icon

Rodí tu někdo v Dubnu? 🙂

pupinda
6. led 2021

Ahoj holky je tu někdo, kdo má termín v Dubnu? 🙂 Čekám první miminko tak bych potřebovala někoho kdo se semnou bude bát :D

Strana
z2
terka555
6. led 2021

@pupinda je tu par skupinek dubnatka, tak mrkni🙂

pupinda
autor
6. led 2021

@terka555 děkuju 🙂

klokanka31
6. led 2021

@pupinda Spíš se máš těšit než se bát 😉

lucinkamarecek
6. led 2021

@pupinda rodim prelom dubna května ale uz druhé

pupinda
autor
6. led 2021

@klokanka31 to já se těším hrozně moc.. 🙂 už se nemůžu i dočkat ale ten strach tam prostě je 😅 nemůžu si pomoct. 😅

pupinda
autor
6. led 2021

@lucinkamarecek já mám termín 17.4. 🙂

kami2262
6. led 2021

@pupinda Já mám termín 11.4.😊

klokanka31
6. led 2021

@pupinda Mně se to už kecá, ale je pravda že já měla strach snad celé těhotenství ☺ přeju ti ať ti to už rychle uteče 🍀

klchudik
6. led 2021

Ahoj, já mám termín 30.4 a čekám první ☺

mamio
6. led 2021

Ahoj čekám druhý, termín mám 23.dubna

pupinda
autor
7. led 2021

A kdo z vás se ještě bojí? :D je tu někdo z okolí České Lípy?

mamio
7. led 2021

@pupinda já se bojím 😃 neboť vím co mě čeká za psycho 😃můj minulej porod byl vyvolavanej,celej na oxytocinu, bolesti od čtvrtka na pátek a teprve v sobotu sem konečně porodila ..

kami2262
7. led 2021

@pupinda nejsem z okolí České Lípy a mám takový pocit, že se strach z porodu ještě nedostavil 😄 ale myslím, že to přijde, jelikož jde o moje první těhu a čekám dvojčátka 😅

pupinda
autor
7. led 2021

@kami2262 jeee gratuluju. 🥰 Ve mě se to taky pořád tak nějak míchá. 😅 Buď se nemůžu dočkat a nebo mám strach. Právě čekám taky první a když to všude tak ctu, jak dlouho to trvá atd.. tak se spíš bojím. 🙂 Ale ta myšlenka držet to už v náručí je silnější 🙂 kdy mas termín?

pupinda
autor
7. led 2021

@mamio tak přesně z toho všeho mám strach. 🙂

mamio
7. led 2021

@pupinda no bylo to něco na co bych ráda zapomela navždy...já vůbec se porodu nebála a šla do porodnice s tím ,že odrodim a jdu domů...že přece nejsem macka, neboť hodně vydržím... no hrube jsem se podcenila... i ostatní co čekali na zpravy když UZ mě litovali 😃riká se ,že budeš rodit ,tak jak rodila tvá máma a u nás to sedí u mě a u sestry přesně...když se bojíš tak to bude právě v pohodě 🙃

kami2262
7. led 2021

@pupinda dekuji🙂 termín mám 11.4., ale uvidím, jak to bude,aby nakonec nebyli v březnu 😄

carameels
7. led 2021

Také mě čeká první porod v dubnu. Strach se asi teprve dostaví, zatím to beru tak, že ty bolesti za to finále (dítě) budou stát :D Měla jsem vždycky šílené MS, kdy jsem dva dny ležela v bolestech. Tak mě máma uklidňovala, že mám aspoň předpřípravu na porod. Když prý ona jela do porodnice na kontrolu, tak se zděsili, že už skoro rodí. Prý ty kontrakce moc nevnímala, že byla zvyklá taky z menstruace. Tak kéž bych to měla dost podobně :D A všichni mi samozřejmě radí být hlavně v pohodě, protože pak je člověk stažený a jde to všechno mnohem hůř.

