Poprvé těhotná 🙂 V kolikátém mohu být týdnu?
Zdravím holky, s manželem jsme se snažili 7 měsíc a teďkon se nám zadařilo...menstruaci jsem měla naposledy 12.2.2015 ovulace byla 23.2. nebo 24.2. v kolikátém mohu být týdnu? těhotenský test vyšel pozitivně...menstruaci jsem měla dostat 11.3. ale nedostavila se hurááááá..zítra mám jít na gynekologii není brzy? děkuji za rady 🙂

Ahoj holky,když jsme u tohoto tématu, jak mi DR, vypočitá v kolikátém jsem týdnu když sem měla 2měsíce poruchu MS a dneska mi oznámila že jsem nejspíš těhotná ale je to hodně čerstvý ??
Ahoj holky,tak po 20mesicich snazeni jsme k 9.vyroci dostalitdarecek,test ukazal 2carky a dnes mi to i potvrdili na gynekologii.jsem v 6tydnu,ale mam cystu,pred mesicem mi delali uz a nic a ted tam je,pry by se mela vstrebat,muzu tomu nejak dopomoct??mame byt 3tydny do dalsiho uz bez styku a ze se uvidi,ale nahnali mi strach
Ahoj holky,chci se optat muzu se ted v lete koupat,kdyz jsem tehotna??asi blba otazka,ale nechci neco pokazit😉
@koudulinka mě doktorka řekla že ano, pokud se na to cítím a je mi to příjemné.
@jajinkaboh Ahoj, stanoví ti to dle UTZ a potom na velkém utz ve 12tt-13tt ti to řeknou přesně 😉
Ahoj holky chtela jsem se zeptat,v kolikatem tak tydnu uz doktor pozna ze uz tam neco je ??Sem nesjspis ve 2tydnu.Dekuji za odpoved 🙂
@lafetka Ve druhém týdnu určitě nejsi, to bys vlastně ještě ani nebyla těhotná. Týdny těhotenství se počítají od poslední menstruace, tedy v době vynechání menstruace je to +- 4 týdny. Teď je otázka, zda myslíš, že jsi dva týdny po ovulaci, nebo dva týdny po vynechání menstruace. Počítá se to takto:
1. den poslední menstruace je 0+0 (tedy nula týdnů, nula dnů)
ovulace cca 2+0 (to je tak cca když máš menstruaci jednou za 28 dní - tedy dva týdny a nula dní)
vynechaná menstruace cca 4+0 (opět u cyklu cca 28 dní - tedy čtyři týdny a nula dní)
na utz by pak mohlo být něco vidět cca okolo 6+0, tedy dva týdny po vynechané menstruaci. Osobně bych ale doporučovala jít tam nejdřív po 7+0, aby byla rovnou vidět srdeční akce.
@anetadr Mno ja sem mela posledni menstruaci 24.7. tet v Srpnu mi neprisla ale kdyz sem si delala test 15.8 tam mi to jeste nic neukazovala.Mi sme si s pritelem rikali ze to nechame osodu nejak sme to neplanovali a ono se to podarilo.Pak sem si test zkousela tak nahodne 30.8 a pak jeste 31.8 a oba pozitivni.Udelala jsem dva abych tomu verila.Mno a rekla sem si ze je to jeste svetle tak ze tyden pockam a delala jsem si ho dneska a ejhle byl tmavy prouzek.Takze tet nwm kdy sem mohla otehotnet.
@lafetka zde máš přehlednou těhotenskou kalkulačku, která ti délku vypočítá podle 1. dne poslední menses.
http://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka#fo...
JJ to uz sem zkosela ukazuje mi to 6 tyden .
no tak šestý týden 🙂... já jsem měla poslední menstruaci 21.7., ale mám delší cyklus a vím že jsem měla ovulaci 8.8. a jsem taky v šestým konkrétně 5+5, takže kalkulačky ti to spočítají dobře a ještě líp nějaký, kde dáváš i délku cyklu, pokud ji máš jinou než 28 dní...
Moc děkuji budem ho potřebovat 🙂
Jeste jednou vam moc dekuji holky 🙂
jj, to udělej...já už u doktora byla a ten mi stáří těhotenství potvrdil, že to sedí...jen jsem trochu vyjukaná, že na obrazovce utz byly takový dva kroužky, ale byla jsem tak mimo že jsem se na to nezaptala...a teď musím pořád myslet na to jestli to neznamená že jsou to dvojčata, protože na to nejsem úplně připravená... tak taky hodně štěstí
@ty_na jj, to udělej...já už u doktora byla a ten mi stáří těhotenství potvrdil, že to sedí...jen jsem trochu vyjukaná, že na obrazovce utz byly takový dva kroužky, ale byla jsem tak mimo že jsem se na to nezaptala...a teď musím pořád myslet na to jestli to neznamená že jsou to dvojčata, protože na to nejsem úplně připravená... tak taky hodně štěstí
JJ urco dam vedet jak to dopadlo 🙂 .Mam z toho vseho trosku strach,tak doufam ze vse bude oka. tak ahojik holky
Ahojik devcata tak sem vcera byla u doktora a potvrdil mi tehotenstvi.Rikal ze je to tak 5 tyden 🙂
Ahojik devcata prosim vas nevite nekdo jak to je kdyz mi v praci konci smlouva tet na konci roku a ja bych chtela jit od dalsiho tydne na neschopenku.Vim ze do konce roku me vyhodit nemuzou ale co pak jak to tam je??
neprodlouzi ti smlouvu,nic jiného.. a teD...
nejakou dobu budes v "ochranne lhute", takze bys mela dostavat nemocenskou.. ale to jen na určitou dobu.. pak podle toho kolik ti zbyva do nastupu na MD, jinak jsi proste klasicky nezamestnana..

@emisekkk děkuji, doufám a věřím, však ona to dr. pak nakonec vykoumá, když ne teď, tak za měsíc, dva, tam se to přesněji měří, že 🙂 no neskutečně zvědavá a natěšená asi jako každá, bude mi 31 a první dítě 😉