Nevolnosti v těhu. Co Vám pomáhalo?
holky prosiim co vam zabiralo na nevolnosti? mudr mi nabizi prasky,ale radeji bych jeste neco ,,prirodniho'' vyzkousela...uz u prvniho tehu sem prozvracela prvni 3mesice a ted vypada ze to bude uplne to stejne :( nejhorsi je ze je mi blbe cely den a ne jen rano... dekuju za kazdou radu 🙂
Mne nepomahalo vůbec nic. Musela sem to pretrpet a trvalo to do 4.mesice. Nepomahala cola, zázvorove lizatka, ledove tříště a ani Torecan od dr. Nemohla sem se na jidlo ani podivat, první trimestr jsem strávila s hlavou v zachode 🤮
Skoro nic..měla jsem období když jsem pozřela za celej den jen jeden grep..nebo vypila grepovy džus a pak sem jela na sopskym salátu.. vydrž 😉
taky nepomáhalo nic, ale od 5. měsíce se to trochu zlepšilo
Tak mně trochu pomáhaly obyč. žvýkačky, hned po probuzení něco sníst (třeba 2 piškoty) a chvíli počkat než vstanu. Po troškách něco pojídat (kousky ovoce, suchar atd.), někdy i proti své vůli, ale nehladovět. Někdy se dala nevolnost i zaspat. Po 3. měsíci už byla pohoda...
@ovin no mam 1,5roku starou holcicku 🙂 takze zaspat nebo nevstat hned moc nejde 🙂
@michaela1990xx no to mi u prvniho tehu taky prave nepomahalo nic...a zazvor nesnasim i normalne :D no tak budu zase asi trpet do 4.mesice :D ale co by jsme pro ty nase poklady neudelaly 🙂
Ještě možná zkusit heřmánkový, mátový a nebo meduňkový čaj 🙂 já jsem na heřmánkovém teď pořád...občas si dám Rennie, ale to se mi začalo úplně hnusit...
@svetty Nepomáhalo absolutně nic z klasických rad, zkoušela jsem, co se dá, protože mi bylo taky zle úplně celý den, nejvíc večer. Možná mi maličko pomáhala trocha coly s ledem. Pak mi ale v 11tt přišli na cukrovku a byl konec i s tím 🙈. Kolem 15tt už to bylo dobrý. Musela jsem to prostě jen vydržet. Radím nejíst a nepít, co si nechceš zprotivit 😅. Já si doteď nemůžu dát kafe z našeho kávovaru, co jsem cítila, že si manžel vaří (jinde si teď dávám kafe s chutí). Taky se nemůžu namazat měsíčkovou indulonou, kterou jsem si mazala ruce před spaním, kdy mi bylo nejvíc zle. Nějak mi tyhle věci zůstaly zafixovaný s tou nevolností, i když spolu nesouvisely.

Každá to má asi jinak, mě pomáhala studená Cola a slané Tuc krekry. Hlavně jist často ale po malých porcich.