Odpočinkové téma - jméno pro třetí dítě.
Ahoj všem, nejdu si pro radu, spíše pro inspiraci. Čekáme třetí dítě a zatím mám pocit, že jsme ty nejkrásnější jména prostě už dali. Takže: nevíme, jestli holka nebo kluk a starší sourozenci jsou Dorotka a Vávra (Dorota, Vavřinec), tak schválně, co se vám k tomu hodí. Díky 🙂
Me napadlo Krystof a Apolena,ani nevim proc 🙂
Mně hned naskočila holčička Josefína ,chlapeček Josef,Bartoloměj,Přemysl
@jironymou
me se libi Antoinetta ale stejne by ji vsichni rikali Tonicko coz se mi nelibi
Mě by se k tomu líbila Justýna
My mame Dorotku a Teodorka 🙂. Delala jsem si srandu, ze hrajeme slovni fotbal na posledni 3 pismena, TeoDor a a kdyz bude treti, tak to muze byt jedine Ota 🙂
Hubert, Alois, Václav a holka Doubravka, Antonie, Františka
Hynek
@geraltinka No, mně se Teodor taky moc líbí, ale právě kvůli té Dorotce se nám to nechce dávat, že to jsou vlastně stejná jména, i když zase mít doma dva boží dárečky taky nění k zahození 🙂
@kachles
tak me z toho desi jenom ta Lukrecie 🙂
@zelenaesmolda Mně se tyhle jména nelíbí, aspoň ne v českém prostředí, ještě bych k tomu přihodila Claudii a Vanesu s Melisou 🙂 ... ale Lukrécie je fakt hustá :D.
Bruno, Dalibor a holka Barbora 🙂
@kachles
tak Klaudie se mi nelibi vubec,Vanessa a Melissa jo ale ne v CR jak pises.
Moc všem děkuji za typy,klidně piště dál, je to fakt zábava a inspirace a myslím, že nakonec nejen pro mě 🙂. Za nás je zatím v topu holčičích Josefína a Lota (úplně neštymuje k těm našim, ale Lota z Rošťácké uličky je prostě skvělá). Z klučičích u mě zatím vede Metoděj a napadl mě Bořík, který tady nepadl. Toničku už v rodině máme a asi bych hodně uvažovala o Apolence, ale znám jednu desetiletou a říká se jí Apka, což mě z krásného českého jména hází do moderních technologií :D. Ale díky Vám všem, zvláště těm mnoha, co se fakt naladili na můj /náš vkus.
@kachles lota je teda take super. a nekde jsem v komentarich zahledla doubravku. tu clovek hned tak nepotka.
@marketa11112 Tu jsem také zahlédla, jen moc nevím, jak jí říkat jinak než Doubravka. V Létě s kovbojem jí Hanzlík říkal Dorka, ale tu my už jednu máme 🙂.
@kachles jojo, take jsem si rikala, jak to upravit pro malou holcicku. 🙂). ale je to teda uzasne jmeno...my u jasminky take rikali, ze ji budeme rikat mina a pod. haha . je to jasminka a vubec nemame problem to jmeno pouzivat cele. tohle se asi vyresi u jmena samo.
Mate krásná jména 🙂 my máme doma Richarda, Viléma a teď bude Lydie 🙂
My máme Jakuba a Honzíka,jak jinak v dnešní době... Ale už jsme nevybrali pro kluky jiné.. v rodině máme Františku,Justynu, Dorotku,Amalku,Stelu.
K vašim jménům mi naskakuje ... Tonička,Johanka a z kluků.. Albert

@ocetnicek
tak to se mi k tomu vubec nehodi,to jsou stare jmena a ty co navrhujes ty jsou docela moderni