icon

Kolik smím vypít alkoholu v 3tt?

veverkamaminka
31. pro 2016

Ahoj, pokud jsem opravdu v třetím týdnu a bůh Mé novoroční přání holčičky vyplnil. Kolik toho smím vypit? Měla jsem sklenku Sangrie, pivo, dvě-tri sklenky šampaňa s odstupem ;)

Strana
z3
masajka87
1. led 2017

😂😂😂😂😂😂😂 ona je fakt bavič. Ani o tom neví.

luidisek
2. led 2017

3. týden těhotenství je dobou oplodnění, tedy fertilizace. Dochází ke spojení vajíčka se spermií. Vaše dítě, zatím vlastně jen zárodek, je momentálně v mikroskopické fázi oplodněné buňky.

Tolik ke 3. týdnu těhotenství, kdy ještě není ani vylučováno hCG, tedy jsou nemožné i těhotenské příznaky... Ale když některé cítí i pohyb spermií k vajíčku, tak proč ne, že? 😂😂😂

absintka19
3. led 2017

@luidisek zajimalo by mne jak prisla k prvnimu ditku...Uz se nemuzu dockat dalsiho prispevku.

handous
3. led 2017

🙄🙄

aleenka1234
3. led 2017

Taky se těším na další příspěvek😉

samaber
3. led 2017

Teď na to koukám... To je celé vtip? Ten profil taky? i když možný je dneska všechno 🙂

kachnicky
3. led 2017

Ona 20 let manzel 50 let? Tak to doufam ze je to cely vtip 😲 To by melo byt trestny 😣

katushka82
3. led 2017

no řekla bych že už další příspěvek nebude 😢

luj89
3. led 2017

@kachnicky To si myslím, že je každého věc 😉. Ale spíš mě zaráží pít alkohol v těhotenství a pak se ptát, jestli to nevadí...

veverkamaminka
autor
4. led 2017

@kachnicky Co je na tom trestnýho copak jsem pod zákonem? A Karel Gott má taky věkový rozdíl a je to normální takových znám.

katushka82
7. led 2017

@veverkamaminka tak co jsi těhotná nebo néé? Už sis dělala test? 👶

mariva30
8. led 2017

@katushka82 určitě je těhotná.. nejspíš už cítí i pohyby..😝

myshoun
8. led 2017

jj, děsně cool navážet se do někoho, kdo to asi nemá v hlavě v pořádku 😀 a pak plkat na blogu jak jsou tady lidi zlí a bůhvíco... Koníku, přejmenuj se na slet čarodějnic

elinkal
8. led 2017

Ja si nemuzu pomoct: "co to, zakladatelko, melete??"😕

lenysek1988
8. led 2017

@veverkamaminka Moje zkušenost: otěhotněla jsem týden po MS a týden na to zabijačka. Pila jsem svařák a v den MS jsem byla na koštu vína. Sem tam si dala šťamprličku tvrdého,během celé té doby. Týden na to jsem měla potvrzené těhotenství. Do té doby co jsem byla na koštu jsem to netušila. Jinak bych do ukončeného 3m nepila vůbec alkohol. Malá byla řádně ale nevědomě zalita.

katushka82
8. led 2017

@mariva30 jsem si tím jistá... 😂

bajarys
8. led 2017

To je srandy kopec při neděli. Tuhle diskusi si teda nenechám ujít. 😀

chris_n
8. led 2017

uprímne, u první dcery jsem si delala test jeste se zbytkovým alkoholem po přímo prokaleném víkendu... takze asi tak.

andie90
8. led 2017

Já chci pokračování!!! Prosííííím 😂😂
Skoro lepší než "Pažoute, ty mi •••••• dceru" 😂😂😂👍🏽

sasui1
8. led 2017

@kachnicky OT mi je 23 manzelovi 58 a mame 2 deti. Tak snad nas taky nezavrou ;)

kachnicky
9. led 2017

@sasui1 puvodne jsem nechtela odepisovat ale opravdu mi to neda...
Ted me.berte s nadhledem a pokud mozno se do me nepustte, ale myslite si ze detem az bude 20 let, budou potrebovat otce tak tu bude pro ne? Ze vi za 20 let budete stastna? Jak by jste se tvarila na to ze vasemu otci ve vasich 23 letech bude 81 let?
Aby jste mne pochopila, tak ja mam podobnou zkusenost, sama jsem mela muze ktery byl o 30 let starsi a taky jsem hodne rychle pochopila ze tak to nepujde, nehledne o generacnich nazorech... A hlavne ja bych nesnesla, aby me deti se za otce diky veku stydeli.. Sama mam mamu ktere je 68let a jedine co mi opravdu vadi ze vim, ze tu pro me za chvili taky nemusi byt ( ja sama jsem zalozila rodinu tak brzo, aby ma dcera poznala babicku)

