icon

Oznámení druhého těhotenství rodičům, reagovali mlčením

u1230
30. bře 2018

Ahoj, měla jste to některá? Oznámili jste rodičům, že čekáte po roce a dvou měsících další miminko a oni na to zareagovali mlčením? Žádné slovo, žádný úsměv a pak....jakoby nic a mluvilo se dál jakoby se nechumelilo až mi to bylo trapný...pak po půl dnu otázka, zda je to jistý a jestli jsem byla u doktora. Takové otázky neměli ani když jsem byla poprvé těhotná....připadám si jako bych něco špatného provedla. Takovou reakci jsem vůbec nečekala a dost me to teda vzalo.

Strana
z3
sonislavab
Autor odpověď smazal
lovet5
13. dub 2018

@normalnimatka jedna paní chtěla poslat “pipcu” své holcicky, protože si nebyla jistá zda je vše Ok...no to jsem nepochopila už tuplem...

michaela_2
16. dub 2018

@normalnimatka Odpovím spisovně - i když to asi pravidla ,,tejhle sociální sitě nevyžadujou" 🙂) Myslím si, že fotka, kterou jsem poslala, nepřekračuje rámec ,,zveřejnitelnosti". Teď se nebudu podrobně rozepisovat, které části těla do toho - dle mého názoru - spadají a které ne 🙂. Fungování na sociálních sítích přináší řadu rizik, to je pravda. Na druhou stranu, jak jsem se osobně přesvědčila v posledním roce, to nebezpečí o kterém píšete, hrozí daleko více v reálném životě. Přeji hezký den!

petra1612
16. dub 2018

U nás u druhého to samé. Hrozně mě to mrzelo. Za 3 měsíce taťka zemřel a já jsem se dozvěděla, že přibližně v dobu kdy jsme jim to oznámili se dozvěděl, že se mu vrátila rakovina a nedávali mu větší naděje než pár měsíců 🙁 ale ty 3 měsíce mě hrozně žralo, proč nebyli rádi, zvlášť když věděli, jak dlouho jsme se snažili.

normalnimatka
16. dub 2018

@michaela_2 je to vaše věc, ale je mi líto těch dětí. já bych rozhodně nebyla nadšená, kdybych někdy v pubertě zjistila, že jste vystavovala moje nahé dětské fotky na síti. byla bych zkrátka obezřetnější, ne jen kvůli potenciálnímu zneužití. je to prostě krapet neúcta k těm malejm,k terý si o tom nemůžou rozhodnout sami.

gracinka7
16. dub 2018

Lepší tohle, než blbě řeči. Já jsem už u prvního vyslechla, že je píčoviny nezajímají. To teprve zamrzí. Takže já jsem jediné ráda, že druhé těhotenství přešli mlčením.

michaela_2
16. dub 2018

@normalnimatka Tak úplně stejně jako aktuálně rozhoduji o tom, v kolik hodin půjdu skřítky večer uspat nebo co budou mít k obědu nebo do jaké školy nastoupí 🙂 - prostě o věcech o kterých si budou časem rozhodovat sami, tak stejně tak mi přijde přirozené, když já nebo prarodiče - v rozumné míře, ukážeme jejich fotku. A upřímně - na této není vidět nic ošemetného 🙂 Ale je to samozřejmě Váš názor - tak děkuji za pohled na věc 🙂

normalnimatka
16. dub 2018

@michaela_2 mně osobně hlava nebere, že se tolika lidem nepříčí vystavovat JAKÝKOLIV fotky dětí veřejně, ale taková už je holt divná doba. sorry za nevyžádanou radu, ale nedalo mi to.

michaela_2
16. dub 2018

@normalnimatka Je to prostě Váš názor 🙂) musíte ale zrovna na těchto stránkách dost trpět 😀.....

atka68
26. dub 2018

@gracinka7 bože, to snad není pravda takhle strašně zareagovat??

gracinka7
26. dub 2018

@atka68 bohužel.

linee
26. dub 2018

@verunka045 skoda, ze to cloveka nekdy nenapadne nebo chce byt drzi, ale neni tchyne na potrat uz stara?😂

linee
26. dub 2018

@normalnimatka tak to mne teda prekvapuje, na te fotce nevidim nic pohorsujiciho nebo naheho. Ten product placement na vane ti nevadi?😝

clementina82
10. kvě 2018

A myslim,ze si nevyberes...moje mamka byla zas nadsena natolik,ze presto,ze jsem ji jasne rekla,at o tom vubec s nikym nemluvi,rozhlasila moje tehotenstvi ve 4.tydnu po celem meste...byla jsem vazne nastvana.Takze mlceni nekdy neni spatne🙂))

Strana
z3