Jak často a co vám dělá doktor v těhotenství?
Mám otázku připadá mě že vůbec nic nevím jsem skoro 18 týden jsem prvorodicka... Když jdu ke své doktorce do poradny vždy mě rekne ze je vše v pořádku ale mě nějak nedochází jak to pozná ;) naposledy mě dělala UZ v 9 týdnů a důvodem byl pozitivní těhotenský test. Od té doby jsem tam byla 3x poslechla srdíčko tak jsem byla strašně ráda že jsem ho opravdu slyšela. Potom jsem tam byla skrz odběr krve na HIV,SYFILIS APOD. A teď jsem tam byla sestřička mě chtěla poslechnout srdíčko ale slyšela jsem jen šum :( jelikož to bylo tak všechno rychle jen jsem se zeptala kdy mě určí pohlavy řekla za 4 týdny 10.2 ..... Tak jsme si podali ruce a naschledanou.... Jsem z toho docela taková nejistá a navíc stále necítím pohyby a každý mě říká jak bych je cítit měla :( můžete mě tedy napsat jaké vyšetření a vše máte? Jak často jestli vám dělá fotografie kdy chcete a také jestli miminko zváží změří 🙂 děkuji moc mě pomůžete ;)

Tedy přečetla jsem si poslední stránku a nestačím se divit 😕 . Hlavně tedy příspěvky od @sulemina .
Ještě nedávno se pohoršovala nad tím, že uklízečka a zdravotní sestra byly nazvány fickou (nemyšleno nějak zle, v rámci jiných souvislostí) a pak tady bezdůvodně uráží fakt ošklivým způsobem... Zajímavé.
Ráda bych vás poprosila, abyste se se svými příspěvky vrátily k původní otázce zakladatelky. Urážky, vulgarismy a provokace do diskuse nepatří, děkuji za pochopení.
@sulemina ja to ale myslim uprimne. A trapne je rozhodne urazet lidi, ktere ani neznate. Zajimave, ze si vazite kazdeho povolani, ale ne cloveka. Navic se da vyjadrovat i bez vulgarismu, kdyz uz se vam neco nelibi. Protoze schovavat se za urazky a sprosta slova je primitivni, a daleko horsi, nez pouzivat zdrobeliny slov ve spojeni s ocekavanym miminkem...
ano všichni špatně pracují krom Vás, že? Kde je asi chyba...asi musejí být nadšené z Vaší přítomnosti
Děkuji všem ;) opravdu !!!!
@mimikoko a k tématu, já bych to s UTZ taky nepřeháněla. Navíc jakmile začneš cítit pohyby, už to pak ani není potřeba (myslím pro tvůj klid). A čím méně UTZ, tím lépe. Teď budeš mít po 20tt, pak ve 30tt. Víc si myslím, že potřeba není.
@sulemina to ale přeci nikdo neřekl... Nevšimla jsem si, že by semnou někdo nechtěl sloužit, naopak 😉
@lenkavd dekuji! Asi je to tím že necítím pohyby tak nevím jak na tom jsem 🙂 většina jste mě uklidnila a nebudu si lámat už nad tím tolik hlavu ! Opravdu díky
A myslím si že je zbytečné řešit už sulemina jelikož osoba řeší věci které by řešit neměla 🙂
A v Tomto případě se budu řídit moudřejší ustoupiA její narážky řešit na moji osobu řešit nebudu jelikož prasnice opravdu nejsem a i kdybych byla tak mě to od té osoby ani urážet nebude raději budu prasnice než její osoba. Přeji krásný zbytek vecera
@sulemina Net opravdu snese všechno, dokonce i to, co jsi tady napsala v předchozích řádcích Ty 🙂
Je strašně fajn být upřímný a otevřený. Může to v lecčem pomoct - ale když si vztáhneš na sebe všechno, co jsi tu napsala - řekla bys to cizímu člověku na ulici? Slovo od slova? A pokud ano - myslíš, že by to k něčemu bylo? A kdyby to k ničemu nebylo, tak proč bys to říkala? Ona totiž upřímnost se cení, ale přijímaná je od lidí, ke kterým máš vztah. Je potřeba mít k tomu člověku nejdřív důvěru a až potom má smysl svoje názory otevřeně říkat. Ovšem pravda je, že čím sis s někým bližší, tím víc volíš slova. A o co je "horší" ublížit cizímu, než blízkému? 😉 Buduj si tady vztahy - stejně jako ve skutečnosti - a až potom diskutuj otevřeně a ostřeji. Ale ono už to možná tak dobře nepůjde...

@bobisek90 to nechte na nás, po tom vám milá dámo, nic není, rozhodně ne jako kretén