Jméno pro třetí holčičku. Co myslíte?
Ahoj, je to trapný, ale nemůžem se dohodnout na jméně. Máme Honzíka, Madlenku a Klárku. Příjmení, ke kterýmu s hodí cokoliv. Líbí se nám tradiční jména. Chtěla jsem Aničku, ale tu má švagrová, se kterou se sice moc nevídáme, ale pro klid v rodině... Jenže nic moc jiného nás prostě nenapadá, aby se to líbilo i druhému. Kalendář už znám nazpaměť, i Knappovou, ach jo :/
Také se mi moc líbí Antonie,Josefína,Malvína,Meda,Anastázie. Doma máme velkou Natálii a menší Madlenku a k nim kluky Sebastiana a Metoděje.🙂
My máme Jakuba a pritelova sestra nejen že má TP den před narozeninami syna, ale taky dávají Jakuba, takže dnes se na to moc nehraje. Jinak my měli pro holku vybráno Johanu, téměř se nedává Veronika, Alena, Petra taky opadá ...
@amazonkajanik Mně by taky nevadilo, kdyby dali stejné, jako my, ale když to uděláme naopak, tak vypukne hysterie, a aby to naší "Aničce" dávali pak kdo ví, jak dlouho sežrat, to mi za to nestojí...
Jo tak,nu tak to je na prd. Ségra třeba těžce nesla, že druhá ségra dala jméno synovi po tátovi, když je to její otčím ...
Aneta??? jinak ještě třeba Dorota, Alžběta, Kristýna, Markéta
My máme Kristýnu a Matyldu... mít třetí nevím kam šáhnout: Valentýna, Marie, Apolenka, Viktorie, Josefa, Filipa, Františka... taky bych se neuměla rozhodnout 😀
Andrea, Anežka, Alžběta, Antonie.. pokud se vám líbí jméno Anna, tak zrovna Anežka má často podobné zdrobněliny😉.
A co Ana s jedny "n"…? Aj tradicne aj s trocou smrncu a nebudete opakovat po svagrinej.. Aj Alzbetka co tu padla je pekne meno.
Máme Karolínku. Říkám jí Káji, Kájo, Karči, Karolko, Karolí, Kájulí, Kajko, Karkulko, Karkulí a když mě štve tak Kajdo, Kajule, Kajdule 🤣 to jméno nebyla moje první volba, ale jsem ráda 🙂
Já mít holčičku, tak bych měla Kateřinu, nebo Michaelu - Kačka a Míša - to by šlo , ne ? 🙂 Jsem fotografka a tato jména zas tak často nepotkávám, na rozdíl od většiny výše zmiňovaných ..
Taky souhlasím s Barborkou, hodí se k těm ostatním jménům. Nebo Maruška, Kateřina, Lucie, já jsem třeba Hana a mně se vždycky líbila Anastázie, ale to jsem asi jediná🤭
Terezka
Josefina
Zkusila bych to nadhodit... Konec koncu nemi to jmeno vymyslene svagrovou a Anicek na svete je kopa 🙂 kdyz by zacala nejak vyvadet, tak bych se ji zeptala, co ji na tom jako vadi. Ze tobe by to nevadilo. Kdyby to pak nejak davala vasi Anicce sezrat, rekla bych ji, ze jste ji to dali vy, ze za to ona nemuze.... A kdyz se spolu moc nevidate tak bych to vbc neresila nijak zvlast
Mě hned napadla Alenka, hezky mezi ostatní jména zapadne 😊
K vašim předchozím jménům by se mi hodila Anežka (dá se zdrobnovat podobně jako Anna) nebo Alžběta. A pak asi i Marie, Rozálie, Terezie, Markéta, Veronika, Kristýna.....ale pokud jsi přesvědčená o Anně jako o jediném možném jmeně, tak ho dej, nekoukala bych se na rodinu.😀
Ještě nepadla Hedvika, moje oblíbené
Alice tu nepadla ...
Nevím, kamarádce říkáme Kája nebo Kajka, když něco potřebuju, tak Kájinko 😀, kolegyně má dceru, které říká Karoli nebo prostě Karolínka 🙂
A co Adina? V rodině máme Alzbetku, je to krásný jméno, hrozné rada ji oslovuju 😊

No byla by k tomu hezka třeba Adelka nebo Helenka