Nápady na klučičí jméno k příjmení Ivan?
Mám své favority ale jaksi to neladí k příjmení. Tak třeba vás napadne něco,co nás ne🙈😃
Rostislav Ivan 🙂
Za mě Antonín. A pro zasmání. Známá má syna Karla Ondřejku,ale dopis přišel na jméno Ondřej Kakarel 🙈
@niki9191.mně by se líbil Patrik Ivan
Mně teda první blesklo hlavou "Martin" Ivan.
Martin Ivan zní podle mě hezky. Antonín je taky fajn. Tobias se mi nelíbí, to už fakt lepší ten Tobiáš. Nathaniel není zlý k tomu příjmení, ale to jméno mi nejde přes pusu. Hodí se mi k tomu příjmení delší jména.
Karel...
Mě jako první napadl Martin
Kdyz nechces koncovku -an, tak my mame Šimona. Šimon Ivan nezni spatne
A co Ondřej? Když to dám dohromady zní mi to dobře i tím, jak jsou ta jména zvukově jiná.
Daniel Ivan
Leo Ivan
A Nathaniel Ivan bych klidne dala ... Zni to pekne
Vsichni tu pisou ze by dali k Ivanovi ceske a pritom to je cizi prijmeni....
Ivan mi prijde neutralni prijmeni ...hodi se k nemu dost
...
Spise bych dala nejake jmeno kde bude jasne ze Ivan je prijmeni ( coz vyse podle me jsou...)
@niki9191 my máme 3 týdenního Eliáše 😅 o Zachariášovi jsme taky uvažovali, dokonce se nám líbil i Azariáš 😅 protože máme doma Adama, ale nakonec jsme to vzali popořadě (A,E,I,O,U,Y) takže kdyby bylo další dítě, bude mít jméno na měkké I 😅😁 ale k vašemu se mi líbí ten Tobias Ivan zní to hezky 👍
Mně se líbí Antonín a Eliáš😍
@veronicka89 mě zase přijde že se k němu nehodí nic 🤦🙈 nejvíc mě štve že většina jmen co se mi líbí,tak končí -AN jako příjmení 🙈no ale času na přemýšlení je dost
@niki9191 a jake jmena se ti teda libi ?
@niki9191 je jich všude mraky, ale Matěj Ivan mi zní hezky
@veronicka89 máme v seznamu Antonín, Nataniel,Tobias, Eliáš, Zachariáš, Andreas,Lucian. Doma máme Sebastiána.
Celkem ruznorode jmena 😅
Taky mame Sebiho doma
Ve finalni verzi byly tyhle a jeste Benedikt 😅ale ten byl na nas moc drsny