Jaké jméno je lepší pro dítě: Melanie nebo Vivien?
Holky, jake jméno byste volili? 🙂 A libi se vam?🙂 Me se libi oboje a nemohu se rozhodnout 😃
Vivien je prome jako pronenakou barbinku co sedi s maslickou jako nazehlena holcicka ...
Takze za me melanie - ale libi se mi vice nemecky vysloveno : " melaný "
Líbí se mi obě, jen Melanie mi přijde víc variabilní. Ale třeba dcera teď má ve třídě ve školce kamarádku Melanie a tu nijak nezdrobňují a zní to moc hezky i v té základní podobě.
A že má někdo stejně pojmenovaného psa? My máme dceru Barboru a znám spoustu lidí, co má psa Báru a nijak mě to neuráží. Stejné jméno bych dala, i kdyby byl v rodině pes nebo jiné zvíře Barbora😉
Ani jedno,oboji zni strasne uknourane a pokud nemate cizi prijmeni tak to bude znit hrozne.
@westie psy mají lidi pojmenované takovými jmény proto ott se jim nějaké jméno líbí a mají strach že by jim omezení lidí kterým do toho nic není dávali sodu ...že se to nehodí, a moc cizí a že se mu budou decka smát ... Takže to dají aspoň zvířeti...
Záleží na příjmení. K vyloženě českému např. Zapletalová se nehodí ani jedno 🤷♀️
Libi se mi, kdyz by se to vyslovovalo prave Melani… Tak leda ji dat jen Melani 😃
Nemame uplne klasické ceske příjmení 🙂 Jinak bych nad takovými jmeny neuvazovala
Mně se moc líbí jména, která končí na -ie (Olivie, Sofie, Viktorie atp.), takže pokud bych volila z těchto dvou, určitě Melanie.
Taky se mi to líbilo kvůli Melaní, ale stejne se jí nejvíc říká Meli, Melinko, Melčo, Meluško, Melanko
Taky jsem chtěla dceru pojmenovat Sofie, ale nakonec se jmenuje jinak 🙂 A asi to tak má být, to jiné jméno k ní sedí lépe 🙂 Tak má aspoň panenku Sofinku, ne, že bych jí teda nenapovídala, jak ji má pojmenovat 😀
Mne sa paci Vivien, krasne meno 🌸 vzdy si spomeniem na Pretty woman 😁 ale v dobrom

Melanie ak bude mat zahranicne priezvisko Vivien ak bude mat Ceske...