icon

Mám to říct manželovi? Digi test ukázal 1-2

horvathova3
10. kvě 2018

Ahoj ženy, dneska mi Digi test ukázal 1-2 ale furt vaham, zda to říct manželovi. Bojím se, aby to nakonec nedopadlo ja mu udělám doma překvápko a nic z toho nebude. Nemám raději počkat k doktorovi až mi to potvrdí?
Ale zase se chci a ním o to podělit ☺️

Strana
z2
jancabr
10. kvě 2018

řekla jsem to manželovi cca 10 dní po zpoždění MS. Byla nadšený a teď se radoval ještě víc, když už to máme oficiálně potvrzené od doktorky.

horvathova3
autor
10. kvě 2018

@lotosek proto jsem koupila digital a vystřihla mu ten návod k tomu😂. Když jsem běžela s jedním papírovým počuranym, tak mi řekl, že tam nic nevidí.

clementina82
10. kvě 2018

Moc gratuluji!Ja to take rekla hned vecer po testovani,naservirovala jsem mu test jako dezert po veceri🙂))Byl moc rad,ale stejne tomu opravdu zacal verit az ve chvili,kdy videl ultrazvuk u doktorky🙂))

horvathova3
autor
10. kvě 2018

@clementina82 já spíš teď přemýšlím, zda jsem si neměla koupit ještě nějaký papírový pro potvrzení. Ale zase na ten digitální jsem četla, že pokud je tam + a uvedene týdny tak je to opravdové.
Nebo spíš ja tomu nemůžu pořád uvěřit asi budu jako tvůj chlap 😂😂. Manžel má dneska v práci nařízený velký přesčas. Takže ráno jel ještě před testem a večer se vrátí po půlnoci. Takže mu nechám na jídelnim stole ten napsaný vzkaz a k tomu test s tím návodem co znamená + a týdny. Asi bude znát jenom // jako moje kamarádka, které jsem se musela svěřit a na poslanou fotku řekla, že zná jenom papírový testy. A asi mu k tomu naleju whisku do skleničky 😁

sarkoc
10. kvě 2018

Dobré rozhodnutí, také doporučuji říct hned....první dcerku jsem mu řekla hned ve čtyři ráno, když jsem udělala test a bylo to úžasné, ta sdílená radost...druhé jsem si řekla, že mu dám dárek na štědrý večer a tajila jsem to cca tři týdny, bylo to děsné vyržet a pak mi dokonce přišlo, že byl zklamaný, že to vím už tak dlouho a on ne...to pak tedy nedopadlo...a ted potřetí jsem mu to řekla také hned, radost měl, ale stejně jako já, zatím jsme spíše realisté po té zkušenosti před čtvrt rokem a radovat se budeme pořádně až za pár týdnů...
Jen tedy já bych to asi nepodávala tou formou, co plánuješ, ale to je na Tobě...mě by mrzelo, že nejsem u toho, když to zjistí...buďď bych si dala budíka na dobu, kdy má přijít a řekla/ukázala mu to sama...a nebo bych počkala až bude odpočatý do zítřka 🙂

horvathova3
autor
10. kvě 2018

@sarkoc dám si budíka a napsaný dopis s testem mu předám a pak mu naleju to pití, kdyby vypadal, že omdlí 😋. Do zítra do večera bych to nevydržela a rána máme hrozně hektické. Pak dám zítra echo, jak to dopadlo. Bude nejlepší,když to budeme sdílet od začátku do jakéhokoliv konce.

lachtanice86
10. kvě 2018

Řekla jsem mu to hned. Několikrát jsme o to prisli a jeho podpora mi pomohla to zvládnout. Takže teď se bojíme spolu

clementina82
10. kvě 2018

@horvathova3 haha,whisky rozhodne dobry napad!Dej pak vedet,jak reagoval🙂))Jako uprimne,ja cekala trochu vetsi jasot,protoze bylo mimi planovane...ale jednak to musel vstrebat a navic mi pak pozdeji rekl,ze tomu pocuranemu papirku zas tolik neveril😂Az doktorce,kdyz ho pochvalila,ze to tam dobre poslal😀😀😀Tak drzim palce!!!

littleannie
10. kvě 2018

@horvathova3 nezapomeň hlavně, že se test za 24 hodin vybije, tak pozor ať to stihneš! 👍

dora13
10. kvě 2018

Ja u prvniho hlasila hned, u druheho jsem cekala do druheho dne, byla jsem u nasich a nechtela jsem to oznamovat po telefonu.
Chapala bych tajeni, kdybys treba cekala par dni kvuli nejakemu vyroci nebo slavnostnimu oznameni, ale “kdyby to nahodou nedopadlo” mi neprijde jako duvod pro manzela, prece kdyby to nedopadlo, tak on bude ten, s kym budes tu bolest sdilet, ne?
Kazdopadne gratulace🙂

priefi
10. kvě 2018

@ladyhacek manzel by nejraci v den vynechani, ale ja to odlozila o 4 dny (vsak to neutece) 😊

