icon

Kolik váhy jste nabrali a ztratili po porodu?

positivemind
17. únor 2022

Ahoj, kolik jste nabraly za těhotenství a kolik zas shodily hned po porodu? 🙂
A měly jste otoky nebo celkově větší zavodnění?

Strana
z2
neomenia
17. únor 2022

U prvního + 16 kg, v porodnici jsem nechala 9 kg a na původní váze jsem byla tak za 4 měsíce 🙂 u druhého +13 kg a v porodce zustalo asi 5 kg, na původní jsem byla tak za 9 měsíců...

lv
17. únor 2022

22kg, - 8kg, zbytek do roka. Podruhé 17kg, - 8kg, taky do roka pryč vsechno

hanka_12345
17. únor 2022

@positivemind nabrala jsem 16,zhubla 27 😀 v porodnici slo dolu 14 teda i s vahou ditete😀 a do 3 mesicu byl zbytek pryc

hezz17
17. únor 2022

Poprve +6 a 6 zustalo v porodnici
Podruhe +14 a 10 mam jeste 2 roky po porodu. Nechapu a dost me stve 😀

misaa56
17. únor 2022

@positivemind asi 10kg a vše zůstalo v porodnici 😊

luhana
17. únor 2022

@positivemind
Přibrala jsem v těhotenství 13 kg. Z porodnice jsem se vracela o 8 kg lehčí a zbytek shodila během dalších tří týdnů. A kojením mám další kila dole, i když se láduju docela dost sladkostma.

martiniquest
17. únor 2022

15,5 kg nahore, asi 8 dole v porodnici. U druheho 20 nahore a v porodnici zustalo 9.

danvitka
17. únor 2022

+20kg, šílený otoky. Do konce šetinedělí jsem měla -24kg 🤭 byla jsem úplně vykojená 😂😂

saarunka
17. únor 2022

@positivemind +10kg a shodila jsem hned 6

mmichaella
17. únor 2022

První +13, po porodu -4kg a doma o 3dny později zase -4kg a pak nějak během roku 3kg. Zbytek zůstal a otehotnela jsem zase...bohužel teď to pribirani je mnohem rychlejší q větší a jsem zvedava jaké bude hubnutí po

shirilka
17. únor 2022

@positivemind Nabrala jsem 12kg, po porodu -7kg, pak to ještě cosi málo kleslo, ale zůstaly mi +4kg, se kteremi nešlo hnout, myslím si, že mi váhu zastavilo kojení ale nemám to potvrzené, protože jakmile jsem přestala kojit šly ihned 2kila dolů... otěhotněla jsem a teď jsem +6kg tak jsem zvědavá jak to bude tentokrát... Otoky naštěstí žádné.

hvezdicka09
17. únor 2022

@positivemind přibrala jsem 20 kg, zavodneni otoky nic, vše bylo jen v břiše a prsou. V porodnici jsem nechala cca pět kg, během sestinedeli jsem shodila dalších cca pět kg a cca do deseti měsíců jsem měla o dvě kila min před otehotnenim. Cíleně jsem nijak nehubla, šlo to samo.

ester_ka
17. únor 2022

@positivemind +6, po porodu - 9, u druhého dítěte +9, po porodu -6....

jjasmina
17. únor 2022

22kg nahoře, zhubla jsem i něco navíc a ano po porodu jsem měla velké otoky abyla jsem celkově zavodněná

syslounek
17. únor 2022

První úspěšné těhotenství +20, hodně nateklá, v porodnici zůstala tak 3-4 kila, po půl roce od porodu o dvě kila míň než před těhotenstvím. Druhé těhotenství +15, zase nateklá. Z porodnice jsem se vrátila se stejnou váhou a 4kg dítětem. Po dvou letech jsem furt +4.

hawah
17. únor 2022

Těhotná jsem byla až do konce 3x a pokaždé +20kg, v porodnici jsem nechala jen 5 🤨🧐 - a kluci nebyli žádní drobci, první dva 3,5kg a třetí 4kg 🧐 Půl roku po porodu jsem byla na původní váze.