pupinda
autor
7. led 2021

@kami2262 i to je možné, kór u dvojcatek. Ale snad tam vydrží co nejdéle 🙂

pupinda
autor
7. led 2021

@mamio tak mě prý když máma rodila jako prvorodicka, tak prý měla nejlepší porod. 🙂 Tak snad to bude tak jak říkáš. 🙂

pupinda
autor
7. led 2021

@carameels jasné no, ono je těžké si to představit když člověk bude rodit poprvé.. menstruační bolesti také dobře znám. :( Dokonce jsem si třikrát prošla zánětem Barthollininy žlázy už nevim jak se to přesně jmenuje 😅 ale když jsem se z brekem dobelhala na gyndu a doktor mi to rozřízl pokaždé bez uspání tak říkal že když jsem zvládla tohle že porod zvládnu bez problému. Tak si to furt tak nějak připomínám a rikam si přesně jak jsi psala, že za to miminko to prostě stojí 🥰

klokanka31
7. led 2021

@carameels Tak to buď v klidu, jestli jsi zvyklá na bolestivé ms. Já mívala šílený bolesti u ms, a u porodu to bylo poloviční. A ani nebolelo břicho, jen v kříži.

kackacerm
7. led 2021

Ahoj, já mám termín 13.4., je to už druhé těhotenství, ale bojím se i tak. První porod byl hroznej a dlouhej. A také odpovídal tomu, jak to měla mamina. 🤔

carameels
7. led 2021

@pupinda No procházka růžovou zahradou to asi nebude, ale těch pár hodin v celém životě za ten malý uzlíček bude stát 😍
A zvlášť, když máš taky takové zkušenosti, tak si myslím, že tady ta bolest bude mít aspoň význam. Jen si to přepnout pak v hlavě 😃
Plánuješ nějaké trénování s aniballem? Já o tom dost četla, ale zatím se přikláním k tomu, že to zkusím bez toho.

carameels
7. led 2021

@klokanka31 To jsi mě potěšila 😃 Uff, kéž by. Jo jo, kříže jsou prý mazec, když chytnou. Tak uvidím, ale uklidnila jsi mě ☺️

pupinda
autor
7. led 2021

@carameels já o tom zatim nepremyslela, ale nejspíš ne. 🙂

klokanka31
7. led 2021

@carameels Fakt to není tak hrozné, já ani nepoznala že rodím 🤔

petuliiik01
7. led 2021

Čekáme druhé miminko a termín máme 4.4. 🙂
Vždy se najdou dny, kdy jsou nějaké obavy, ale to je normální 😉 Hlavně by se měl člověk těšit a i u porodu je dobrý, aby si ty chtěla spolupracovat. Mě na kurzu říkali, že se mám těšit na každou kontrakci, protože jenom to je cesta k tomu, abychom už konečně měli miminko. Zní to bláznivě, ale něco na tom bude 🙂 Je potřeba přijmout ten porod takový jaký je. Já jsem se snažila dělat vše, o co si tělo žádalo a snažila jsem se poslechnout porodní asistentku - přece jen ta už těch porodů zažila více než já. Porod nebyl zrovna krátký, ale hezky na něj vzpomínám a doufám, že tak pěkně budu vzpomínat i na ten druhý 🙂

pupinda
autor
7. led 2021

@petuliiik01 jo, to je asi pravda. ☺️
A lepší spolupracovat a nechat si poradit a pomoct než to dělat špatně a trápit se tím zbytečně.. 🙂 a ten porod si dělat těžší. 🙂

mamio
7. led 2021

Ženy můžu vás uklidnit,že jakmile porodite bolesti jsou hned pryč...😃holt některý (většina)to má v klidu a v rámci možností a ti zbyli si to vyzerou holt no... máma rodila dva dny ,já, ségra jen o hodinu min jak já... všechny jsme se pomalu otvírali,ale přitom kontrakce jeli křížový až do břicha jako ďas.Me to nahazovali celý napřed preindukci a pak indukci oxytocinem celej porod s kapackou v ruce 😐 takže nevím jak bolí,, normální,,porod ..

Strana
z2