Čekáte miminko v květnu 2022? Připojte se!
Ahojky všem co čekáte příchod miminka v květnu ,u nás to vypada tak ze termín nám vychází na 15.května tak se tesime všechny tu rada uvítán a můžeme se navzájem podporovat nebo si radit budu rada
@klara319 taky bych sla nejdriv po novem roce, chcj si i nechat napsat neschopenku a byt radsi doma, pracuji ve skolce a hned vse od deti chytnu ted, pred tehu jsem byla dost imunni.. jdu si nechat zjistit protilatky tak jsem zvedava jestli to k necemu bude
@veronika111111111 tak to já jsem doma. Mám 2letou holčičku. Taky jsem přemýšlela na odebrání protilatek,prej se k tomu pak přistupuje laxně. Asi jak kdo,no. Můj gynekolog říkal,že mám dělat vše abych se nenakazila, to taky samozřejmě dělám. U nás v nemocnici rodilo 5holek a všichni C+ a všechno proběhlo v pořádku. Jasně, ne u každého to tak musí dopadnout. Tuhle informaci mám taky od něj. Důvěřuji mu,tak mě právě tím svým názorem nijak v rozhodování nepomohl 🙃

@veronika111111111 díky za tenhle dotaz. Aktuálně nadtim dost přemýšlím..mám načtené články, diskuze, radila jsem se s mým gynekologem. Dle něho bude na jaře po všem,ale může a nemusí. Já bych šla asi až po novém roce. Teď před svátky a během svátků se mne nechce. Kdyby náhodou bylo nějaké NÚ.. I v zahraničních článcích jsou pro očkování,ale ve mě se to pořád bije.