Sýrová pizza v těhotenství - ano/ne?
Ahoj holky, dostala jsem desnou chut na roztelkou syrovou pizzu 😀 tak me za chvili vyzvedava ma draha polovicka a jedem na veceri.... tak se ale prece jen zeptam - myslite, ze se syrova muze? 😀 diky za info 🙂
myslis kvuli zrajicim syrum? to bys tech zrajicich syru musela snist podstatne vic nez je na jedne pizze...
Pardon, ale některé dotazy mě vyvádí z míry... 😕
Jedu na pizzu, ale cestou do koupelny se na netu ujistím, že je v pořádku jíst pizzu se sýrem...
No, raději jdu...
😲 😲 néé hlavně jí nejez..pardón já musela,ale teď vážně..Já měla i mini tatarák..a na sushi jsem dost ujížděla..ale malej si to prostě žádal..Sýry jsem vůbec neřešila..jen si dej..
Tak já tu marně přemýšlím, co je to syrová pizza 😀 Jakože jestli ji budeš jíst studenou ještě před upečením, nebo se syrovým masem nebo vejcem... A ty jsi asi myslela sýrovou 😀 Odpověď: ano, může se 🙂
Já ji také měla hned v počátku těhotenství, ale asi bych to s ní nějak nepřeháněla-jako ji mít třeba každý týden celou.

Já myslím, že má jíst těhotná všechno 🙂, jediné, co jsem sledovala je výskyt nebezpečných Éček....