anonymka227
17. únor 2022

První těhotenství +10 kg, v porodnici jsem nechala 3kg, dcera vážila 3,50 kg 🤷, následným kojením, nevyspáním atd. jsem se dostala na dalších +5kg 🙈. Dávala jsem to dolů těžce, hodně dřiny, odpírání atd. další 2 roky. Druhé těhotenství +1kg, v porodnici jsem nechala 6 kg, dcera 3,4kg. Kojením jsem nezhubla ani nenabrala. Teď jsem potřetí těhotná. Jsem 12tt a zatím se váha drží na 0. Někdy mám o půl kila méně než před těhotenstvím, někdy o půl kila více. Ale nejsem zrovna typ, který by se v těhotenství vyžíral atd. Snažím se stravovat stále stejně dobře.

hani_na
17. únor 2022

@positivemind Já jsem rekordmanka v téhle oblasti, přibrala jsem celkově 14 kg, porod byl vyvolávaný, na konci jsem omdlela, malého vytáhli VEXem, z důvodu velké krevní ztráty, stresu a taky jsem otékací typ jsem jela z porodnice těžší o 1 kg těžší než tam😁 5 kg šlo dolů hned, zbytek byl boj, při kojení to šli pomalu, pak už lépe a hodně pomohlo cvičení. Když jsem se dostala po 1,5 roce dostala na původní váhu, otěhotněla jsem znovu.

andelka
17. únor 2022

Neměla jsem otoky ani žádné problémy. U prvního 7,5kg, porodem jsem shodila všechno a kojením ještě další kila. U druhého 11 kg, po porodu mi zůstaly asi 3 kg, ty šly časem též dolů, a po odstavení jsem zas 2kg přibrala. U třetího 13 kg, zůstaly mi 4 kg po půl roce. Po 3 letech po porodu mám o 6 kg víc než před těhotenstvím. Ale snažím se to dát dolů. Teď jsem přestala kojit.
Takže z porodnice jsem šla většinou lehčí o cca 7 kg. Děti měly všechny 3,25 kg.

mmichaella
17. únor 2022

Hele, asi by bylo dobré, kdyby holky psaly, zda se vyžraly a nehybaly nebo zda to šlo nějak samo nahoru a logicky i pak dolu (zavodneni např.) Protože u sebe jsem presvedcena o tom, ze za to může minimum pohybu a to, ze žeru jako nenormalni🙊 takze pak čekat-10 po porodu asi nemůžu no

hasara33
17. únor 2022

@positivemind nabrala jsem 11 kg a v porodnici jsem nechala 10 kg 🙂

cilkat
17. únor 2022

První si přesně nepamatuju. Ve druhém jsme přibrala 18... a z porodnice přijela stále s temi +18 + 4 kg dítě... naskočily mi výrazné otoky až po porodu. DO konce šestinedělí -10 kg... zbytek zhruba do roka... no a pak přišla Corona a těch 18 jsem nabrala zpět.

neliiinka
17. únor 2022

Přibrala jsem 20 a 11 nechala v porodnici🙂

elesse
17. únor 2022

Nabrala jsem 14, v porodnici nechala 5. Zbytek se moc nehybal, ale za 4 mesice byl dole nakonec ani nevim jak. Tak jsem uvedava co tentokrat

alishka111
17. únor 2022

Přibrala jsem v obou případech 16 kg, když jsem se za pár dní zvážila, měla jsem míň než před porodem. Ale já měla jen monstrózní břicho, jinak nikde nic...

rendulik82
17. únor 2022

@positivemind první těhotenství plus 15 kg, druhé plus 13 kg, třetí těhotenství plus 11 kg. U prvního i druhého jsem nechala v porodnici kolem 4 kg, zbytek jsem shodila do roka. Teď u třetího jsem nechala v porodnici 5 kg, dvě jsem shodila během šestinedělí a teď 7 m po porodu mám furt plus 4 kg. 🙄 Ale kojím.. Více než kila mne trápí diastaza a vypoukle břicho. 😔

izz76
18. únor 2022

Poprvé 14kg,v porodnici zůstalo 8kg,podruhe 16kg,v porodnici jsem nechala 6kg. Zbyla kila i nějaka navíc v obou případech rychle odešla brzy po porodu, asi díky kojení.

bigbig
18. únor 2022

+8kg, v porodnici zůstalo 6kg, 2 týdny po porodu na své váze.

monuleee
18. únor 2022

Já nabrala 21 kg a v porodnici nechala asi 15. Teď už mám dole 19

gracinka7
18. únor 2022

První 13kg, v porodnici jsem nechala 4, dítě mělo 3,5 g
Druhý 17kg, v porodnici jsem nechala 3, dítě mělo 4kg, nechápu, kde je váha za obaly a vodu. 🤷

Strana
z2