handous
9. led 2017

@sasui1 tak v tomto případě bych manžela docela ráda viděla, protože se mi nechce věřit tomu, že jsi s ním z lásky . To už fakt není normálni.

aleenka1234
9. led 2017

Muj manzel je starsi o 15 let a je to super. Jsme spolu 16 let. Mame 2 děti, třetí na cestě ;) a super si rozumíme, taky mě nikdy štve, ale to jsou muži ;) myslím, že rozdíl 30 let už je hodně, to by teď manželovi bylo 60 let a nedovedu si představit, jak běhá po hřišti s dětmi. Navíc, uz v 50 letech mít dítě je podle mě tak na hraně.

fallingstars
9. led 2017

@kachnicky Tedy nezlobte se, já bych tak velký věkový rozdíl taky nechtěla, ale předně si myslím, že je to každého věc a každého rozhodnutí. A důvody jsou taky čistě na nich. Můj partner je o čtyři roky starší a když se to blbě semele, nemusíme tu být za pět ani jeden...nikdy nevíte, co vás potká, nižší věk není zárukou mnoha let před sebou a upřímně, ani ne vitality, moji rodiče - oba šedesátníci - žijí akčněji než leckteří mí vrstevníci.
Zakládat diskuzi s profilem, kde mám třetí týden těhotenství a do toho piju alkohol, mi tedy taky připadá úsměvné, ale hodnotit, čí vztah je normální a čí už ne? To tedy podle mě košer také není...

veverkamaminka
autor
9. led 2017

Hele ta diskuze je o něčem jiném tak tu nerozebírejte můj šťastný vztah to co jsem měla u prarodičů u kterých me máma nechala a šla k jinému chlapovi který mě málem utopil mířil na mě pistolí, řešela to policie a děda s babi ze mne dělali smraďocha a snaželi se ze mě udělat blbce jako udělali z mámy co má papíry na hlavu a je jim ukradeno ,že máj vnuka

marketa11112
9. led 2017

pokudmas podezreni, ze jsi tehotna, tak proste nepij.. jde ale o svedomi každého člověka...

veverkamaminka
autor
9. led 2017

A prarodičům je to též fuk ani mne nechtěli . A byla jsem u nich jak v zlatý kleci . Nikam jsem nesměla ,ale byly bohatý. Takže memanžel zachránil a dělali vse proto aby jsme spolu nebyli, ale vybojovali jsme si to. Takže tu láska je a jak silná jen se nebojte a odpovídejte na téma o kterým je hlavní příspěvek a ne rozebírat mé soukromí do toho nikomu nic není. Já se vám tam taky nehrabu.

veverkamaminka
autor
9. led 2017

Jedna paní měla dovolenou večer jednu červenýho v prvním těhu mi doktor na silvestra povolil jednu a na svatbě taky ač nerad Já nepiji pořád jen na oslavách, vánocích a podobných událostech

marketa11112
9. led 2017

@veverkamaminka na vase soukromi se nikdo neptal.. tedy ne na to, co zde rozebirate vy sama....nikdo se neptal a neresil vase detstvi a pod...navíc, jak sama asi vite, na dvacet nevypadate ani zdaleka, spis bych vas třeba ja odhadovala o dost starsi.... a na rovinu.. nedivim se holkam, ze si zde zacali delat srandu, vase příspěvky jsou mirne podivne.....

stekkna
9. led 2017

@kachnicky Trestné by měli být komentáře podebné tomu vašemu. Můj manžel je starší o 26 let. Miluju ho a lepšího chlapa jsem si přát nemohla. Nestydím se za něj já, ani děti. Naopak jsme na něj pyšní.
Trestné by mělo být vysmívání se ostatním kvůli doměnce o nižším IQ apod.
Myslím že je v našem státě třeba řešit mnoho jiných, důležitějších věcí jako je věkový rozdíl partnerů

Strana
z3