustí k tělu jednu osamocenou mužskou, protože pro něj je to z nějakého důvodu nejlepší možnost. Takže počítání ovulace je sice možná v některých případech nápomocné, ale tělo si to v hodně případech udělá podle sebe. Taky jsem vypozorovala (nevím, zda by to i někde psali), že se rodí víc to pohlaví, kde není žádná choroba/neduh, který by se dědil po tom dané linii (tj. nerodí se kluci, když je dědičná nemoc v mužské linii a naopak).
Kadopádně držím palce v holčičku, třeba tělo usoudí, že těch chlapů už bylo moc a konečně je čas taky na nějakou princeznu do rodu 😉