Jaké jméno pro sourozence k Madlen? Inspirace pro holčičku i chlapečka
Ahoj, jaké jméno pro miminko, byste vybrali ke jménu Madlen (starší sestřička).
Zajímají mě jména pro holčičku i kluka ☺️
Děkuji předem za inspiraci, už jsem bezradná! 🥴😀
Kamarádka má Bibianu (bibi).
Kluk Johan a holka Jasmine.
Ještě Melánie.
Kdybych měla holčičku, byla by to Ellen 😍 Ale čekáme chlapečka a bude to Adámek 🤗🤗
Nebo pak Milan, tech moc nebude 🙂
Mia
Mia a Max
Leontýna, Miriam, Matyáš, Leopold,
Pro holčičku Esmé a pro kluka Benedikt
Vanessa, Michael
Mně by se pro holčičku líbilo jméno Maja.. psáno takhle krátce. Bohužel to jak ji bude oslovovat jednou okolí ovlivní až sama, pokud se proti tomu vymezí, když se jí to nebude líbit. My máme Jáchyma a kolikrát už jsem slyšela Jáchyme, hoď ho do stroje🤦♀️
@denidd já bych teda k Madlen, dala Elen - to může být i pro holku i pro kluka... a prostě se s rodinou dohodnout, že holčičce budou říkat Elen nebo Elenko a té sestřenici Eli nebo Eliško.... případně pro holku ještě Lilien... nebo ještě verze klučičího jména Elien či Damien... nebo Marianne - ale to se píše o písmenko jinak než vyslovuje a je tam R, tak asi nic, ale jinak je to podle mě neuvěřitelně krásný jméno.. ještě mi k tomu sedí Marlen, ale zase to R.. nevím, Madlen mi přijde takový krásný, vznešený a přitom něžný, do páru by se mi nejvíc líbilo podobně znějící jméno, tedy, končící na EN... Jsem teda napnutá, co vyberete...
Holky moc děkuji za rady, nápady na krásná jména. Nicméně už vím, že to bude chlapeček, takže většina návrhů padá 🤭🤣…
Ale my máme asi jasno! 😊
@denidd super, gratuluju a přeju vše nej.. 🍀 a až přijde čas, napiš jak jste ho nakonec pojmenovali, jsem napnutá jako struna... 😂
Holky, napíšu Vám, naše tři top jména, které to vyhraje, si zatím nechám pro sebe 😄☺️😌.
A moc děkuji za krásná přání 🥰😘.
Timotej, Theo, Vilém. 💙💙💙
Vybrali jste krasna jmena. Ani jsem nevedela ze, Timotej je i v cz, znam jen muze me sestrenky, je slovak. Theo je z nich asi nejcetnejsi, znam v okoli 3 (jednoho ma kamaradka, druheho ma syn ve skole, tretiho mel ve skolce). Takze muj tip je Vilem 🙂 Ale neprozrazuj, pockam si a tesim se 🙂
@denidd

@janedv kdyby jméno opět končilo na souhlásku, byla by to paráda, nicméně hlavní je, aby to ladilo stylově. Také bych byla ráda, aby to nebylo nějaké top nejpoužívanější jméno, jelikož Madlenek psaných jako Madlen moc není 🤗