Přezdívky mimišků v bříšku 🙂
Ahojky, napadlo mě nové téma, jestli tu už někde je tak se omlouvám. Zajímá mě, jak jste říkaly mimiškům, když byli, nebo ještě jsou v bříšku. Měli přezdívku, nebo už rovnou jméno??? My jsme měli KLOKÁNKA 😀 Ještě mu tak občas říkáme. 🙂
My jsme měli Vývara (i přesto,že to byla holčička) - vzešlo od vývarových polévek,které jsem milovala.
Ja tomu mému prckovi, zatím je to jen takový malilinkaty embryjko, ale říkám mu "BODÍK".
Můj manžel se vyžívá ve výběru příšerných jmen, taky aby byl aspoň na chvíli spokojený, jmenuje se miminko do narození podle něj. V prvním těhotenství jsme měli Arpáda, teď máme prozatím pracovní název Armin, předpokládám, že pokud se dozvíme holčičku, manžel to nějak originálně změní 🙂
My jsme měli "koníčka" (v Asii je rok koně) ale bohužel s námi pobyl jen krátce, takže se teď snažíme, aby byla ovečka příští rok 🙂 (2015 je v JPN rok ovce, v Číně je rok kozy, ale žijeme v JPN, takže "budeme mít ovečku")
když jsem své těhotenství zjistila,což bylo ve 4 tt tak jsem To cosi ve mě pojmenovala VETŘELEC 🙂 🙂 🙂 😝 teď už je to naše FAZOLKA 😅 😅 😅
My jsme prvnímu říkaly Bobíšek, ale nevyšlo nám to a proto teď je to Bohouš... vůbec netuším proč a jak to vzniklo :D
Špidík u nás 🙂 ani nevím, jak to vzniklo, ale oslovuju jí tak někdy i dnes a to bude mít rok :D
U nás se říká neoriginálně miníšek 😀 Někdy Mareček, protože to bude kluk, když s ním mluvím, někdy mu říkám boboušku, když mě kopáním vzbudí ve tři ráno, tak ty malá potvůrko, ale mimíšek jednoznačně vede. Švagr přišel s přezdívkou Frňousek - že prý tak říkali manželovi, když byl majel, to se ale neuchytlo, naštěstí, protože mě to dopalovalo. Když jsem byla nedávno u manžela v práci, ptal se mě jeho kolega a kamarád, co prej dělá malej zahradník (zahradník říkají manželovi) . 😅
U nás Madeiráček, podle místa, kde byl mimísek splozen a nakonec je to holčička 🙂
Když jsem ségře ukázala první fotku z ultrazvuku, prohlásila, že tam mám krevetu 🙂

Klaudisek, bobinka nebo bobišek