Jaké pohlaví dítěte jste si přály a proč?
Ahoj, mám takový dotaz.. co jste si přály za pohlaví miminka? A pokud to bylo to druhé, byly jste zklamané? Já jsem máma dvou chlapečků, staršímu je 8 let a mladšímu necelé tři měsíce. Jsem naprosto spokojená, už od chvíle, kdy jsem si někdy ve svých 18ti letech uvědomila, že chci mít děti, jsem toužila po klukách. Ale ty kecy lidí v okolí? Všichni se mě ptají, jestli jsem nechtěla holku, a když řeknu že ne, že jsem naopak chtěla kluky, tak na mě všichni (hlavně ženský) čumí jako na blázna. 🤦♀️ Dokonce se mi stalo, že když se mladší syn narodil a přišla ho ošetřit dětská sestra, tak se mě rovnou po porodu na sále zeptala, jestli jsem aspoň to druhé nechtěla holku 😡 Nechápu to prostě! Doufám, že mě za to neodsoudíte, ale já vlastně malé holčičky z duše nesnáším.. a proč? No právě proto, že je všechny ženy tak hrozně upřednostňují a dělají, jako by snad bylo něco špatného na tom, když se narodí chlapeček. 🙄 A prostě celkově ten holčičí svět mi je jaksi cizí, nedovedu si představit kupovat růžové oblečení, panenky, atd. A hlavně kdykoliv vidím někde malou holčičku, cca do šesti let, tak mi připadá jako rozmazlenej fracek, jenom ječí kvůli každý blbosti a snaží se na sebe upoutat pozornost. To bych fakt nesnesla, kluci jsou prostě podle mě mnohem víc v pohodě! Neříkám, že bych dceru neměla ráda, to asi ano.. ale jsem doopravdy ráda, že jí nemám, z důvodů které jsem už zmínila. Jak to máte vy? A prosím, nesuďte mě! 🙏
@maggie287 lenze ine zeny to nemaju obracene 🤦🏼♀️
Za to, ze zena chce holku neznamena, ze neznasa chlapcov. Ja poznam zeny co chceli chlapcov, maju ich a to neznamena, ze dievcata nezasaju.
Ved je v poriadku, ze si chcela chlapcov, super je, ze sa ti narodili (niekto musi riesit aj to, ze sa mu za cely zivot nenarodi to vysnivane pohlavie) ale neni dovod dievcata nenavidet.
@izz76 Chtěla bych vidět, co bys dělala na mém místě ty. Můj chlap má střídavou péči, jeden víkend je doma jeden s holkou. Jenže jak to vypadá? Ten víkend co má být s námi skoro vždycky celý stráví prací a domu se jde jen vyspat. Ale když má být s ní, tak se jí věnuje, pořád samej vejlet atd. 😒 Tohle by vadilo každý ženský, která má všech pět pohromadě 😉
@maggie287 tak to máš spíš nenávidět toho chlapa, a ne malý dítě, to za nic nemůže. A nebo můžeš nenávidět sama sebe, že sis nabrnkla chlapa s dítětem a upíchla sis s nim další dvě. Mimochodem, víš, že se někdo, kdo tě třeba zná a nebo třeba zná toho tvýho chlapa může dovtípit, že jsi to ty? Jestlipak se mu bude zamlouvat, až se doví, že nenávidíš jeho dítě 🙂
@gruyerre Tak za prvé, nemáme dvě děti, ale jedno (starší mám s bývalým manželem). A za druhé, můžeš mi prosím tě nějak logicky vysvětlit, jak by asi někdo mohl poznat, kdo jsem? 🤣 Nemám tady fotku, ani své skutečné jméno, věk, nebo bydliště. Nebo jsem podle tebe jediná ženská v republice, co si našla chlapa s dítětem? 🤦♀️😂 To by člověk musel pracovat minimálně u FBI, aby mě poznal, ale ok no.. 🤣
@lauriak 🤣🤣🤣🤣!! Musim se už jenom smát, přesně takovou odpověď jsem čekala. Takže děvče, pro tvojí informaci, s přítelem máme krásný vztah. Akorát jeho bejvalá je vychlastaná svině, která proti němu štve všechny okolo včetně holky, takže s největší pravděpodobností to takhle dělá, aby měl od ní klid.. 😉
@swan42 Prosím?! Děláš si ze mě srandu?? Svojí dceři spíš zachránil dětství tím, že se rozvedl s její dementní matkou, ale to někdo, kdo si jen namátkově přečetl anonymní internetovou diskuzi, nemůže nikdy pochopit. Znáš nás? Víš, jaká je situace a všechny detaily, co mě (nás) v životě provází? A co všechno předcházelo tomu, že mám tenhle názor? Ne, víš 💩. Tak si laskavě odpusť ty blbý kecy. Dík.
