Nápady na klučičí jméno k příjmení Ivan?
Mám své favority ale jaksi to neladí k příjmení. Tak třeba vás napadne něco,co nás ne🙈😃
Za mě Antonín. A pro zasmání. Známá má syna Karla Ondřejku,ale dopis přišel na jméno Ondřej Kakarel 🙈
Martin Ivan zní podle mě hezky. Antonín je taky fajn. Tobias se mi nelíbí, to už fakt lepší ten Tobiáš. Nathaniel není zlý k tomu příjmení, ale to jméno mi nejde přes pusu. Hodí se mi k tomu příjmení delší jména.
A co Ondřej? Když to dám dohromady zní mi to dobře i tím, jak jsou ta jména zvukově jiná.
Daniel Ivan
Leo Ivan
A Nathaniel Ivan bych klidne dala ... Zni to pekne
Vsichni tu pisou ze by dali k Ivanovi ceske a pritom to je cizi prijmeni....
Ivan mi prijde neutralni prijmeni ...hodi se k nemu dost
...
Spise bych dala nejake jmeno kde bude jasne ze Ivan je prijmeni ( coz vyse podle me jsou...)
@niki9191 my máme 3 týdenního Eliáše 😅 o Zachariášovi jsme taky uvažovali, dokonce se nám líbil i Azariáš 😅 protože máme doma Adama, ale nakonec jsme to vzali popořadě (A,E,I,O,U,Y) takže kdyby bylo další dítě, bude mít jméno na měkké I 😅😁 ale k vašemu se mi líbí ten Tobias Ivan zní to hezky 👍
@veronicka89 mě zase přijde že se k němu nehodí nic 🤦🙈 nejvíc mě štve že většina jmen co se mi líbí,tak končí -AN jako příjmení 🙈no ale času na přemýšlení je dost
@veronicka89 máme v seznamu Antonín, Nataniel,Tobias, Eliáš, Zachariáš, Andreas,Lucian. Doma máme Sebastiána.
Celkem ruznorode jmena 😅
Taky mame Sebiho doma
Ve finalni verzi byly tyhle a jeste Benedikt 😅ale ten byl na nas moc drsny