Ahojky holky.Chci se vás zeptat,kdy vám začalo růst bříško,kdy to bylo vidět třeba při zatáhnutí?A pak kdy to na vás už bylo vidět jasněji,že to šlo poznat už v třeba v tričku 🙂
Já jsem v půlce 8tt a co se týče bříška, vypadám spíš neustále nafouklá a tlustá než těhotná. Je pravda, že před otěhotněním jsem neměla svou top formu šťíhlosti. Každopádně se cítím nejlíp, když mám chvíle, kdy to hodím všechno za hlavu a odpustím si to.😂 Hodně zdraví všem holky.
@grabolina Na tom nebude nic divného,jelikož v půlce 8tt měří miminko prd😄Ale to nafouknutí zná asi každá těhulka na začátku 😊Tak moc hledáme jakýkoliv náznak rostoucího bříška,že se spokojíme i s nafouknutím a spokojeně ho hladíme,jako by tam bylo 10cm dítě😂
Hezke prispevky holky😊😊
Smudlinka2019- u me az skoro ke konci 2 trimestru...ale ted uz je to znatelne,ale porad mensi vsichni rikaj (i ja si myslim) ze na 8 mesic je male....u kazde to je invidualni...
Take si myslim jako @nikush150 mozna ses prave ,,nafoukla,,ja takove brisko mela mozna ve 3 mesici,poradne mi zaclo rust az na konci 7...
Tak já možná někoho pobavím 😂 toto je měsíc před porodem. 😀 Bříško jsem měla spis jako kdybych se prejedla v těhotenství jsem přibrala jen 7kg který jsem v porodnici nechala a to jsem porodila 3,5kg klacka. Hned po porodu mi splasklo bricho jen jsem měla tři dny takovou plácačku z kůže která se než jsem odjela z porodnice zatáhla. 😀
V 17 týdnů už sem mela pupek jako blázen
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
U mě velice brzy a to u všech těhotenství.U prvního tedy "až" ve 14tt a u posledního kolem 12tt.
Sama to nechápu 😄