Jaká byla vaše pův. váha a kolik jste přibraly v těh.?
Ahoj holky, téma přibírání v těhotenství jsem pročetla, přesto jsem nenalezla odpovědi na všechny otázky. Zajímalo by mne, jaká byla vaše původní váha a kolik jste přibraly v těhotenství (případně jak rychle šla vaše váha dolů po porodu).
u prvního jsem nabrala 15kg a po roce jsem dokonce měla ještě o 4kg míň než před otěhotněním 🙂. Teď jsem se ještě nevážila (naštěstí nemáme doma váhu a vážím se až u dr.), ale v 16tt + 2kg. Tak snad se taky do 15kg vlezu.
Původní váha 48 kg-v prvním těhotenství +16kg a v druhým + 17,5kg-nikdo mi nevěřil,že jsem přibrala tolik,ale mě připadalo,že mám aspoň o 30 víc.Přibírala jem i 4,5 kg za 4 týdny (žádný zdravotní komplikace v tom nebyly)V obou případech po šestinedělí 10kg dole,zbytek do 6 měsíců.Jsem na původní váze(doufám,že ne níž,dlouho jsem se nevážila)
Do 24.tt jsem byla na nule. Rodila jsem v 37.tt, to jsem měla +7kg, z porodky jsem se vrátila na své původní váze. Za to teď ☹
Ahoj, já měla před prvním těhu 158cm/50kg, přibrala jsem 9kg. Těsně po porodu jsem měla 49,5kg a po 3m kojením 46kg. Pak jsem zase postupně začala chodit cvičit a víc jíst a po roce od porodu při druhém otěhotnění jsem měla opět výchozí váhu 50kg a zpevněnou postavu. Teď načínám 37 tt a mám 8,4kg navíc, což odpovídá tomu prvnímu těhotenství. Jinak tempo přibírání mám přibližně stejné, jen mám větší bříško. Taky mám vše v břiše.
První těhotenství +27kg, cca 15kg mi zůstalo nehnula jsem s nimi. Teď mám 4 dny do termínu a nahoře mám +10kg, tak doufám, že se to podaří sundat včetně toho co mi zůstalo z prvního těhu. Bohužel jsem první dítě nekojila, tak doufám, že teď budu.
Ahojky, já měla před těhu 72kg, do 20tt jsem měla 68kg (hodně jsem hubla kvůli nevolnostem), před porodem 79kg a hned po porodu zpátky 68kg a ještě to trochu jde, i když je to kilo tam a kilo sem 🙂
Ahojky, před těhu jsem měla 48kg, před porodem 60kg a bezbolestně 😀 jsem zase zpátky na svým.
No já jsem v 34tt a mám 8kilo nahoru tak už asi moc nepřiberu nohy mi ještě zhubly a roste mijen bříško tak uvidíme co mi zbyde.
Ahoj holky. Ja jsem 35tt a zhruba 8kg nahore. V 9.mesici uz je pry prirustek vahy minimalni, tak uvidime 🙂
27tt + 4kg, jinak právě ke konci to šlo nejvíc, hlavně jak jsem přenášela, tak za 10 dní min 500g
petyna já myslím,že to je úplně normál ještě ty kila budeme potřebovat ke kojení a k té zátěži po porodu 😀
ahoj, ja mela pred otehotnenim 62 (179cm), v den porodu 72, po navratu z porodnice 63 a nyni po pulroce plneho kojeni 60 🙂
ahojky,tak já před těhu 60kg 160cm v den porodu 80kg,tudíž +20 😅 a teď 4 týdny po porodu mám 11 dole,tak snad to pujde dobře 🙂
Ahoj holky,dnes jsem tu (na diskusi)poprve.V těhu (natalce už bude rok) jsem přibrala 20 kg 😲 😲 😲 shodila jsem ,jen asi 5kg!!!Při 170 cm nyní vážím 88 kg.Navíc jsem teď zjistila,že se na svět chystá druhé mimi.
Slůíbila jsem si,že co se jídla tyče budu ukázněnější než v prvním těhu,ale i tak si nedokážu představit,že se mi za pár měsíců bude váha blížit nejspíš ke 100 kg ☹ 😒 😠 😖 😢 .
Ahoj.Tak já jsem 39 týden.Na začátku těhu jsem měla 84kilo(173cm),no a teď na konci mám 107,což je nějakých 23nahoře 😀
Ahojky,
povodna vaha 53 kg pocas tehu + 22 kg, z nemocnice 64 kg a teraz takmer povodna vaha (este 3 kg ) t.j. 56 kg
Já před těhu 50 kg, v prvních týdnech těhu jsem shodila 3 kg, během těhu jsem přibrala na 56 kg a z porodky jsem šla s 49 kg..

Pribrala som 19 kg, malý má 15 mes, stále kojím, v jedle sa neobmedzujem a už mám povodnú hmotnosť a asi to pojde trochu dole, lebo konečne intenzívne cvičím jogu a pilatesa. Tiež som bola skor chudšia, takže som nabrala viac.