icon

Přispívá VZP na prvotrimestrální screening?

crazim
27. led 2017

Zdravím, koukala jsem se na stranky VZP a tam mají napsáno, že přispívají.. na screeningu jsem byla ale 15.12. a na VZP jsem se byla osobně zeptat, zda tohle propácí a prý když byl screening provedený v min. roce tak už mi to neproplatí.. Přitom mi sestřička u gyn. říkala, ať si na VZP skočím až příští rok, že už tohle neproplácí... tak já nevím.. jak jste na tom Vy?

caboja
•
27. led 2017

@crazim to ti bohužel sestřička řekla špatně. Ač příspěvky pro rok 2016 vypláceli do 30.11., tak u screeningu měli výjimku a propláceli ho do 31.12. - ale od ledna proplácí zas jen "účty" z letošního roku

puresin
•
27. led 2017

@crazim Ja jsem tedy u Poj. min. vnitra, ale tam proplaceji do 3 mesicu od vydani uctu, tak nevim.

petruuushkaaa
•
28. led 2017

Ahojky, proplaci ale musela bys tam jit do konce minuleho roku. Ted uz asi smula, ale zkus se zeptat. Ja byla na screeningu 27., 28.jsem letela na vzp a v lednu mi prisla 1000,- 🙂

drzticka81
•
28. led 2017

Uz jsme to tady resily s jednou uzivatelkou, ktera byla v prosinci a sla doklad odevzdat na svou pobocku v lednu -odmitli ji, pak psala i dotaz na VZP a tam ji to taky odmitli.......ja to pak sla zkusit (z uvedenych dat na VZP stranek jsem totiz pochopila to, ze uzaverka je 30.11. tudiz kdyz pujdu v prosinci na screening, dojdu tam v lednu-doklad ma byt max tri mesice stary, a oni mi ho proplati v nove varce) -sla jsem hnedka na zacatku ledna a oni mi ho bez reci a pochybnosti proplatili (na screeningu jsem byla 12.12.)-do tydne jsem mela penize na uctu (nechapala jsem, ze na jedne pobocce to odmitnou a na druhe to proplati)-jen u podpisu jsem neuvadela datum (zrejme tam napsali datum z prosince).........

akankeo
•
28. led 2017

@crazim hlavni chyba byl ten screenig v tom smyslu, ze ho na rade mist v republice delaji zcela zdarma

crazim
autor
•
29. led 2017

už jsem tam taky psala... je to docela nespravedlivý .. jěště se zajdu zeptat do jiné pobočky...

aneta523
•
26. lis 2018

ja jsem byla na I screnningu v říinu/2018 , na míste jsem uhradila 1450,-kč , pak jsem jela na pojišťovňu (já mám VZP) s účtenkou a tam mi behěm 10 dnu přišlo na účet 1000,-kč.

zavodnice
•
26. lis 2018

Já tedy stále na peníze čekám. Posílala jsem to na VZP už asi před dvěma týdny a zatím nic, ale neozvali se, že by byl problém.