Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵
Holky tak kvasnice nakonec zafungovaly, akorát jsem to dělalav kynoucí míse tupperware,a nebouchlo mi to víčko,který jakože hlásí, že je to vykynutý,,,ale vykynutý to bylo. Teď už jsem nadlábnutá a přemejšlím,co spáchám k večeři 😀
Bramboráky taky ráda ale nebaví mě ta příprava a pak stát dobu u plotny a smažit,to je vopruz 😀¨
Miru jak sis dala tu cibuli? Krájí se do misky, smíchá s trochou medu a nechá chvíli uležet,až pustí šťávu,a jen ta šťáva se pak bere 😉 asi jsem to měla napsat rovnou 😕
Handm, bobista je supeeer, gratulujuuu 😵 😀
Kočky, díky za názory na nebesa 😵 Murynko, jak píše Terci, ty nemáš z mamitati cézet? Tam mi připadají celkem levné ty sady. Ale kliďo dej tip i na jiné, ju. Kují 🙂
no já to nakrájím i smíchám na robotovi a při smažení aspoň užírám abych si to zkrátila 😀
HOlky vy mi děláte chutě 😀 😀😀😀
Když mě je z většiny pachů špatně, takže nedělám žádné jídlo skoro doma, teď...
Ahoj holky,tak jsem na chvilku tady,pak se půjdu přitulit k příteláčkovi.Mám 14 volno,je třeba toho využít 😀
handm-moooooc gratuluji k super kontrole!!Všechny takový budou,neboj!Moc ti přeji,ať už to máš jenom v klídku!
kdo další měl dne ko.?sarlotka?
mury-dnes jsem vařila zelňačku,chtěla jsem k tomu něco sladkýho,tak jsem prubla ten tvůj receptík na lívance-úžasný,famozní a skvělý!!!dala jsem si je s rozmix.jahodama s cukrem,polila zakys.smetanou.....a jak říká přítel,je to přímo sexuální zaáležitost 😀 😀 😀
Kočky já jsem tady nahoře taky jakýmsi omylem, pocházím z Domažlic, čistokrevná Chodka 😀 Do Tábora to je cobykamenemcobydup 😀
Flair taky koukáš na mamitati? 😀 Přijde mi že mají největší výběr, a dají se vybrat různý kombinace,jestli chceš komplet sadu nebo jen určitý díly, to je fajn...
...terci ja som tu cibulu nastruhala na jemno a pridala som tam ten med,a tu kasu som zjedla lyzickou,dalo sa to,lebo med previsoval 😀
Miru, ty pěkně lež a nic nedělej, jasný?! 🙂
Jéé, Katynko, tak to budeš mít 14 dní vegeeet 🙂 A co máš v plánu kromě plození? 😉 😅
akorat som sa chcela rozlucit...je mi nejako zima idem sa zakutrat pod perinu...potom sa ozvem ked si zdriemnem...
flair-kromě plození asi ani nevím,na dovolenou nejsou penízky,tak budu asi tak nějak vegetit doma,pár návštěvek u kámošek.Ani moc nevím,možná ten další týden půjdu dobrovolně do práce,třeba staniční ukecám 😀 .Měla jsem ještě starou dovolenou,víš.Ty náhodou nebudeš v Přerově?Kdybych měla cestu,mohly by jsme dát kafíčko a omrkla bych,jak ti krásně roste bříško 😀
Jojo holky, ještě se neozvala ani Mari ani Šarlotka, tak doufám,že mají kočky všechno OK!!!
Miru jéé fuuj a chutnalo ti to? No účinkovat by to mělo asi i tak, někdo to přelívá horkou vodou a pije pak čaj z toho 😉
Katy jůůů to se to bude plodit, celých 14 dní!!! 😵
handm jasně že je 😵 😵 ale někdy už je to náročný a jsem zoufalá ☹ ☹ fakt ještě že mám občas manžu doma a pomůže dneska fak jen řvala 😔 😔
katy to jsem ráda že chutnali 😵 jsou opravdu vynikající a rychlé 😎
terci z babymarketu to mám myslím že to je ta značka 😎 mamitati nebo jak to je 😀 😀
Ahojky holky,
květinko....velká gratulace k Adámkovi. Až budeš mít chvilku, tak písni, jaký byl porod atd. a hlavně se těším na fotečky. 🙂
Holky, malá spala na dnešek 7hod v kuse, to byla pohoda 🙂 až jsem koukala, jestli funguje monitor dechu 🙂
Dala jsem nové fotečky do alba, kdo chce, jukněte.
