Oblíbená jména pro chlapečky a holčičky: Diskutujte své tipy
Máme Lukáška a na konci května přibude Verunka nebo Matyáš (Tomáš).
Já mám Lucii a Veroniku ale kdyby byla další holčička tak se mi líbí Olívie, Iva a Anastázie. U kluka jsme měli vymyšlené David ale líbí se mi Patrik nebo Richard ❤
Kdyby někdy bylo ještě nějaké příště a byl to naaaahodou kluk, což si nemyslím, protože my jedeme zdrcující feminismus, tak by to byl Martin. Ale asi vnitřně úplně nej jmeno pro kluka, které jsem vždy chtěla, ale nikdy ho nedám by byl Medard.
Mame Richarda a Artura, holka mala byt pripadne prva Helena a pri druhom Kristina.
Máme Artura 💙 Kdyby byl holčička, tak by byl Stella, tak doufám, že to příště vyjde 😄 Kdyby to byl zase chlapeček, tak aktuálně se mi líbí Oliver 🙂
Máme Anetku. Kdyby byla kluk, měla se jmenovat Vašík.
Máme Tereza, Jan, další jména jsme měli připravené Veronika, Antonín
Mame Stepana, Krystofa a Olivii, jeste jsme meli vybrano Sara, Glorie a Mikulas, uz zadne z nich nepouzijeme 😊
První Alžběta (Vítek), druhé Jindrich (Rozalie)
Kluka máme Toníka (Antonín). Teď máme holčičku Zoe a kluka jsem psala Olivera. Nejsem si ale jistá jestli by to bylo to právé🙈 Věděli jsme že čekáme holčičku tak jsme to klučičí jméno až tak nehrotili. Takže když si ze mě PA na sále těsně po porodu udělala srandu stylem ,,Jo tak vy jste čekala holčičku?" málem mě kleplo😆
@zoyee
Valerie je bozi!

Mame Jakuba Jana, Tobiáška a za měsíc Eliáška