Čekáte miminko v květnu 2022? Připojte se!
Ahojky všem co čekáte příchod miminka v květnu ,u nás to vypada tak ze termín nám vychází na 15.května tak se tesime všechny tu rada uvítán a můžeme se navzájem podporovat nebo si radit budu rada
@denushka130 a nebo budeš mít obojí hihi hlavně at je vše v pořádku a sté zdraví
@alexkisss To je škoda, ale tak hlavně ať to jedno krásně roste 🍀
@klara319 ojoj, to té lituju. Taky mi není úplně dobře, ale naštěstí nezvracim a i když jsem byla do těhotenství cukrfree, teď to bez cukru vůbec nejde. Nízká hladina cukru mi pravé dělala nevolnosti a migrény, od té doby, co jsem cukr zaradila, snidam pacholika, je to mnohem lepší. Vůbec nemůžu najet na stravu, co před tehu - maso, zelenina mi vůbec nejede.
@llenka_li Mám to stejně jako ty🙂 Před těhotenstvím u mě bylo sladký málem sprostý slovo a teď bych nejradši jedla jen krupičnou kaši, pečivo s marmeládou a snídaňový cereálie. Kvůli čtyřletýmu synovi se snažím vařit a jíst normálně a zdravě, jak jsme byli zvyklí dřív, ale je to boj. Po čemkoli, co není sladký, je mi zle. U prvního těhotenství to bylo stejný, přešlo to kolem 13tt. Doufám že tentokrát to nebude delší.
@bigbig tak to rada slyším, připadám si jako blázen. X měsíců bez cukru a teď tohle 😅 zeleninu už jsem neměla několik dni, úplně mi z ni navaluje a stejně tak maso, jedině v něčem maskovaný. Jestli se to po 13. týdnu nespravi a zůstanu na pacholikach, budu mít nahoře 40kg, už za poslední týden je to na mě dost znát a brzy už břicho bude dost vidět 🙈 a na tu krupicovou kaši mám taky furt chuť 😅 a jinak mám doma taky skoro 4 letaka, v lednu mu budou 4. Ale ten bohužel zeleninu nesnáší, což proste nechápu, ji hodně spatne a po vzoru sourozenců starších ji samé blbosti, je to s nim boj.
Ahoj holky, já jsem podle UZ v 5 týdnu. ❤ Podle MS počítat nemůžeme, protože mám PCO a hrozně dlouhé cykly. A to jsem šla na gyndu jen na preventivní prohlídku a aby mi Dr vyvolal MS po 60 dnech ( testy negativní, po zjištění těhotenství už pozitivní). 😁 Naše miminko je prostě zázrak, o který jsme se snažili 8 měsíců. Uvidíme co bude za 14 dní na kontrole. 😁 Termín máme květen, přesně datum se bude ještě upresnovat.
@llenka_li já teď jim jen piškoty, piju colu, vývar po malých lžičkách 😄Včera k večeři jsem si dala malinový jogurt 💪 Ke všemu ostatnímu mám odpor.To je až neuvěřitelné. U první dcery probíhalo všechno v pohodě. Pomalu jsem ani nevěděla,že jsem těhotná. S takovou to před rodinou dlouho neutajím😄
@klara319 a kolikaty jsi tt? A kdy mas termín?
@denushka130 7+5 a přesný termín ještě nevím. Zatím jsem byla u Dr. jen na potvrzení těhotenství 😊
Tak holky hlásím se po kontrole dnes sem 6+5 prvek na ultrazvuku už ma 12mm ale ještě není vidět srdíčko za dva týdny kontrola tak snad už bídě vidět srdíčko
@alexkisss ahojky rada se k vam pridam, aktualne jsem ( nejspis) 5+2 a termin bych mela mit 26.5. doma uz mame 4,5 letou cacorku. Zatim jsme ji tedy nerekli ze bude velkou segrou. Pac to by vedeli hned vsichni a vsude.... Co nevi to nepovi 🤣🤭🤭 jinak na prvni kontrolu jdu v patek 1.10. tak snad to je na dobre ceste 🙏
Ahoj holky, ja dnes byla u dr. Termin dle Ms 30.5. Na utz byl gestacni vacek ale vim je brzy jsem 5+2. Min tyden bral krev a hcg vyslo 919. Tak snad pujde vse tak jak ma. Doma 2,5kluk a 11 leta slecna
@alexkisss zdravím , taky máme momentálně termín 15.5.2022 😁👍
Ahoj všem dnes sem byla na revizi miminko nemělo srdíčko a nevyvyjelo se takže já mám smulu
@alexkisss To mě mrzí 😢
Ahojky. Zajimal by me vas nazor na ocko proti covid v tehotenstvi.. daly ste se/nedaly/Daly byste se?? Diky

Holky ja jdu teda na kontrolu pristi tyden ve stredu, tak jsem zvedava az se bojim co bude.. a jestli to budou dvojcatka tak me jebne, doma mam uz dvoletou holcicku😂jinak tp 22.5.. snad vse bude v pohodě a budu mit dalsi holcicku nebo chlapecka❤️🍀