Chodili s vámi partneři od začátku na kontroly?
Díky za odpovědi ;) 😀 😝 😉
My se teda o mimi zatim snazime ale vim ze by si to manzel nenechal ujit ..urcite se mnou bude chodit na kazdy ultrazvuk uz jen proto kdyby bylo nedej boze neco spatne tak at tam nejsem sama..
Krome prvniho utz na potvrzeni tehotenstvi se mnou byl pritel na nt screeningu v 12tt a ted ve 20tt urcite pujde taky... Ale muj doktor dela jen tri UTZ za tehotenstvi a to mi prijde tak akorat... Na normalni kontroly se mnou nechodi.
Na 3 velké ultrazvuky ano, ale na běžné kontroly partneři obvykle nechodí 🙂
U prvního syna a jen na UZ. U druhého už hlídal prvního, takže to viděl jen fotku.
My jsme spolu zatím jen dělali testík, o miminko se snažíme, ale určitě si se mnou návštěvy u lékařů nenechá ujít. Je se mnou a podporujeme se navzájem.
Na velke UTZ ano, u porodu byl taky. Na bezne kontroly nechodil. Jen jednou za mnou prisel, kdyz jsem pri ni začala krvacet kvuli polypu a musela jsem do nemocnice. Popravde nevim proč by kazdy mesic mel se mnou chodit na bežnou prohlidku, prijde mi to pomerne zbytecne. Ale pokud by chtel z vlastni iniciativy, tak at.
U Míši na screeningu ve 21. tt a v poradně ve 36 tt s monitorem u druhátka zatím na 4D. Na potvrzení těhu nebyl ani jednou první screening měl u obou směnu (to se mnou šla maminka) a tentokrát na 2. scr (15.12.) bude mít taky směnu tak půjde mamka. U porodu nebyl, ani by k němu nešel.
U prvního se mnou byl na screeningu ve 13. týdnu, u druhého na screeningu ve 13. a ve 20. týdnu, jinak nevím, co by na těch kontrolách měl vidět 🙂 Daleko důležitější je podle mě psychická podpora během celého těhotenství, pomoc v domácnosti a užívání si rostoucího bříška, pohybů miminka...nevím, co by měl z toho, že mi sestra kontroluje moč, tlak a váhu 🙂
Můj manžel se mnou byl na každé prohlídce u lékaře.. Každou poradnu, každý screening, apod.. Byla jsem za to nesmírně ráda! 🙂 Nevynechal jedinou návštěvu u dr.
Manžel byl jen na tom jednom velikém ultrazvuku a pak porod 🙂
Nechodí. Byl pouze u tzv. velkých UTZ ve 13. a 21.tt.
Nechodil. Byl jen jednou na ultrazvuk, když nám doktor říkal, jakého budou miminka pohlaví 🙂
Muj se mnou chodil podle toho jak mohl v práci. Byl na tak 60% kontrol.
Ja vzhledem k moji minulosti jsem hodne hlidana, takze mam ultrazvuk kazde 4 tydny a konzultaci. Muj chlap byl se mnou na vsech, plus jeden navic, ktery jsme si museli zaplatit. (na urceni pohlavi) Takze se mnou absolvoval utz ve 12.,20.,24.,28.tt + ten placeny. Ted budu mit dalsi ve 32. a 34.tt, to pujde taky a pak se uvidi, co mi doktori naplanujou dal. A k porodu pujde samozrejme taky 🙂
3 ultrazvuky a teď na konci 2krát monitor srdíčka. Plus bude u porodu.
v 13tt, 21tt, 32tt 🙂
Přítel se mnou chtěl jít už ve 12. týdnu, ale to jsem se teprve informovala u doktorky, jestli vůbec může. Odpověděla, že kdykoli může přijít. Proto se mnou jde na další kontrolu (17. týden) a asi bude chodit i dál pravidelně...ale o tom se pobavíme až po tomto 🙂 Moc se těší a mrzí ho, že si nechal ujít už ten 12. týden, když jsem mu vyprávěla, jak se tam naše fazolka mrskala 🙂 Když o to partner stojí určitě bych ho brala sebou...když podle mě tu fazolku "doopravdy" uvidí, tak je to jiný než z fotky nebo vyprávění 😉 Ale pokud nechce, tak bych ho asi nenutila...je to každýho věc 🙂
Přítel si nenechal ujít ani jednu kontrolu a jsem za to ráda. Bylo to hezké, jak koukal, ptal se doktorky co a jak a viděl každou kontrolu, jak miminko povyrostlo 🙂 Nejvíc se mu líbily ozvy, to bylo radosti 😀
Ono jak který chlap to asi bere, ale nám na tom nepřijde nic nenormálního nebo nevhodného. A alespoň trošku pak vnímá to těhotenství jinak, než kdyby viděl dvě fotky.
Navíc, když jsme se u druhého dozvěděli špatné zprávy, tak tam byl se mnou. A pak u syna se chodil koukat na miminko i s dcerkou 🙂
Jenom na velké utz a 3D video. Hold někdo musí vydělávat 🙂
Můj byl jen ve 20 týdnu, hodně práce, málo času. 🙂
Můj muž byl se mnou na všem UTZ od 7tt 🙂 na běžná vyšetření jezdím sama
U obou dětí byl manžel na velkém UTZ + porod. Popravdě mě ani nenapadlo brát ho na vše 🙂

Nie, len na veľké screeningy v 13tt a 21tt do prenatalneho centra, ktoré trvali dlhšie nez polminutky u mojej lekárky. Som svojprávna, manžel pracuje a ani jeden sme netúžili po tom, aby tam so mnou vysedával a počúval babské kecy 😉 Navyše spočiatku sa robia UTZ odspodu a potom len rýchlovka na overenie srdiečka a neskôr po prvých pohyboch je najlepšie nerobiť zbytočné utz 😉