Jaké je oblíbenější jméno? Kryštof nebo Kristian?
Jaké jméno u vás vede?🙂
@deliba Kristián
Za mě Kristián. S Kryštofa a se v posledních letech roztrhl pytel..
Kristian, ale obe mená sú krásne 👍🙂
@deliba
ano jedno,nejak se rozmonzili
Obě jsou hezka, ale mně se líbí víc Kryštof. ☺️ Máme jednoho doma. 🥰
Obě jména jsou hezká, Kryštof je teď hodně častý, Kristián neobvyklejší
@ester_ka
znam dva Kristiany
Mě se víc líbí Kryštof 🙂
@deliba mám doma Kristiána a taky jich nějak zbytečně moc přibývá ☹️ je to nádherné jméno a vybírali jsme ho i s ohledem na to, aby hned tak někde slyšet nebylo, ale bohužel... Už i u nás na malém městě je jich několik...
@zelenaesmolda to je možné, ale kolik znáš Kryštofů? Já teda 1:5, takže Kristián je neobvyklejší 😁
Kryštofa nemáme v okolí žádného, Kristiány tři - okolí je oslovuje "Kikine" 😨 😨 😨
@ester_ka
Krystova jednoho
Kryštof.
Kryštofy znám 3, Kristiána jednoho dospělého. Osobně bych dala spíš Kryštofa.
Máme doma Kryštofa, je to takove tvrdsi jmeno, Kristian je za me zase naopak hodne mekke, takze zalezi na prijmeni a jak se k mimču "hodí" 🙂
Kryštof.
Krystof, mame ho doma 🥰. Mezi prateli a rodinou zadny neni, uvidime ve skolce. Kristiany mame v okoli 2 (do 3 let), asi bude cim dal castejsi volbou. Ale nam neva, i kdyby ho melo vice deti, porad se mi jmeno moc libi 🙂. Nejvic mame v okoli Matyasu, Jakubu a Tobiasu
No těžko říct, Kristiána mají sousedi, volaj na něj Kriste, Kryštofa švagrová, říkaj mu Krýša nebo Tůfek, těžko se mi vybírá, co je míň hrozný :/
@treasurka Kriste🤣🤣🤣 Chudak. Kristian byl muj pritel a rikalo se mu proste Kristian🤷♀️
V okolí máme od každého 3, až na jednoho se na ně volá Kiki ( což mi přijde strašný), jednomu říkají Štofa. Kdybych musela vybrat, tak raději Kryštof...
@gingermom Jednou dají dítěti jméno a pak mu ho tak przní, achjo.
@deliba Kristian,mám jednoho už skoro 10 let doma😀
My máme Christiana 😉
No s tím Ch nám to moc nejde, zní to spíše jako Kristián. Je ještě maličký, tak se mu nejčastěji říká "Kikuš", do budoucna až povyroste, tak Chris
Při výběru jména jsme nechtěli nic moc exotického, jen jméno, které by se dalo používat i v Itálii a to přesně splňuje. Vyslovuje se to Kristián, jen se píše s Ch 😉

Kristian