icon

Konec těhotenství? Špinění sílí

jana1499
16. čer 2017

Ahoj holky opět si jdu pro radu. Jsem těhotná včera jsem byla na krvi a večer jsem začala špinit. Jeli jsme okamžitě do nemocnice a tak mi dr řekl že je to normální,ale od rána se to zesílilo a začalo mě bolet v podbřišku. Mám hrozný strach že je konec. Máte to někdo zkušenost? Jo dělala jsem si ráno TT a vyšel opět pozitivně, ale nedělala jsem ho hned z první moči, ale až po 3 hodinách a byla slabší. 😖

Strana
z2
alkuska
21. čer 2017

@jana1499 To máš fakt nejlíp nechat si vzít krev třeba i jako samoplátce, to není drahé, určitě ve srovnání digitestem se to vyplatí, protože to budeš vědět přesně. Už ti doktor poslal ty výsledky?

eliza1
21. čer 2017

zajdi na krev jako samoplátce, já platila 300kc a výsledky do 4 hodin jsem si vyzvedávala...

jana1499
autor
21. čer 2017

@alkuska no právě že neposlal i když jsem se připomněla tak já nevím 😢cry: v nemocnici doktor řekl že je to počínající gravidita a včera mi můj Dr řekne že to Nebylo těhotenství ani potrat ale falešný těhotenství. Holky jsem z toho prášky tak snad nejsou v nemocnici sprominutim blbci aby mi do zprávy napsali ze jsem těhotná a za pár dní mi doktor řekne tohle. @eliza1 na krvi jsem byla na gynde ale není schopnej mi poslal výsledky

alkuska
21. čer 2017

@jana1499 Já si jen myslím že to v nemocnici vypadalo jak počínající těhotenství ale na UTZ doktora už to vidět nebylo, stejně jak u mě. Blbci to určitě nejsou 🙂

jana1499
autor
21. čer 2017

@alkuska no právě v nemocnici byla tečka jakoby váček a včera ani náznak

alkuska
21. čer 2017

@jana1499 Tak buď má tvůj doktor horší ultrazvuk, nebo to bohužel nedopadlo. Je mi to líto jestli to tak dopadlo, vím jaké to je.

jana1499
autor
21. čer 2017

@alkuska Chci zkusit ještě ten test a jestli vyjde pozitivně tak jsem zvědavá jak to dopadne

vanea
21. čer 2017

@jana1499 ahoj, je mi to líto, vypadá to jako biochemické ("falešné") těhotenství, tzn začalo se něco dít, ale neudrželo se to. Je to hodně časté, klidně v 80% případů počínajícího těhu, bohužel :( když si koupíš test, tak hladina může být stále zvedlá, takže ti to ukáže pozitivní výsledek...lepší by bylo jít 2x na tu krev...jednou, za dva dny pak znovu...pokud by HCG rostlo, jsi těhotná. Pokud zůstávalo stejné, nebo klesalo, tak se mimčo neudrželo/zaniklo.

jana1499
autor
21. čer 2017

@vanea děkuji za radu už mi to psali holky že si mám zajít na krev tak to zkusím

maii
21. čer 2017

@jana1499 popravde se v brzkem tehotenstvi neda pri spineni/krvaceni nic moc delat, bud se to chytne nebo ne (az 30% pripadu). manicky testovani fakt moc neprida, naopak. Objednala bych se na ca 8tt kdyz uz bude jasno a na uz bude uz neco videt (a slyset). Takhle se to bezne dela na zapade. Takze ted odpocivej a bud na sebe hodna, vic delat nemuzes. Preji ti, at se zadari!

klaraslavickova
21. čer 2017

dnes začínám 8 tyden a poležela jsem s v nemocnici taky se špinením dvakrát se to stalo a pak už dr nevydržela a poslala me proste si poležet po 5 dnech v nemocnicic na ultrazvuku vše v pořádku konec to být nemusí ale vyhledej doktora

klaraslavickova
21. čer 2017

a jak nekdo psal že se vždy dava utrogestan není to tak ja špinila a taky sem ho nedostala.. takže to je milná informace

eloana
21. čer 2017

ja pri tretim tehotenstvi krvacela... a v pohode.... malemu jsou 4roky🙂 je mozne,ze v nemocnici meli lepsi ultrazvuk, proto vidi lepe..... pokud nekrvacis-zkus testovat -i pres krvaceni carka silila......
@jana1499

eliza1
21. čer 2017

@klaraslavickova no ona většina doktorů utrogestan na udržení právě dává, neřekla bych přímo že to je milná informace. Někdo ho teda dává i preventivně.. ovšem pokud se plod má udržet, udrží se i bez utrogestanu.
@jana1499 jj já vím že čekám, ovšem je lepší když se ví že hCG roste takže i tak bych na tu krev šla, a podle výsledků od něj a podle toho co budeš mít v ruce ty už budeš moudřejší 🙂

alkuska
22. čer 2017

@eliza1 Dává, ale ten efekt je spíš na uklidnění ženy, že doktor něco dělá. Když je něco špatně tak nepomůže, ani kdyby tě pověsili hlavou dolu. Můj gyndař označil utroš rovnou za placebo. Samozřejmě že špinění pomůže zmírnit, ale co se má udržet se udrží i bez něj. Řekl mi ať ho klidně beru (taky jsem nervačila), ale že to velice efekt nemá.

eliza1
22. čer 2017

@alkuska jj to jsem uplně stejného názoru 🙂

jana1499
autor
22. čer 2017

Holky tak jsme o miminko přišli 😔 špatně se brouček uchytil ☹

eliza1
22. čer 2017

@jana1499 to je mi moc líto :(

pucka123
22. čer 2017

@jana1499 to mě mrzí ☹ ☹

linee
22. čer 2017

@jana1499 to je skoda:( moc ti přeji,aby se to prostě povedlo.Musis do nemocnice?

ruzenkas
22. čer 2017

@jana1499 přeji, ať jsi brzy v pořádku. Tohle jsem zažila vloni v září a teď jsem ve 29 týdnu. Přestala jsem to řešit a otěhotněla téměř zázrakem (milovali jsme se jen jednou ten měsíc). Hodně síly.

lenka080
22. čer 2017

Moc me to mrzi ☹

jana1499
autor
25. čer 2017

Děkuji holky 😕

Strana
z2