Oznámení druhého těhotenství rodičům, reagovali mlčením
Ahoj, měla jste to některá? Oznámili jste rodičům, že čekáte po roce a dvou měsících další miminko a oni na to zareagovali mlčením? Žádné slovo, žádný úsměv a pak....jakoby nic a mluvilo se dál jakoby se nechumelilo až mi to bylo trapný...pak po půl dnu otázka, zda je to jistý a jestli jsem byla u doktora. Takové otázky neměli ani když jsem byla poprvé těhotná....připadám si jako bych něco špatného provedla. Takovou reakci jsem vůbec nečekala a dost me to teda vzalo.
@normalnimatka jedna paní chtěla poslat “pipcu” své holcicky, protože si nebyla jistá zda je vše Ok...no to jsem nepochopila už tuplem...
@normalnimatka Odpovím spisovně - i když to asi pravidla ,,tejhle sociální sitě nevyžadujou" 🙂) Myslím si, že fotka, kterou jsem poslala, nepřekračuje rámec ,,zveřejnitelnosti". Teď se nebudu podrobně rozepisovat, které části těla do toho - dle mého názoru - spadají a které ne 🙂. Fungování na sociálních sítích přináší řadu rizik, to je pravda. Na druhou stranu, jak jsem se osobně přesvědčila v posledním roce, to nebezpečí o kterém píšete, hrozí daleko více v reálném životě. Přeji hezký den!
U nás u druhého to samé. Hrozně mě to mrzelo. Za 3 měsíce taťka zemřel a já jsem se dozvěděla, že přibližně v dobu kdy jsme jim to oznámili se dozvěděl, že se mu vrátila rakovina a nedávali mu větší naděje než pár měsíců 🙁 ale ty 3 měsíce mě hrozně žralo, proč nebyli rádi, zvlášť když věděli, jak dlouho jsme se snažili.
@michaela_2 je to vaše věc, ale je mi líto těch dětí. já bych rozhodně nebyla nadšená, kdybych někdy v pubertě zjistila, že jste vystavovala moje nahé dětské fotky na síti. byla bych zkrátka obezřetnější, ne jen kvůli potenciálnímu zneužití. je to prostě krapet neúcta k těm malejm,k terý si o tom nemůžou rozhodnout sami.
Lepší tohle, než blbě řeči. Já jsem už u prvního vyslechla, že je píčoviny nezajímají. To teprve zamrzí. Takže já jsem jediné ráda, že druhé těhotenství přešli mlčením.
@normalnimatka Tak úplně stejně jako aktuálně rozhoduji o tom, v kolik hodin půjdu skřítky večer uspat nebo co budou mít k obědu nebo do jaké školy nastoupí 🙂 - prostě o věcech o kterých si budou časem rozhodovat sami, tak stejně tak mi přijde přirozené, když já nebo prarodiče - v rozumné míře, ukážeme jejich fotku. A upřímně - na této není vidět nic ošemetného 🙂 Ale je to samozřejmě Váš názor - tak děkuji za pohled na věc 🙂
@michaela_2 mně osobně hlava nebere, že se tolika lidem nepříčí vystavovat JAKÝKOLIV fotky dětí veřejně, ale taková už je holt divná doba. sorry za nevyžádanou radu, ale nedalo mi to.
@normalnimatka Je to prostě Váš názor 🙂) musíte ale zrovna na těchto stránkách dost trpět 😀.....
@verunka045 skoda, ze to cloveka nekdy nenapadne nebo chce byt drzi, ale neni tchyne na potrat uz stara?😂
@normalnimatka tak to mne teda prekvapuje, na te fotce nevidim nic pohorsujiciho nebo naheho. Ten product placement na vane ti nevadi?😝
A myslim,ze si nevyberes...moje mamka byla zas nadsena natolik,ze presto,ze jsem ji jasne rekla,at o tom vubec s nikym nemluvi,rozhlasila moje tehotenstvi ve 4.tydnu po celem meste...byla jsem vazne nastvana.Takze mlceni nekdy neni spatne🙂))