icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

handm
22. únor 2010

Terci, dík! 🙂 Já si furt říkám, že eliska má všechno rychlejsí 😀:-d😀😀 srdíčko už měla někdy v 5 tt 🙂
Ee.lisko, aha, ja myslela, že maš fakt nějakýho super rychlýho doktora

handm
22. únor 2010

Holky, mě nakonec teď utroš ani nedala, paní Dr.. jsem tentokrat ani nezašpinila (klepu třikrát na dřevo), tak snad dobrý..
a já tedy po něm přibrala v tom prvním těhu 3 kila ☹ co jsem doteď nesundala a teď už ani se nesnažím 🙂

markee
22. únor 2010

Holky tak já taky bucala 😀 ,ale jen chvilku,pže přišel manža s nabídkou víte čeho 😀 No,pak jsem si bucla na hoďku a s hrůzou jsem vstávala,že už jsem měla jít pomalu pro malou do školky. No vyrazila jsem ve třičtvrtě na tři a ve tři deset jsem byla na místě. No jenže jsem zjistila,že malá má mokré boty,rukavice a i trochu svetr. Jenže doma auto nemáme-je v opravě,takže v tom šla dom-máme to cca 2km dom. Prý mokrý nohy nemá,zima ji není,tak se šlo. Po cestě jsem se několikrát ptala,ale prý to je v pořádku. Dom jsme došli ve čtyři. Teď vařím vajíčka a půjdu udělat vajíčkovou pomazánku-mám na ní hroznou chuť a taky Míša koupil čerstvý chlebík-mňam. 😝

markee
22. únor 2010

Elisko,gratuluju ke kontrole 😉

tercie
22. únor 2010

Markee s nabídkou kvalitního sexu? 😀

ee.liska
22. únor 2010

jj handm srdíčko jsme měli 5+6tt 😀
markee děkuju 🙂 taky bych si dala vajíčkovou pomazánku
já mám manžu na týden pryč ☹

tercie
22. únor 2010

Markee malá šla domů za vodníka jo? 😀 Vajíčkovku s čerstvým chlebem bych si dala teda taky, jako 😉

Eli slaměná vdova? To mě taky nikdy nebavilo 😒

markee
22. únor 2010

Tercinko,no šla. Fakt mě to překvapilo,s sebou jsem nebrala nic náhradního. Příště,jestli nabalím batoh,tak zrovna bude suchá 😀

tercie
22. únor 2010

Markee to je ten zákon schválnosti, funguje vždy zaručeně, žejo 😀

handm
22. únor 2010

Ee.li, jo vzdyt to rikam, ze si napřed 😀 já už se nemůžu toho příštího týdne dočkat.. je to tedy nekonečné čekání...
Markee, děláš mi tedy chutě..🙂🙂🙂
A slaměná vdova?! Já to ani neumím.. manžel naštěstí nikam nejezdí skoro, kdyz tak přes den, na noc nebyl pryč ani nepamatuju.. když jsme spolu začínali chodit, v jiné práci...
to byl i měsíc mimo.. peklo..

martinkal
22. únor 2010

Ahoj holky 🙂

já mám dneska takový divný tlak na.... no prostě dolů..... jakoby mi hlavička měla každou chvilku vylézt 🙂 , žádné kontrakce, to ne, jen takový tlak, chvilku silný, chvilku slabý, tak nevím co se chystá 😀

martinkal
22. únor 2010

eelisko gratulka ke kontrole 😉

Kopi hlavně buď v klidu a odpočívej 🙂

handm
22. únor 2010

Jéé, marti, že by už malá chtěla ven?!🙂 Asi cítí jaro..!!🙂 🙂 🙂

martinkal
22. únor 2010

handm já nevím, dneska je to nějaký divný, tak uvidíme 😉

handm
22. únor 2010

Si vždycky říkám, že když to přijde divný vám, co už máte dvě děti, co my chudáci poprvé?! 😀😀😀 já budu v 9. měsíci vědět furt stejný prd jako teď🙂🙂🙂🙂

No nic, jdu domů!
kdyby se tu rodilo, držím palec 🙂

ee.liska
22. únor 2010

martinko dík 🙂 aby opravdu malá už nechtěla ven 😎
no snad přijede koncem týdne a když to nevyjde tak až 5. března ☹
na oběd jsem se strašně přejedla a ještě teď mi není dobře

tercie
22. únor 2010

Marti ty už to máš teď potřet, to bude natošup 🙂 Řekl ti někdo jak brzomáš dorazit doporodky? Jako když budou třeba kontrakce po 10min, nebo dřív?

