Kdo je otec? Styky v rozmezí 8 dnů
Ahoj, poprosila bych o radu, lze podle pohlavního styku v rozmezí 8mi dnů zjistit podle délky těhotenství kdo by případně mohl být otec? 20.4 jsem byla 12+4 podle screeningu. Pohlavní styk byl 22.2 a 1.3. Kritiku si prosím odpusťte. Partnera nemám. Poprvé to bylo jen taková chvilka a ještě přerušovaně s ex ale pak jsem spala s kamarádem se kterým jsme se vídala často a nehlídali jsme to. Dítě si samozřejmně nechám a těším se na něj. děkuju za případnou radu...
Ano vychazi to na toho kamaráda, tedy az ten pozdější styk. Mas prima mamku, ze ti pomuze. Ja zůstala v tehu sama, ale to po 2,5 r vztahu, kdy jsem si myslela,ze uz partnerovi muzu věřit.. bojim se, ze mamka se za mně akorat tak stydí a mysli si, ze je to moje vina
Ahoj,
nepomůžu Vám s výpočtem, ale jen bych chtěla vyjádřit souhlas s tím, že neuvedete otce 😉
Alimenty Vám sice soud určit může, ale žádnou záruku toho, že je dokázaný otec bude platit, mít nebudete.
Manžel nedávno zemřel a jediné, co je na tom pozitivní je fakt, že mám nárok na poměrně slušnou státní podporu, kterou bych jako rozvedená neměla.
Pokud chodíte do práce, budete mít snad relativně slušnou mateřskou, k tomu můžete zkusit zažádat o příspěvek na bydlení, potom slevu na dani na dítě, nárok na přídavek na dítě...jednotlivé sumy nic moc, ale dá se nastřádat celkem příjemný obnos, rozhodně větší, jak alimenty na miminko a to i v případě, že by je dotyčný platil.
Za mě je lepší žádný otec, než špatný a v budoucnu určitě najdete pro miminko tatínka, který jej bude mít rád a bude pro Vás lepší, pokud v "nebude stát" v cestě biologický otec...pokud jste ale přesvědčena, že by byl onen dotyčný "dárce spermatu" dobrý táta, tak je to věc jiná...
@eliza1 no tak to vypadá na kamaráda 😎 ... pokud se aspoň s jedním z nich ještě před porodem uvidíš, tak si obstarej jeho materiál na test otcovství, ať si ho můžeš nechat zjistit okamžitě po porodu 😉 ... a nebo takovým malým vodítkem může být i krevní skupina, když budeš znát KS obou otců a necháš si hned v porodnici zjistit KS dítěte, může se stát že budeš mít hned jasno ... pokud tedy oba dva nemají KS stejnou 😖
Pravděpodobnost nevím, ale dvojčata jinak staré rozdíl cca 7dni právě nosím,takže to možné je 😉 i když u nás tomu napomohla kombinace ATB a antikoncepce...
@eliza1 Blahopreji k zazraku a at je vse v poradku. Jestli uvedes otce ci ne je jen na Tobe, ale asi bych rada vedela, kdo ten otec je uz kvuli potencionalnimu zdravotnimu zatizeni a hlavne kvuli diteti. Ma pravo to vedet a tajit to pred nim nema cenu. Mam v okoli znamou, co ji maminka nikdy nerekla s kym a jak si ji poridila a rada by to vedela. Ale to jen do uvahy pri rozhodovani.
@novamamina Ne, okamžitě, když jsem těhotenství zjistila, jsem odešla. Miminko bylo to jediné, které mě donutilo, abych vzala nohy na ramena a zdrhla, dokud to šlo. Je mi 26, synovi bude 8. Pak mám s manželem ještě téměř 2,5 letou dcerku a čekáme mimčo.
Jinak já jsem otce do RL neuvedla, aspoň si ho mohl manžel bez potíží osvojit ❤
@lucie_91 No tak to nakonec dobře dopadlo 🙂. A jak jsi to sama zvládala? Rodina ti pomáhala?
@lexikorka děkuju za odpověď.. víc převládá možnost že nechci do RL otce napsat. Nechci s tím mít žádné starosti a běhání po soudech a už vůbec až si vzpomene že nějaké dítě má a bude ho chtít vídat, to se mi nechce už vůbec. Do práce už bohužel nechodím takže jsem na nemocenské a na konci srpna mi končí smlouva i když už jsem měla dostat po 2 letech na neurčito :( alespon že budu v té ochranné lhůtě. Já teda právě ještě nic nezjišťovala, jen tak co jsem četla po netu, takže vím max o příspěvku na bydlení a 500kč příspěvek na dítě. no tak uvidím. po utz ve 20tt si začnu vše více zjišťovat i u nás na sociálce co a jak... biologický otec určitě v cestě stát nebude a v této situaci vím i že by nebyl dobrý otec ...
@anitttaa moje mamka je super... je mi líto že se k tobě chová ta tvoje špatně :(
@kvakuska krevní skupina mě nenapadla, ale zjistím, děkuji 🙂
@zmuzle děkuji 🙂 ano, mojí mamku opustil můj otec když mě čekala, takže vím jaké to je, a určitě mám v plánu dítěti říct kdo je jeho otec, jeden z důvodů proč to chci vědět, hlavně teda kvůli sobě 🙂
@novamamina V 7.měsíci jsem si našla přítele a byli jsme spolu 3,5 roku 🙂
Zase tak jednoduché s těmi výpočty nebude...já třeba mela styk 19.2. Za cely měsíc jen jeden jediný a dle všech kalkulaček i dr. jsem otěhotněla az 23.2. pak mi to vysvětloval, ze záleží jak.daleko.je.vajicko spermie vydrzi nějakou dobu bez vajíčka a pak nez se to oplodněné vajíčko dokutali kam ma....

@jezz1e
@novamamina holky moc děkuju za komentáře.. snad vše dobře dopadne 🙂