icon

Čekáte miminko v květnu 2022? Připojte se!

alexkisss
12. zář 2021

Ahojky všem co čekáte příchod miminka v květnu ,u nás to vypada tak ze termín nám vychází na 15.května tak se tesime všechny tu rada uvítán a můžeme se navzájem podporovat nebo si radit budu rada

Strana
z3
denushka130
21. zář 2021

Holky ja jdu teda na kontrolu pristi tyden ve stredu, tak jsem zvedava az se bojim co bude.. a jestli to budou dvojcatka tak me jebne, doma mam uz dvoletou holcicku😂jinak tp 22.5.. snad vse bude v pohodě a budu mit dalsi holcicku nebo chlapecka❤️🍀

alexkisss
autor
21. zář 2021

@denushka130 a nebo budeš mít obojí hihi hlavně at je vše v pořádku a sté zdraví

alexkisss
autor
22. zář 2021

Tak holky hlásím se po ultrazvuku opravdu tam byli dvě ale jedno neroste takže syndrom miziciho dvojčete ovšem to první krásné roste a vypadá o týden mladší ale jinak vše v pořádku kontrola za dva týdny

klokanka31
22. zář 2021

@alexkisss To je škoda, ale tak hlavně ať to jedno krásně roste 🍀

llenka_li
22. zář 2021

@klara319 ojoj, to té lituju. Taky mi není úplně dobře, ale naštěstí nezvracim a i když jsem byla do těhotenství cukrfree, teď to bez cukru vůbec nejde. Nízká hladina cukru mi pravé dělala nevolnosti a migrény, od té doby, co jsem cukr zaradila, snidam pacholika, je to mnohem lepší. Vůbec nemůžu najet na stravu, co před tehu - maso, zelenina mi vůbec nejede.

llenka_li
22. zář 2021

@alexkisss jéje, skoda 😃 ale přesně tak, hlavne ať je silnější v pořádku a hezky se mu daří, vybojoval si to..

bigbig
22. zář 2021

@llenka_li Mám to stejně jako ty🙂 Před těhotenstvím u mě bylo sladký málem sprostý slovo a teď bych nejradši jedla jen krupičnou kaši, pečivo s marmeládou a snídaňový cereálie. Kvůli čtyřletýmu synovi se snažím vařit a jíst normálně a zdravě, jak jsme byli zvyklí dřív, ale je to boj. Po čemkoli, co není sladký, je mi zle. U prvního těhotenství to bylo stejný, přešlo to kolem 13tt. Doufám že tentokrát to nebude delší.

llenka_li
22. zář 2021

@bigbig tak to rada slyším, připadám si jako blázen. X měsíců bez cukru a teď tohle 😅 zeleninu už jsem neměla několik dni, úplně mi z ni navaluje a stejně tak maso, jedině v něčem maskovaný. Jestli se to po 13. týdnu nespravi a zůstanu na pacholikach, budu mít nahoře 40kg, už za poslední týden je to na mě dost znát a brzy už břicho bude dost vidět 🙈 a na tu krupicovou kaši mám taky furt chuť 😅 a jinak mám doma taky skoro 4 letaka, v lednu mu budou 4. Ale ten bohužel zeleninu nesnáší, což proste nechápu, ji hodně spatne a po vzoru sourozenců starších ji samé blbosti, je to s nim boj.

lucah28
23. zář 2021

Ahoj holky, já jsem podle UZ v 5 týdnu. ❤ Podle MS počítat nemůžeme, protože mám PCO a hrozně dlouhé cykly. A to jsem šla na gyndu jen na preventivní prohlídku a aby mi Dr vyvolal MS po 60 dnech ( testy negativní, po zjištění těhotenství už pozitivní). 😁 Naše miminko je prostě zázrak, o který jsme se snažili 8 měsíců. Uvidíme co bude za 14 dní na kontrole. 😁 Termín máme květen, přesně datum se bude ještě upresnovat.

alexkisss
autor
23. zář 2021

@lucah28 super gratuluji

llenka_li
23. zář 2021

@lucah28 tak to je skvěle. Mile překvapeni 😃😉

klara319
23. zář 2021

@llenka_li já teď jim jen piškoty, piju colu, vývar po malých lžičkách 😄Včera k večeři jsem si dala malinový jogurt 💪 Ke všemu ostatnímu mám odpor.To je až neuvěřitelné. U první dcery probíhalo všechno v pohodě. Pomalu jsem ani nevěděla,že jsem těhotná. S takovou to před rodinou dlouho neutajím😄

denushka130
23. zář 2021

@klara319 a kolikaty jsi tt? A kdy mas termín?

klara319
24. zář 2021

@denushka130 7+5 a přesný termín ještě nevím. Zatím jsem byla u Dr. jen na potvrzení těhotenství 😊

alexkisss
autor
24. zář 2021

Tak holky hlásím se po kontrole dnes sem 6+5 prvek na ultrazvuku už ma 12mm ale ještě není vidět srdíčko za dva týdny kontrola tak snad už bídě vidět srdíčko

llenka_li
25. zář 2021

@klara319 já mám teda taky problém tajit, když jim jen sladké, které jsem x měsíců vůbec nejedla a všichni už si na to zvykli 😅 Je to teda nepříjemný, fuj..

llenka_li
25. zář 2021

@alexkisss taky mě čeká kontrola za 14dnu, tak si budeme držet palce ☺️

leilinkaa
25. zář 2021

@alexkisss ahojky rada se k vam pridam, aktualne jsem ( nejspis) 5+2 a termin bych mela mit 26.5. doma uz mame 4,5 letou cacorku. Zatim jsme ji tedy nerekli ze bude velkou segrou. Pac to by vedeli hned vsichni a vsude.... Co nevi to nepovi 🤣🤭🤭 jinak na prvni kontrolu jdu v patek 1.10. tak snad to je na dobre ceste 🙏

alexkisss
autor
25. zář 2021

@llenka_li určité si budeme držet palecky já se snad dockam i srdicka už

alexkisss
autor
25. zář 2021

@leilinkaa vítán te tady drim palecky at ti kontrola dopadne moc dobre

zizitap
29. zář 2021

Ahoj holky, ja dnes byla u dr. Termin dle Ms 30.5. Na utz byl gestacni vacek ale vim je brzy jsem 5+2. Min tyden bral krev a hcg vyslo 919. Tak snad pujde vse tak jak ma. Doma 2,5kluk a 11 leta slecna

llenka_li
29. zář 2021

@zizitap 919 v nějakém 4+ něco je dost, to vypadá dobře ;)

zizitap
29. zář 2021

@llenka_li dekuju snad jo, byla sem 4+2tt tak snad se to bude vyvijet dobre, mam za sebou nekolik ZT.

petamaskova
13. říj 2021

@alexkisss zdravím , taky máme momentálně termín 15.5.2022 😁👍

alexkisss
autor
13. říj 2021

Ahoj všem dnes sem byla na revizi miminko nemělo srdíčko a nevyvyjelo se takže já mám smulu

klokanka31
13. říj 2021

@alexkisss To mě mrzí 😢

janina92
13. říj 2021

@alexkisss taky mě to moc mrzí 😔

klara319
13. říj 2021

@alexkisss to mě mrzí. Hodně sil 🍀

leilinkaa
14. říj 2021

@alexkisss to je mi lito😔 preji ti at se co nejdrive zadari !

veronika111111111
2. pro 2021

Ahojky. Zajimal by me vas nazor na ocko proti covid v tehotenstvi.. daly ste se/nedaly/Daly byste se?? Diky

Strana
z3