icon

Kolik je dnes Sofie a Viktorie ve školkách?

i_vet2
2. led 2022

Ahoj holky už před prvním tehu se mi líbila tyhle jména pro holčičku (no máme Dominička)😅 teď by to měla být holčička tak přemýšlím není teď téhle jmen až moc? Holky co máte děti ve školkách školách kolik mají ve třídě třeba sofinek či viktorek? 😀 vnímáte to jako už a jejee zase další sofinka😨😀 já tak vnímám a jeje další emicka a ella a emily 😀😀😀

Strana
z2
janina92
2. led 2022

Taky máme dilema, pokud nám v úterý vyvrátí holku, bude to snadné (Jakub). Ale s holkou si nevíme moc rady..Ema/Emma, Eliška a nebo Barbora 🙏 k příjmení Veselá...co by se vám k tomu líbilo nejvíce?

goovana
2. led 2022

@i_vet2 Sofie nula
Viktorie nula

ajriska
2. led 2022

Viky

orisek56
2. led 2022

My máme Viktorku. Ještě další mě 4 kamarádky mají Viktorku, ale Sofii znam jen jednu široko daleko. Takže je to spíš o oblasti? Zkrátka u nás hodně Viktorek a skoro žádné Sofie. Ale mě osobně tohle je fuk, dali jsme ho i přes četnost , protože se nám prostě líbilo. To jestli je nějakých jmen hodně nebo málo to dítě až tak neovlivní. Jen já js byla ve třídě 4x, nějak jsem to nikdy neřešila. Spíše než o snahu být světová, nebo originální přesto že dneska už to skoro nejde s žádným jménem (bo jak se o něm okolí dozví vždy se najde x dalších mámin , které ho dají pak také) bych se zaměřila na to, aby to jméno hlavně k malé sedlo , aby ji provázelo životem a byla za něho ráda. Jméno také charakterizuje dost často charakter...mám kamarádku Anetu a asi se na to jméno dobře "nenapojila" nesnáší ho a štve ji, jak ji rodiče pojmenovali..a to se jí dečka nesmaly, mě jo.

stef9328
2. led 2022

A co Stefani. Neni tady zadna a kam jdu me jmeno obdovuji😁
Kdybych se tak nejmenovala tak klidne dceri to jmeno dam, manzel chtel i presto mit dceru Stefani, ale to jsem zavrhla, nechci aby dcera mela jmeno po me.

hojda
2. led 2022

@janina92 U nás se v jedné třídě sešlo 6 Jakubů, čtvrtina třídy se jmenovala Jakub.

barmil
2. led 2022

@hojda a kdyz tam dáš Viktorie? Těch bude víc ne?

gracinka7
2. led 2022

@i_vet2 Sofie se hodně dávala před 6 lety, teď už je to lepší. Ale je jich poměrně dost. Viktorku neznám žádnou.

hojda
2. led 2022

@barmil jeden link je Sofie a druhý Viktorie

misicka1988
2. led 2022
barmil
2. led 2022

@hojda tam je Viktoria, to je jiné jméno

pampeliska1313
2. led 2022

Spíš Viktorie. Sofie jsme měly v družině dvě a Viktorii žádnou.🙂

aniea
2. led 2022

@i_vet2 u nás v okoli znám i Sofinku a i Viktorku ale spíš je u nás sama Ema a Anička.. My máme Izabelku😃

hojda
2. led 2022

@barmil Tak si tam zadej, jaké potřebuješ🙂, na to není potřeba další osoba. Můžeš si tam vyhledat jakékoliv jméno.

i_vet2
autor
3. led 2022

Dekuju všem 😘 mám ještě na rozmyšlenou dost času 😂 ale myslím ze to bude Sofi proste se mi líbí už roky 🤷🏻‍♀️😂 u nás jich podle odkazu tolik není jsme malé městečko a na vesnici kam se planujem snad časem stěhovat není zatím žádná 👍😂

Strana
z2