Markét, taky jsme pořídili cestovní postýlku a malé se v tom hezky spinká, ale nejraději má kojící polštář 🙂 tam vždycky tak hezky vytuhne.
🙂
http://kladensky.denik.cz/miminka/miminka201001...
holky, zatím Natálka vede o nejsympatičtější miminko týdne 🙂 Kdo chcete, hlasujte....ať to vyhrajeme 🙂
Ahojík holčinky🙂)))
Taaaak NT je v pořádku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Nosní kůstka přítomna, a šíjové projasnění 1,2mm. Zítra bude krev.
Máme crl skoro 6cm, fotečka v albu. 2 ručky i nožky, prstíčky. Srdíčko ok. A možná děvčátko 😎
No a omlouvám, se spadla nám síť a navíc malý má zánět středního ucha.. tak jsme byli pichat v sobotu uško☹ no už je dobře... ale chuďatko moje, jak bečal.
vendul chce se nosit madam 😠 prdí hezky 😀 😀
kojo vyzkouším děkuju 🙂 naše také vydrží už i 9 hod.večer bez jídla je to super 😵 😵
a jak se máte vy fotečky hezký 🙂
Katynko, já jsem v Přerově na PN, takže kdyby se Ti chtělo přijet, bylo by to supeeeeeeeer 😉 Tento týden mám už nějaké plány jako kosmetika, ségra, tatka a úklid před příjezdem manžela po měsíci, ale kdybys měla volno i příští týden, tak mooocinky ráda 😵
Venusko, Natálka je k pomuchlání 😵 😵 😵
Murynko, kují za odkaz, prozkoumám 🙂
Šarlotko, gratulaceeeee veliká 😵 😵 😵 To by bylo super, kdybys měla nakonec doma páreček 😵
Jéé Šarlot tak to je paráda, moc gratuluju, krev bude určitě taky OK, jdu juknout na fotku 🙂
Venusko však pro Natálku hlasujeme už cca 3 dny, a poctivě 😉
flair-tak fajn,domluveno,já uvidím co a jak a popř.bych se ozvala,ju?
venusko-to by bylo,aby nevyhrála,hlasujeme celý víkend jako o závod 😉Natálka je nádherná princezna 😵
sarlootko-blahopřeji k dalšímu úspěšnému krůčku vpřed!Fotečka je moc krásná!
🙂 sarlotko...velká gratulace. fotečka krásná 🙂
Markét, zkus, tam se jim hezky spinká 🙂 To víš, už vyžaduje hodně pozornosti...chce chovat 🙂 být u maminky 🙂
Jinak se máme hezky, akorát mě stve to počasí, ani ven nemůžeme jít ☹ je tam pěkná kosa, brrrrrrr. Zítra jedeme k našim, takže se alespoň někam podívám a nebudu furt zavřená doma...hrůza, už mi hrabe. Už, aby bylo jaro....těším se, až uděláme srázek 🙂
A co vy? To je krásné, i 9hod spinká věčer, to je pak paráda, co? 🙂 kéž by jim to vydrželo.
Flair...děkujeme, taky zachvilku budeš muchlovat miminko 🙂
Tercie: mooooooooooc děkujeme za hlasy 🙂 jsi mooooc hodná 🙂 to jsem ani nevěděla. A jak se cítíš?
Katynko...taky moc děkujeme. To je překvapení, jak hezky hlasujete, úplně mě to dostalo 🙂 😀

Miru, já jsem z jižních Čech, ale přišla jsem do Prahy na Vš a už tu zůstala 🙂
V Bratislavě jsem ještě nikdy nebyla.. manžel jo, spal tam na botelu dokonce 😀 má odsud spoustu zážitků 🙂