icon

Těhotenské vaření. Co si dáváte dobrého?

ircza007
5. led 2021

Pojďte se inspirovat, co si vaříte dobrého, zdravého a jaké máte chutě. Sdílejte osvědčené recepty na oblíbená jídla vašich dětí nebo vás.

ircza007
autor
•
5. led 2021

Syn do dvou let snědl snad všechno, co jste mu dali na stůl. Ve dvou a půl letech se to zlomilo a aktuálně máme období všechno suché. Suché těstoviny, suchou rýži, suché brambory i palačinky chce suché. Občas pomůže, když ho krmím, ale to si ho nechci moc naučit, když čekáme přírůstek a taky půjde brzy do školky.
Copak dneska vaříte? Já dostala chuť na rajskou polévku s rýží, takovou tu jako z jídelny 😋

malenka3
•
5. led 2021

Je tady na to super skupinka (ne přímo pro těhotné, ale na vaření), tak se tam přidej.

Co pořád vařit, aneb recepty a tipy nás žen 🙂

klokanka31
•
5. led 2021

@ircza007 Já těhotná už nejsem, ale vařím boloňské špagety 🍝🙂

nanyh
•
5. led 2021

My dnes aglio olio a zítra koprovku🤗

janule1940
•
5. led 2021

My dnes kruti vývar se zeleninou,masem a růžovými nudlemi(nestíhám dnes vic🤣),včera losos s bramborem a ledovým salátem,dynovy krem s červenou čočkou a kokosovym mlékem,predevcirem cizrna na paprice s testovinou,jinak mame rádi veškeré krémové polévky-zelenina,lustenina a kokosové mléko,zalite vývarem a rotmixivane na krem,k tomu oprazena semínka nebo krutony z kvaskoveho chleba.zbytky zuzitkujeme vzdy na nějakou omáčku na spagety.super jsou i bananove livance bez mleka a vajec (mame abkm)s domácími povidly.

sajul
•
5. led 2021

Krůtí vývar s jatrovou zavářkou a peču stehna na bramborech a mrkvi s cibulí. Na další dny mám v plánu rizoto.

michaela1990xx
•
5. led 2021

My dnes gratinovane brambory.

ircza007
autor
•
5. led 2021

@malenka3 Děkuju, já jsem hledala a nenašla, tak já se přemístím tam ☺️

ircza007
autor
•
5. led 2021

@janule1940 Mňam. Já mám moc ráda cizrnove kari s kokosovým mlékem, to si delavam dost často.

barulina
•
5. led 2021

Ja dnes kvetakova polwvka a vepr. Maso na nudlicky s ryzi. O vikendu byla sekacka, a mam chut na plnsne knedliky svestkama

ircza007
autor
•
5. led 2021

@barulina Hmmm a posypané mákem 😍😋

barulina
•
5. led 2021

@ircza007 ha nejradeji se strouhanym tvarohem, cukrem, zalite rozpustenym maslem

hasara33
•
5. led 2021

@ircza007 já jsem si v těhotenství nejvíc pochutnávala na dušené mrkvi na cibulce a másle a k tomu šťouchané brambory s pažitkou a petrželkou 😋😋 a pak také špagety s rajčatový omáčkou (osmahnutá cibulka na ghí, na to pasírovaná rajčata a nastrouhaná mrkev na jemno, povařit a nakonec přidat bazalku a parmazán) 🙂

ircza007
autor
•
6. led 2021

Já chtěla včera k večeři nejdříve vepřo knedlo zelo, pak maso na hořčici a nakonec jsem uvařila maso na kmínu s bramborem 😀 Dnes buď dělat pomalu pečený hovězí pupek a asi domácí hranolky.