Eli hlavní je, že vůbec přijede, ne? 😉
My to měli ze začátku taky, manža dělal pryč a domů jezdil ob 4 dny, úplně na prd... teď je z domova jen když má noční.
Ale chtějí mi ho poslat do kurzu s maldým psem na 2 měsíce zrovna v termínu porodu,to sem vysílala pěkně, aby jim to vysvětlil, že to prostě nejde 😀

martinkal
22. únor 2010

Tercíí, prý buď odteče plodová voda, nebo začnou kontrakce a když budou po 5 minutách tak přijet. Zatím to jen tlačí 😉 😝 a docela dost to bolí. Manža kolem mě běhá jak hlídací pes 😀 😀 😀
Ale já myslím, že to ještě nebude, no uvidíme 😉

ee.liska
22. únor 2010

jj hlavně že dojede, 🙂 to o teda nejde aby byl zrovna pryč 😀
jdu na ulici

tercie
22. únor 2010

Jé Ulice, Eli dík za echo,já bych na ní úplně zabudla 😉

Marti a jak daleko máš do porodky? Já 12km..
Jo a našla jsem super pomocníka,koukej, kalkulačka kontrakcí, spočítá ti to po kolika jsou, nemusíš zapisovat, já už plánuju jak to perfektně využiju, budu hlásit a manža bude klikat 😀

http://www.contractionmaster.com/

tercie
22. únor 2010

Holky, jak to je, už ta Anička ví, že jí ten debil podvádí? Já jak nekoukám pravidelně tak nejsem vůbec v obraze...

tercie
22. únor 2010

Aha, tak jenom tuší... pěknej hnus, když to praskne a každej vám akorát lže a jste za blbku přede všema, no nic, negativní zážitky 😒

kopa
autor
22. únor 2010

Eelisko gratuluji ke kontrole 😵 😵 nák jsem to v těch nervech kvůli špinění přehlídla 😅

Wlladko máš pravdu,budu myslet jen na sebe a mímo 🙂 vždycky jsem byla taková,že jsem se obětovala pro druhé a tedko když onemocním po roce a čtrvt co jsem v práci je to špatné 🙄
Jinak žádný špinění,tak se uklidnuji tím,že to bylo to roztahování dělohy 😅

kopa
autor
22. únor 2010

Martinkal jééé,že by už šla Lucinka na svět? 🙂

ee.liska
22. únor 2010

kopi dík 🙂 jo a teď se na všechno vyprdni a jen si těhu užívej( to říká ta pravá, co? 😀 )

kopa
autor
22. únor 2010

Eeli v rámci možností si to budu užívat 🙂 ale ted mám strach z toho špinění 😒 já vím nebyly to ani dvě kapky 😅 ale furt na to myslím 😔 Ale zase tenkrát když jsem špinila,bylo to jiné a furt.

tercie
22. únor 2010

Kopi holky maj pravdu, chce to bejt tady v tom trochu sobec, mít práci je jedno, a mít zdravý dítě je druhý a myslím, že každá tu máme priority na tý jedný straně, a práce to není, žejo holky 😀

kopa
autor
22. únor 2010

Tercie to je pravda,na prvním místě mímo a rodina 🙂

aronek
22. únor 2010

martinkal, žádné rození 😠 pak jsem na řadě já 😖

tercie
22. únor 2010

Jooooo, a pak za kousek i já a já ještě neci 😀 Já ci až bude venku teplíčko 😀