icon

Jak často a co vám dělá doktor v těhotenství?

mimikoko
16. led 2015

Mám otázku připadá mě že vůbec nic nevím jsem skoro 18 týden jsem prvorodicka... Když jdu ke své doktorce do poradny vždy mě rekne ze je vše v pořádku ale mě nějak nedochází jak to pozná ;) naposledy mě dělala UZ v 9 týdnů a důvodem byl pozitivní těhotenský test. Od té doby jsem tam byla 3x poslechla srdíčko tak jsem byla strašně ráda že jsem ho opravdu slyšela. Potom jsem tam byla skrz odběr krve na HIV,SYFILIS APOD. A teď jsem tam byla sestřička mě chtěla poslechnout srdíčko ale slyšela jsem jen šum :( jelikož to bylo tak všechno rychle jen jsem se zeptala kdy mě určí pohlavy řekla za 4 týdny 10.2 ..... Tak jsme si podali ruce a naschledanou.... Jsem z toho docela taková nejistá a navíc stále necítím pohyby a každý mě říká jak bych je cítit měla :( můžete mě tedy napsat jaké vyšetření a vše máte? Jak často jestli vám dělá fotografie kdy chcete a také jestli miminko zváží změří 🙂 děkuji moc mě pomůžete ;)

Jak často a co vám dělá doktor v těhotenství?
Strana
z5
sulemina
17. led 2015

@werumka trapné..

sulemina
17. led 2015

@verushe20 proboha tobě? vypadat jak umělina? ježíš nestraš

werumka
17. led 2015

@sulemina Díky! Na téhle vlastnosti si celý život zakládám. Zvlášť ceněná je na Silvetstrovských a rodinných oslavách 😀

sulemina
17. led 2015

@werumka podle sebe soudím tebe, pokud někdo v tvé rodině chlastá, tak v mé ne, lidé žijí i jinak než jsi zvyklá

sulemina
17. led 2015

@werumka Silvetstrovských????

werumka
17. led 2015

@sulemina Tyjo, my se známe? Prosimtě napiš mi svoje jméno, jestli nejsi můj muž, tak to fakt není vtipný 😀

verushe20
17. led 2015

@sulemina mysli si svoje, já bych zase nechtěla ve tvém věku mít chování řeznického psa... nebo vlastně ještě něčeho horšího.. píšeš že se snažíš o miminko... chudák teda, jestli někdy nějaké mít budeš..!!! za takovou sprostou matku bych se styděla!!!! fuj 🤐 🤐 🤐 🤐

sulemina
17. led 2015

@werumka pokud někoho obviňuji z pití, asi mám nějaký důvod, že? asi to vidíš v svém blízkém okolí, my s manželem narozdíl od tebe a podobných nepijeme

werumka
17. led 2015

@sulemina Jojo, to "Silvetsrovských" jsem napsala proto, abys měla radost. Povedlo se, ne? 😀

mimikoko
autor
17. led 2015

Holky kašle te na ni 🙂 vždyť si jen tady utěšuje svoje mindraky 🙂 asi nemá pořádného chlapa který by ji vyznával lásku 🙂 a ani se nedivím pokud by se k němu chovala tak jak se chová žádný muž nechce zafixovanou a vulgární holku 🙂
jen by mě zajímalo jak taková osoba může tady pořád být na Koniku !!!

sulemina
Odpověď byla odstraněná
verushe20
17. led 2015

@sulemina jsi velmi vtipná 😀

sulemina
Odpověď byla odstraněná
werumka
17. led 2015

@mimikoko Tož já jsem taky vulgární jak dlaždič, když na to dojde. Ale nepotřebuju si to ventilovat před cizíma lidma 😀

werumka
17. led 2015

Holky, lajkujte jí to. Bude mít radost a třeba nám přidá ještě nějaké životní moudro 😀

sulemina
17. led 2015

@verushe20 ty ne, ale to nevadí, chlapům to je jedno, aji ty jim stačíš, nastrčila jsi piču, sotva ti bylo 18 bez škol, práce, praxe, zkušeností, a taková tu bude něco psát a vytýkat

sulemina
17. led 2015

@werumka mi je to jedno, nezajmá mne to, rozhodně ne taková čubka jako jsi ty

verushe20
17. led 2015

@sulemina myslíš svého imaginárního přítele? 🙂

infokonik
17. led 2015

Vzhledem k tomu, že i přes upozornění se diskuse omezila jen na vzájemné napadání, urážky a příspěvky mimo téma, zamykám ji.
@sulemina Ráda bych Vás upozornila na možnost blokace nicku pro opakované porušování pravidel.

verushe20
17. led 2015

@sulemina pozor dámo, není mi 18 ale 21 , a mám maturitu. A co máš ty? nic...

Strana
z5