Jaké chutě či nechutě máte v těhotenství? 😉
Čauvec, co vám začalo či naopak přestalo chutnat v těhotenství?
V prvním jsem nesnesla vepřové maso, ale jinak pohoda, byla jsem rozežraná.
Teď jsem v 6tt a kope mě celkem dost potravin. Nemůžu kafe, uzené korbáčky a další sýry, ředkvičky, okurky, maso... Vlastně skoro trpím nechutenstvím. Jím jak vrabec, spousta věcí má divnej "vocas".
Jak jste to měly vy a kdy vás divnochutě přešly?😉
Spousta potravin mi vadila, nemohla jsem je ani vidět, natož jíst. 🙄 Do 17tt jsem přežila na potravinách, které mi nevadily: pomerančový džus, jogurt, rohlík, paštika (moc by se neměla), pomazánkové máslo, brambory, zelená jablka, olivy, občas šunka... Po 17tt se můj jídelníček vrátil k normálu a opět můžu jíst maso, sýr, čerstvou zeleninu... Permanentně mám chuť na lososový tatarák a pochoutkovy salát. 😂
A všechny jste měly nevolnosti? Já zatím nic. Jen je mi při hladu blivno, motá se mi šiška. No a teď v létě mě občas trošku nakopávají ty smrady a lidi okolo. Ale vše udržím.

Chudák manžel měl během jednoho měsíce pětkrát těstoviny, a to je normálně skoro nevařím, protože je nemá rád. Tiše trpěl. Taky jsem měla chuť na rybičky v tomatě, málem jsem je nedovezla ani z obchodu, jakou jsem na ně měla chuť. Pak to do druhého trimestru postupně odeznělo a teď jím normálně, jen teda denně musím mít něco sladkého, bez toho by byl den úplně nepředstavitelnej. Jediný, co na sobě pozoruju opravdu celý těhotenství, je, že když na něco chuť nemám, tak fakt NEMÁM, a prostě to nepozřu. Přitom normálně vybíravá nijak zvlášť nejsem.