horvathova3
autor
11. kvě 2018

@snezenka123 já jsem si o tom včera hodne nacetla a psaly, že do 12 týdne je to špinění normální. Já měla den pred testem silné růžový výtok a říkala jsem si, že to už je vzhledem ke zpoždění začátek ms. Ale i přesto jsem si test ráno udělala. Asi nejdelší 2 minuty v životě. Ty hodiny furt presypaly 😁. Ten čas letí, pamatuji si, že jsme spolu byly ve skupině snažení. Já si přepla ms Kalendar v mobilu a prý 5+2 🙂

horvathova3
autor
11. kvě 2018

@priefi
@dora13
@littleannie
@clementina82
@lachtanice86
@sarkoc
Nepodařilo se mi označit všechny.
Ale nakonec jsem ráda, že jsem mu to předala osobně. Sám mi řekl, že kdybych mu to nechala na stole bylo by mu to líto. První z něj vypadalo, že ale chtěl jet sennou v létě na tu dovolenou 😂. Pak začal počítat a řekl, že to bude vlastně v pohodě.
Myslím, že pak mu to začalo docházet a začal mít opravdu radost. Po oznámení, že se ten test ráno vybije a proto to muselo být takhle nad ránem oznámený si to celé vyfotil. Ráno v 6 už test byl vypnutý, byl to zvlášťni pocit ale BT 37.13 mi rekla, že to včera nebyl jen sen. Tak snad se s malým zvířátkem setkáme ve zdraví v lednu. A vám všem přeji šťastné konce 😍

snezenka123
11. kvě 2018

@horvathova3 jj moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka tobě i miminku❤

snezenka123
11. kvě 2018

@priefi jj letí to, dnes už jsem 13+0❤ jako začátky se mi taky hrozně vlekly, protože to bylo pořád nějaký krvácení, špinení, nervy na dranc, klepala jsem se od kontroly ke kontrole, tak doufám a věřím, že teď už bude všechno ok a doklepeme to zdárně do termínu porodu❤

priefi
11. kvě 2018

@snezenka123 a rekli Ti proc bylo to krvaceni? Urcite to bude dobre 😊 A kdy mas termin?

clementina82
11. kvě 2018

Taky moc gratuluji a hodně nervů a pozitivního myšlení, první trimestr je velká zkouška trpělivosti. Moc přeju, ať k vám lednu přiletí vytoužený klokan 😘

horvathova3
autor
11. kvě 2018

@clementina82 dekuju 😘 snažím se myslet pozitivně, beru fembilion a dej se vůle boží. 🙂 bohužel to teď u 2 kamarádek nedoslo ani do 12tt. Tak z toho mám obavy. Ale cítím takový vnitřní klid. Horší už je jen to, že nepociťuji vůbec žádné příznaky. Jenom hlad a když nejím je mi špatně.

clementina82
11. kvě 2018

@horvathova3 Tak s tím hladem jsem to měla stejné, musela jsem jíst co dvě hodiny a rozhodně mi nestačila zelenina nebo ovoce, to mi překyselovalo žaludek. I když jsem byla ale totální otesánek a v jedenáct večer si dávala druhu večeři, tak jsem přibrala za první trimestr (teď jsem 12+4) jen dvě kila, což je naprosto v normě, tak jsem zpětně ráda, že jsem se nijak netýrala hlady. Pokud jde o ty obavy, mě pomohlo hodně práce a plánování svatby, jinak když jsem měla volno, tak jsem pořád četla nějaké diskuze (to dělám pořád) a přišlo mi to, že ten čas vůbec neutíká a je to děsné. Ale přesně - říkám si, že co se má stát, to se stane a skvělé už je - stejně jako u tebe - že jsme schopné otěhotnět a miminko prostě přijde v ten správný čas, kdy má. Budu na vás oba myslet 🙏

jitka0a
11. kvě 2018

@horvathova3 Máš nějaké tušení nebo zkušenosti že by to nedopadlo? Pokud ne, tak bych mu to řekla, ale i tak jste v tom společně, ať to dopadne jakkoli, ale pokud má třeba za týden narozky nebo tak, tak bych si to nechala jako dárek 🙂

janawaes
11. kvě 2018

@kaczorka Tak to věřím 😀 😀, tak by mě nenapadlo, tak příště to zkusím 😀

priefi
11. kvě 2018

@horvathova3 chytre miminko superfolin 2 je to same, jedna se o cesky vyrobek je cenove dostupnejsi a na gigalekarne je za cca 300kc

veronicka89
11. kvě 2018

@littleannie 😄me jel teda mesic urcite

katkatris
11. kvě 2018

@horvathova3 Já bych z toho měla takovou radost, že bych mu to řekla hned a na nic nečekala, ale my se už nějakou dobu snažíme, takže by to nebylo nic překvapujícího, musela bych se hooodně držet, aby mu to neřekla hned 🙂.

Strana
z2