Čekáte miminko v květnu 2022? Připojte se!
Ahojky všem co čekáte příchod miminka v květnu ,u nás to vypada tak ze termín nám vychází na 15.května tak se tesime všechny tu rada uvítán a můžeme se navzájem podporovat nebo si radit budu rada
@klokanka31 vážně? Tak to sem zvědavá jak se nám povede počasí jen se bojím prez tu zimu pokaždé v zimě mám nějaký pad tak snad se mu tentokrát vyhnu
@alexkisss Snad jo...chce to chodit opatrně. I když já chodila opatrně, a stejně jsem sebou sekla asi měsíc do porodu 😣
A já myslím že počasí by mělo být už ok, já rodila loni 18.května, a bylo krásně a teplo 🙂
@alexkisss Ano čekám, ale termín mam 13.2.2022 a rodit budu v Příbrami. Mám to autem 3 minuty 😀
Hlavně se na začátku opatruj a dávej na sebe pozor.
@littlebee124 já sem tak nějak v klidu vybírán postupně porodnici mám na výběr bud Kladno nebo Rakovník tak si ČTÚ recenze atd ty na sebe taky dávek pozor
Tak už jsem to našla, holky nebude lepší založit skupinku na fb? Já teda sem moc nechodím🙈
@denushka130 Já když sem si sem do profilu dala TP, automaticky me to hodilo do skupinky: únorovky ☺️
@alexkisss U nás naštěstí se registrace neřeší 🙏🏻 Také na sebe davam pozor jak to jde ☺️
@littlebee124 To já se musím zaregistrovat nakonec to vyhrál Rakovník je pul hodinky autem ode me
No Rakovník a Kadaň mám nejbliz chtěla sem rodit doma ale po tom co mi oznámily ze tam SOU dvě se nechytam
Ahoj všem, zatím asi budu jen tichá sledující, alespoň do první návštěvy u doktora, která bude příští středu 🙂. Jinak jsem podruhé těhotná a mám doma skoro tříletého chlapečka. TP vychází cca na 19.5 😍. Všem tady moc držím palce ❤️
Ahoj všem. U nás to taky vypadá na květnový termín. Jsem teď aktuálně v 7tt a zle je mě šíleně🤢Mám doma ještě 1 3/4 starou holčičku. Dost velký živel,tak doufám že nevolnosti brzy ustoupí 🙃

@alexkisss Moc ti přeju že ti to vyšlo na květen, já rodila taky v květnu, a musím říct že je to snad nejhezčí měsíc pro příchod miminka 🍀