@maggie287 Jo a pro všechny, co mě tady soudí.. jsem velice zvědavá, jak byste reagovaly, kdybych naopak napsala, že jsem chtěla holku a že nesnáším kluky.. To by určitě bylo samé: "No já tě naprosto chápu, taky jsem toužila po holčičce." Nebo: "Já mám chlapečka, mám ho sice ráda, ale ta holčička by byla lepší." 🤮🤮🤮 Tohle je prostě všude! Ale když to má někdo naopak, tak je hned špatný?! Znám spoustu ženských, které vyloženě nechtěly kluky a taky se podle toho chovají. Jako příklad vám dám sestřenici mého bývalého manžela. Chtěla holku, narodil se jí kluk.. a pořád jsme to celá rodina poslouchali.. "já chci holku.. fňuk, fňuk.." 😡 Jednou ho dokonce nechala samotného doma a šla ke kamarádce na Silvestra. Byly mu tenkrát tři měsíce!! 😟 Sice to bylo jen asi o tři baráky vedle a vzala si s sebou chůvičku, ale stejně.... chtělo se mi z ní tenkrát blejt!! Vsadím se, že nějaký pitomý holce by tohle neudělala. A o tom to celé je.. proč sakra všechny ženský tak šíleně touží po holce?? Vždyť v pubertě to jsou většinou nevděčný, namyšlený hajzlové, který mámu úplně zavrhnou. O malých holkách ani nemluvím, těch mám ve svém okolí několik a je to samej uječenej smrad.. včetně té od přítele samozřejmě. 😤🙄
@alice180 Taky mám pocit, že moc bystrá nebude.
@maggie287 Promin,to mate asi nejaky vadny gen cela rodina. Dokazu pochopit,ze si nekdo pral vic holku nebo kluka nebo ze vic tihne k dceri,synovi...Ale "nenavidet" druhe pohlavi,je uz trochu moc. Takze kdybys cekala holku,tak ji das pryc? Nebudes to dite milovat,jen proto,ze je to holka? Ty nemas zkusenost,jaky to je,mit holku. Jako vlastni. To bys treba mluvila jinak. Mozna si jen snazis namlouvat,jak ti kluci vyhovuji atd..,protoze ti vadi,ze tu holku nemas? A to dite partnera. Vadi ti spis z principu a vadilo by ti stejne i kdyby to byl kluk. Jen bys nesnasela kluka,protoze s nim tatinek chodi na vylety a delaji klucici veci atd...Chudak partner. On ma rad tve dite a ty jeho dite nesnasis. Takovou partnerku bych chtela. Jinak ja uplne po holce netouzila. Ale my s mamou mame skvely vztah. Nejsem rozmazleny fracek,nebyla jsem problemova v puberte (ale to ani muj bracha a navic,jakekoliv pohlavi muze mit silenou pubertu). Nikdy jsem mamu nezavrhla,ani tatu. Skvely vztah trva i ted. Vim,ze se o mamu postaram,az nebude moct. Ale ja jsem s brachou od mala milovana bezbohledu na to,co mame mezi nohama.Urcite jsem s mamou vic v kontaktu,blizkosti a pomoci ji vic nez bracha. Ja zase v rodine vic vidim,ze ve stari pak pecuji o rodice vic dcery. Ne ze by se chlapi nestarali,ale neni to takovy duverny. Uvidis,jaky budou tvy synovove az si je odvede snacha.
@maggie287 lenze ty nechapes, ze tu stale davas dva uplne odlisne priklady:
Ty si chcela chlapcov, mas chlapcov. Nemas dovod byt nahnevana, sklamana a prskat okolo seba hnev.
Ty pises o zene, ktora chcela dievca a ma chlapca. To je predsa uplne ina situacia. Neviem si predstavit co by si stvarala ty keby sa ti narodilo dievca.
Nikto ti nevycita, ze si chcela chlapcov. Ale vyjadrovat sa hanlivo o opacnom pohlavi neni v poriadku.
Mas v sebe vela nespracovanych emocii a pocitov. Mozno by ti pomohlo navstivit odbornika a o tychto veciach sa porozpravat. Vsetko to moze pramenit aj z detstva kedy, ako pises, ta mama odsunula na druhu kolaj kvoli bratovi. A teraz sa tvoja frustracia iba stupnuje v situacii s nevlastnou dcerou.
Naozaj neni v poriadku nenavidet male dievcata len za to, ze existuju 🤷🏼♀️
@maggie287 Tak proč sis hledala chlapa s dítětem když ti to vadí?
@maggie287 Nejsem psycholog, ale přijde mi z tvého vyjadřování že jsi strašně zlá ženská co jí vadí snad každý a všechno. A jak se vyjadřuješ o holkách, že v pubertě jsou to nevděčný hajzlové a mámu zavrhnou - to mluvíš o sobě? Nebo kde jsi na takovou hloupost přišla? Pokud je v rodině láska, tak není důvod někoho zavrhovat ne? A nebo máš problém s tím, že prostě nemáš ty sama holčičku? Znala jsem jednu co se takhle hnusně vyjadřovala o všech dětech. Až po x letech vyplulo na povrch, že to byla její obrana na skutečnost, že nemůže mít děti.
“Nějaký pitomý holce”. Je mi stydno, že se takhle vyjadřuje matka od dětí. Aby tě karma fackovala.
Už řekni, že se doma nudíš a tady si u nás děláš prd*l. 🙏 Protože jestli máš opravdu děti s tímhle myšlením tak potěš koště. 🤦 Snad nebudou duševní mrzáci po matince.
Většině rodičů je jedno jakého pohlaví dítě je, hlavně že je zdravé!!! Jedno není lepší než druhé, to jen určití jedinci mají v hlavě vymeteno a dělají rozdíly.
Jediné pozitivní na tvojí rodině vidím to, že chlap evidentně není žádný sráč a věnuje se dceři. Za to bych ho pochválila i osobně, bohužel za výběr matky svého dalšího potomka už ne - zlá ženská, která závidí dítěti vztah s vlastním otcem.

Nenavidet 6- létě dítě? Co jseš to za ženskou?A jak tohle může vůbec říct žena - matka?Chudák holka ....přítelovi to nevadí ,že nenávidiš jeho dítě?Aby brzo nekopl doprdele a nenašel si jinou ,která bude nenávidět Tvé kluky....