icon

Oblíbená jména pro chlapečky a holčičky: Diskutujte své tipy

rebeca321
6. led 2022
Strana
z2
papilap
6. led 2022

@rebeca321 my máme doma Kateřinu a Jakuba, také se mi líbí Lukáš, Vojtěch, Anna a Eliška 🙂

jako_mala_holka
6. led 2022

My máme Helenu (kluk měl být Jindřich) a kdyby bylo nějaké příště, tak by se mi líbil Martin nebo Simona, taky se mi líbí třeba David, Radim, Silvie nebo třeba Anežka...

andyna85
6. led 2022

Doma už mám Adrianku a teď bude buď Kristýnka nebo Matěj.

podestatka
6. led 2022

Máme Jonáška a Verunku

zoyee
6. led 2022

Máme Valerii a Vojtěcha

glimmer
6. led 2022

máme doma Vítka a Annu ... dále se mi líbí Adina, Vojtěch, Matěj, Janek

mamikry
6. led 2022

@rebeca321 Máme Kryštofa (holka by byla Dorotka), Mikuláše (Malvína) a Jonatána (Johanka). Až na posledního jsme se vždycky trefili do jmen, která pak začala být všude. Snad tentokrát ne. 🙈

monique9754
6. led 2022

Máme Tomase a Nelu

anabel321
6. led 2022

Máme Viktorii a teď 23.12 se nám narodila Valeria 🌺

gracinka7
6. led 2022

@rebeca321 Máme Daniela a Alexe. Holčička měla být poprvé Sofie, ale těch je poměrně hodně, takže na podruhé jsme chtěli vymyslet jiné jméno. Nakonec nebylo potřeba.
Jinak pokud nechceš jít s davem, teď se hodně dává Ema, Ela, Viktorie a u kluků jména končící na -áš.

fresshinka
6. led 2022

@rebeca321 mám Nicolase. Moje tipy ještě byly Liam a William. Pro holku bych chtěla Elenu, Nalu, nebo Casey. (Nename české jméno, takže u nás dobry)

juliemichal
6. led 2022

my máme Davida,Michala,Matyáše,Tobiáška a Anetku Marii.pro chlapečka se mi ještě líbí Damiánek,Tadeášek anebo Dominiček.pro holčičku se mi ještě líbí Natálka,Anna Marii anebo Melanie

izz76
6. led 2022

Mám Anetku a Alenku.. Líbí se mi Agáta, Alžběta, pro kluka jsem měla vybrana jména Samuel, Richard.

verunkanatalka
6. led 2022

Mám doma Verunku a Natálku…kluk by byl Marek nebo Lukáš

hanulinka77
6. led 2022

@rebeca321 my máme Filípka,Adámka a nejmladší je Karolínka 💙💙❤️

jaja01k
6. led 2022

My máme Romana a Josefa. Ještě se mi líbí Alex, Jaromír, Arnošt, Viktor. Pro holčičku se mi líbí Erika, Tamara, Vanesa, Monika, Irena.

hasara33
6. led 2022

@rebeca321 máme Natálku a v případě druhé holčičky máme vybrané jméno Lina a pro kluka Dominik nebo Vincent, nemůžeme se shodnout 🙈😅

xxx3d
6. led 2022

chlapeček Xavier, holčička Margarette. Mám chlapečka 🙂

ahyt
6. led 2022

@rebeca321 vnucky :Ella,Laura/ sestry/, vnucka a vnoucek :Meda,Adam /sestra a bratr/

victress
6. led 2022

tak ono záleží i na příjmení, aby to ladilo k sobě nebo aby se to dobře vyslovovalo...

veruuu_kubesovic
6. led 2022

Anabel a Eliáš ❤️

martiniquest
6. led 2022

Max a Klaudie

emamaira
6. led 2022

Máme kluky Jan a David, kdyby byli holky, tak Beata a Alžběta 🙂

eeevee
6. led 2022

Máme Teodor a Eduard 🥰 líbí se mi Otakar, Viktor a Vincent, pro holčičku Apolena a Judita

siima12
6. led 2022

Máme doma Nellu, až budeme mít druhé miminko tak u holek se mi líbí ještě Emílie, Jasmína, Aneta, Izabela a u kluka by se mi líbilo Samuel, Filip, a Jiří po tatínkovi 😁

dundee88
6. led 2022

@rebeca321 máme Adama a Jonáše, kdyby byly holky, tak Julie a pak Linda nebo Aneta, ještě se mi líbí Adéla

leiladelly
6. led 2022

Naše děti se jmenují Alex Matias, Leila Sofie a Kamila 🙂

iris92
6. led 2022

My mame doma Vojtecha, dalsi bude Jindrich a holka Jasmina nebo Valentyna.

jancastromska
6. led 2022

Verunka a Davídek .. výběr byl, aby to ladilo k příjmení a neměli narozky svatek a Vanoce hned za sebou a aby znělo česky ..

kupi
6. led 2022

@rebeca321 máme Adinu, Stellu a Šimona

Strana
z2