icon

Jméno pro třetí holčičku. Co myslíte?

24. bře 2021

Ahoj, je to trapný, ale nemůžem se dohodnout na jméně. Máme Honzíka, Madlenku a Klárku. Příjmení, ke kterýmu s hodí cokoliv. Líbí se nám tradiční jména. Chtěla jsem Aničku, ale tu má švagrová, se kterou se sice moc nevídáme, ale pro klid v rodině... Jenže nic moc jiného nás prostě nenapadá, aby se to líbilo i druhému. Kalendář už znám nazpaměť, i Knappovou, ach jo :/

Strana
z2
goovana
24. bře 2021

No byla by k tomu hezka třeba Adelka nebo Helenka

sisa158
24. bře 2021

Také se mi moc líbí Antonie,Josefína,Malvína,Meda,Anastázie. Doma máme velkou Natálii a menší Madlenku a k nim kluky Sebastiana a Metoděje.🙂

amazonkajanik
24. bře 2021

My máme Jakuba a pritelova sestra nejen že má TP den před narozeninami syna, ale taky dávají Jakuba, takže dnes se na to moc nehraje. Jinak my měli pro holku vybráno Johanu, téměř se nedává Veronika, Alena, Petra taky opadá ...

autor
24. bře 2021

@amazonkajanik Mně by taky nevadilo, kdyby dali stejné, jako my, ale když to uděláme naopak, tak vypukne hysterie, a aby to naší "Aničce" dávali pak kdo ví, jak dlouho sežrat, to mi za to nestojí...

amazonkajanik
24. bře 2021

Jo tak,nu tak to je na prd. Ségra třeba těžce nesla, že druhá ségra dala jméno synovi po tátovi, když je to její otčím ...

ladyhacek
24. bře 2021

Aneta??? jinak ještě třeba Dorota, Alžběta, Kristýna, Markéta

terulin
24. bře 2021

My máme Kristýnu a Matyldu... mít třetí nevím kam šáhnout: Valentýna, Marie, Apolenka, Viktorie, Josefa, Filipa, Františka... taky bych se neuměla rozhodnout 😀

janina228
24. bře 2021

Andrea, Anežka, Alžběta, Antonie.. pokud se vám líbí jméno Anna, tak zrovna Anežka má často podobné zdrobněliny😉.

kitycat
24. bře 2021

A co Ana s jedny "n"…? Aj tradicne aj s trocou smrncu a nebudete opakovat po svagrinej.. Aj Alzbetka co tu padla je pekne meno.

mynamea
24. bře 2021

Máme Karolínku. Říkám jí Káji, Kájo, Karči, Karolko, Karolí, Kájulí, Kajko, Karkulko, Karkulí a když mě štve tak Kajdo, Kajule, Kajdule 🤣 to jméno nebyla moje první volba, ale jsem ráda 🙂

kamino
24. bře 2021

Já mít holčičku, tak bych měla Kateřinu, nebo Michaelu - Kačka a Míša - to by šlo , ne ? 🙂 Jsem fotografka a tato jména zas tak často nepotkávám, na rozdíl od většiny výše zmiňovaných ..

2hanah
25. bře 2021

Taky souhlasím s Barborkou, hodí se k těm ostatním jménům. Nebo Maruška, Kateřina, Lucie, já jsem třeba Hana a mně se vždycky líbila Anastázie, ale to jsem asi jediná🤭

maci299
25. bře 2021

Terezka

lennus
25. bře 2021

Josefina

zrzeckas
25. bře 2021

Zkusila bych to nadhodit... Konec koncu nemi to jmeno vymyslene svagrovou a Anicek na svete je kopa 🙂 kdyz by zacala nejak vyvadet, tak bych se ji zeptala, co ji na tom jako vadi. Ze tobe by to nevadilo. Kdyby to pak nejak davala vasi Anicce sezrat, rekla bych ji, ze jste ji to dali vy, ze za to ona nemuze.... A kdyz se spolu moc nevidate tak bych to vbc neresila nijak zvlast

maki90
25. bře 2021

Mě hned napadla Alenka, hezky mezi ostatní jména zapadne 😊

marulu
25. bře 2021

K vašim předchozím jménům by se mi hodila Anežka (dá se zdrobnovat podobně jako Anna) nebo Alžběta. A pak asi i Marie, Rozálie, Terezie, Markéta, Veronika, Kristýna.....ale pokud jsi přesvědčená o Anně jako o jediném možném jmeně, tak ho dej, nekoukala bych se na rodinu.😀

pipi_puncocha
25. bře 2021

Ještě nepadla Hedvika, moje oblíbené

konik4525
25. bře 2021

Alice tu nepadla ...

konik4525
Autor odpověď smazal
kaaacaaatkooo
25. bře 2021

Nevím, kamarádce říkáme Kája nebo Kajka, když něco potřebuju, tak Kájinko 😀, kolegyně má dceru, které říká Karoli nebo prostě Karolínka 🙂

ruzenka95
25. bře 2021

A co Adina? V rodině máme Alzbetku, je to krásný jméno, hrozné rada ji oslovuju 😊

Strana
z2