icon

Oblíbená jména pro chlapečky a holčičky: Diskutujte své tipy

rebeca321
6. led 2022
Strana
z2
marselina
6. led 2022

Mame Jakuba Jana, Tobiáška a za měsíc Eliáška

andycr
6. led 2022

Máme Lukáška a na konci května přibude Verunka nebo Matyáš (Tomáš).

ehgv
6. led 2022

Já mám Lucii a Veroniku ale kdyby byla další holčička tak se mi líbí Olívie, Iva a Anastázie. U kluka jsme měli vymyšlené David ale líbí se mi Patrik nebo Richard ❤

kikidxb
6. led 2022

@rebeca321 Mame doma Elizabeth a Olivera. Cekame dalsiho do party a jmeno nevime. U kluka zatim vitezi Adam, u holky by se mi libila Terezka, nebo Julie.

orisek56
6. led 2022

Kdyby někdy bylo ještě nějaké příště a byl to naaaahodou kluk, což si nemyslím, protože my jedeme zdrcující feminismus, tak by to byl Martin. Ale asi vnitřně úplně nej jmeno pro kluka, které jsem vždy chtěla, ale nikdy ho nedám by byl Medard.

kevi1
6. led 2022

Mame Richarda a Artura, holka mala byt pripadne prva Helena a pri druhom Kristina.

ellyem
6. led 2022

Máme Artura 💙 Kdyby byl holčička, tak by byl Stella, tak doufám, že to příště vyjde 😄 Kdyby to byl zase chlapeček, tak aktuálně se mi líbí Oliver 🙂

michaela666
7. led 2022

Máme Anetku. Kdyby byla kluk, měla se jmenovat Vašík.

bazildicek
7. led 2022

Máme Tereza, Jan, další jména jsme měli připravené Veronika, Antonín

vikinkav
7. led 2022

Mame Stepana, Krystofa a Olivii, jeste jsme meli vybrano Sara, Glorie a Mikulas, uz zadne z nich nepouzijeme 😊

bramarfi
7. led 2022

První Alžběta (Vítek), druhé Jindrich (Rozalie)

madamas
7. led 2022

Kluka máme Toníka (Antonín). Teď máme holčičku Zoe a kluka jsem psala Olivera. Nejsem si ale jistá jestli by to bylo to právé🙈 Věděli jsme že čekáme holčičku tak jsme to klučičí jméno až tak nehrotili. Takže když si ze mě PA na sále těsně po porodu udělala srandu stylem ,,Jo tak vy jste čekala holčičku?" málem mě kleplo😆

zelenaesmolda
8. led 2022

@zoyee
Valerie je bozi!

ferda90
9. led 2022

@rebeca321 Ahoj, my máme chlapečka Filípka🤗

ankaa25
9. led 2022

@rebeca321 my mame Barborku chlap chtel po mě dat anna a ja že nikdy je to hnusny jmeno ..:D mě se libi viktorka a pro kluka Kevin

Strana
z2