4. těhotenství po 3 klucích ♥️. Pomůžete s výpočty?
Ahoj holky, prosím o pomoc s výpočty... 😓 snažili jsme se o holčičku, ale sex před ovulací byl jednou a to 4 dny před tj. 10.5.... Při a po ovulaci více....To je 14. až 17.5. neovládla jsem se, když jsem měla obrovskou chuť jako vždy kolem ovulace ♥️. A teď mám strach, že to je jasný kluk po ovulaci 😂😂😂. Co Vy na to? Já se zblázním jestli to bude 4. kluk 😲😲😲😲😂. Já jsem si měla tu holčičku raději adoptovat 🙉. Pozitivní těhotenský test jsem měla 27.5. tj. 27.den cyklu a už byl docela silný, žádný duch. Pravděpodobné zahnízdění bylo 22.5., kdy jsem špinila. Bolest v podbřišku jsem měla i 18.5. To nevím co to bylo 😂. Je tam šance, že by to těhotenství bylo už z toho sexu z 10. května? Sex jsme měli i později, ale těhotenství bude jistě z těchto dnů označených srdíčky z kalendáře 🥰. Já si tu holčičku tak moc přeji po těch 3 klucích, že bych za ní dala cokoliv ♥️. Doufám, že to chápete. Samozřejmě, že zdravé miminko je nejdůležitější 🥰.

@rennye já Ti nechci brát moc naděje, ale jestli to bude holka nebo kluk úplně nezáleží na tom, jestli máte sex před nebo po ovulaci, ale na rychlosti spermie, která v sobě nese holcici chromozom. Moc bych vám holku přála, chápu tu touhu.
Jsem teda příkladem, že je to fuk. Máme dvě holky a jednou to bylo před a podruhé po.
Jinak jako babskou radu jsem slyšela, že holčičky vznikají spíš že starších spermií, tj nesexovat každý den. To by na nás naopak zase sedělo 😁
hah 😀 tak já jsem ten příklad co po třech klucích,čeká čtvrtého chlapečka 😀 😀
ovulaci jsem měla 18DC,z kterého sexu jsem otěhotněla vůbec netuším,měli jsme sex denně a to i několikrát denně,hnízdění jsem měla 22 či 23DC 😀 na tt jsem měla krásného dušíka 9DPO což bylo 27DC 😀
mno moc držím palečky aby se aspoň tobě vyplnila ta holčička po 3 klucích,nám se nesplnilo,ale na malého Tobiáška se už moc těším a moc ho milujeme ♥
@juliemichal Já budu stejný případ a odvezou mě do Opavy 😂. Děkuji Juli za podporu ♥️
@amazonkajanik jediná šance by byla toho 10. Ale zase mi nesedí to zahnizdeni. 😓
@rennye není vůbec za co,fakt aspoň tobě a té kámošce přeji po těch třech klucích holčičku 😀 snad nebudete mít takovou smůlu jako já,ale už se Tobíka nemůžu dočkat 😀 kde je říjen? 😀 😀
Vůbec bych to neřešila, jako trochu rozumím, ale my máme 4 chlapečky a je to Boží 😎 Nechala bych to osudu a těšila se na zdravé děťátko...
@rennye Já znám zas hodně rodin, co měly 3 holky a až na čtvrtej pokus kluka. Nám se pohlaví hezky střídaj. U nás funguje na holčičku systém: sex hned po menstruaci, kolem ovulace nic 😀! Takhle se nám daří holčičky, kluci v den ovulace. Chápu tě, ale neupínej se na to, lepší 4 barvoslepí drzí smradi, než vysněná princezna, ale třeba ne úplně zdravá. Víš jak... nerouhat se! 🙂
Sestrenice ted porodila 4. holcicku. 5. pokus uz asi pokouset nebudou.
Pokud mate 3 kluky je strasne mala pravdepodobnost ze to.bude holka..ale nepredpokladam ze jste si delali 4 dite aby to byla holka, to je totiz naprosta blbost.
Drzim palce.
Jo a moje spolupracovnice 4 kluky meli a 5 taky kluk😁😁
@leniczka23 Blbost to možná je, ale touha po holčičce je prostě větší 😁
A žádného bych nevyměnila ♥️. Budeme prostě velká rodina 🥰
Ja čekám po 3 klucich holčičku... 😄👍
@rennye Pak je to naprosto v poradku😊
Drzim palce😊
Po 3 klucích máme krásnou a zdravou holčičku ❤️
@kamilkaangel Úžasné, děkuji 🥰
@leniczka23 Děkuji 😉
První dcera "přišla" 🙂 pár dní po svatbě, kdy jsme se na svatební cestě měli rádi i 2x denně 😀 druhá holka byla počatá s největší pravděpodobností v den ovulace. Na nás ty pravidla nesedí vůbec 🙈 držím palce, rozumím té touze po holčičce ❤️
@rennye znám jedny, co měli holčičku na šestý pokus 😂 a byla to nehoda, už další prtě ani moc nechtěli (ale samo jsou za ní rádi). A u nás podobný případ... chtěla jsem vždy sestru, ale mám 4 mladší bratry, ale přeci jen mamka má alespoň mě 🤭😁 ji a k tématu, máme kluka par dni před ovulací a holku myslím přesně 🤷♀️ Tak tak
@rennye znám jednu,co se dočkala holky,ale až na 6.pokus 🙄 tak to chtěla ještě jednou no a neměla asi pokoušet štěstí,páč to byl zase kluk. Jelikož u ní to bylo nějak tím,že její tělo buď X nepustí,nebo když to byla holka,tak o ní dost brzy přišli. Paní má 6kluků,1holku,ale asi 15x těhotná
@rennye Já jsem 4. holka. 😀 Mám 3 starší bráchy, pak jsem já a 5. byl zase kluk. 😝

@rennye ono se tvrdí,že je lepší holku dělat před ovu,že X žijí déle a umí si na vajíčko "počkat "
My syna "udělali" přesně v den ovulace a to byl jediný sex za 14dní,chlap mi jezdil služebně pryč 😁