Jak často a co vám dělá doktor v těhotenství?
Mám otázku připadá mě že vůbec nic nevím jsem skoro 18 týden jsem prvorodicka... Když jdu ke své doktorce do poradny vždy mě rekne ze je vše v pořádku ale mě nějak nedochází jak to pozná ;) naposledy mě dělala UZ v 9 týdnů a důvodem byl pozitivní těhotenský test. Od té doby jsem tam byla 3x poslechla srdíčko tak jsem byla strašně ráda že jsem ho opravdu slyšela. Potom jsem tam byla skrz odběr krve na HIV,SYFILIS APOD. A teď jsem tam byla sestřička mě chtěla poslechnout srdíčko ale slyšela jsem jen šum :( jelikož to bylo tak všechno rychle jen jsem se zeptala kdy mě určí pohlavy řekla za 4 týdny 10.2 ..... Tak jsme si podali ruce a naschledanou.... Jsem z toho docela taková nejistá a navíc stále necítím pohyby a každý mě říká jak bych je cítit měla :( můžete mě tedy napsat jaké vyšetření a vše máte? Jak často jestli vám dělá fotografie kdy chcete a také jestli miminko zváží změří 🙂 děkuji moc mě pomůžete ;)

Holky kašle te na ni 🙂 vždyť si jen tady utěšuje svoje mindraky 🙂 asi nemá pořádného chlapa který by ji vyznával lásku 🙂 a ani se nedivím pokud by se k němu chovala tak jak se chová žádný muž nechce zafixovanou a vulgární holku 🙂
jen by mě zajímalo jak taková osoba může tady pořád být na Koniku !!!
Holky, lajkujte jí to. Bude mít radost a třeba nám přidá ještě nějaké životní moudro 😀

@werumka trapné..