icon

Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II

kopa
15. čer 2009

Holky vítám Vás v novém tématku 🙂

Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička 😵

Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají 😵

cajori17
2. čer 2010

@m.aa.b ,jo fotí přítel

tercie
2. čer 2010

tak caj mám a mari taky, teda doufám, že jsi to ty 😀

m.aa.b
2. čer 2010

@cajori17 ty jo to je můj sen pořídir si jednou takový foták 😵

cajori17
2. čer 2010

@m.aa.b jo,taky jsme na neho museli trosku setrit,neni to docela levna zalezitost,ale vyplatilo se to

m.aa.b
2. čer 2010

@cajori17 tj tedy fotky jsou fakt super 🙂 mám ho v pořádí v seznamu věcích na které si chci na šetřit 😅 😀

tercie
2. čer 2010

maab když jsi přes ty citáty... http://www.vestirna.com/www2/_perly/hledat.php?... 😉

cajori17
2. čer 2010

@m.aa.b tak snad to nebude trvat dlouho 🙂 my ho kupovali v Rakousku,bylo to vyhodnejsi

tercie
2. čer 2010

hele ale ne že budete krafat na fb a tady zas nebude nikdo 😀

m.aa.b
2. čer 2010

@tercie jéééé děkujuju 😉
@cajori17 no nevím nevím 😒 asi jo páč je dost dole je hodně věcí předním 😅 bohužel a ted jak jsem bez práce tak to hned tak nepůjde 😒

m.aa.b
2. čer 2010

@tercie no ale já jsem i tu 😉 a to bych měla jít umyt to nadobí jsem tu celé odpolko a nic jsem neudělala 😅

tercie
2. čer 2010

já myslela že aspoň vyžehlím, ale taky jsem se nedokopala 😀
Jenom jsem vykoupala Lukáška a to je krom koja a přebalování jediná činnost 😀 😵

tercie
2. čer 2010

teda dnešní 😀 😎

cajori17
2. čer 2010

já jsem unavena z prace,takze ja se cely den valim 🙂

m.aa.b
2. čer 2010

nj jenže já jsem celý den doma a ani to nadobí jsem dnes neumyla 😒 no budu muset ještě ted, tak vás asi opustím a dyžtak zítra 🙂

cajori17
2. čer 2010

holky,ja bezim k telce -hrajou dva a pul chlapa.zatim pa

ee.liska
2. čer 2010

ahoj, konečně jsem zase tu 🙂 to bude zase dočítání 🙂

tercie
2. čer 2010

a co budu dělat já? Náš tata někde něco, bůhvíco, nacvičuje... a my jsme tu s prckem na ocet...

ee.liska
2. čer 2010

tak to teda nedáááám tolik stránek 😅 ale všem gratuluju ke kontrolám 🙂

ee.liska
2. čer 2010

terci drze jsem si tě přidala na fb 😀

tercie
2. čer 2010

Eli jak drze, však jsem k tomu vybídla 😉 Chvíli jsem teda koukala,kdo to je ale už jsem domaaaaa 😀

mari111
2. čer 2010

tak sem se trochen zdržela na fb ale aspon tam mám aspon pár foteček, doteď jsem se k tomu nějak nedokopala, ještě budu pokračovat ale nevím kdy 😅

tercie
2. čer 2010

Mari jsem se chtěla juknout ale nějak se mi to seklo, tak až se to zas odsekne holt 😀

tercie
2. čer 2010

Mari to maluješ ty? Krásný moc!!! 😉

mari111
2. čer 2010

ne ne , já ne, to mne malovala paní v prahe na mostě , kdysi jsem malovala, ale to bylo na škole, teď už bych si asi netroufla 😅

mari111
2. čer 2010

no koukam tady už nikdo, ani Farmi tady nebyla, žé 😕

mari111
2. čer 2010

já du hají, tak zítra pááá

tercie
2. čer 2010

Tak jsem dala chlapům najíst a poslala je spát... no a tady už se spinká taky, tak já vyrazím směr sprcha a půjdu holt taky 🙂

Mari Farmuš měla dneska myslím nějakou dlouhou šichtu... no ale ouplně jistá si nejsem...ona nám pak poví sama až se sem dostane 😉
Ten obrázek je fakt povedenej, a proč by sis už netroufla 😉 Já taky kreslila ráda, ale umím jenom koně 😀 akorát už jsem tužku taky nedržela bůh ví jak dlouho v ruce. Jo, naposled když jsem si sepisovala seznam na nákup...kojodebilita je fakt věc, holky kolikrát mám problém se vyžvejknout, a nebo mi najednou zmiznou slova 😀 fakt idiot hadr 😀

Tak papa zas zejtra 🙂 My budem s Lukáškem zas dva dny úplně sami doma.

ee.liska
3. čer 2010

ahojky 🙂 tak manža zase odjel, tentokrát s našimi hasiči, k velké vodě. 😝 Už toho mám plné zuby, těch povodní.Ani spát se mi nechce a čersstvé pečico dovezou až za dvě hodiny, to asi umřu hlady 😀 ale zase mě nikdo nebude vyhazovat od pc a kontrolovat jestli ležím 😎

madormi
3. čer 2010

dobré ráno holky, tak co Šimonek nevíme něco?? furt na ně musím myslet

handm
3. čer 2010

Dobré ranko,
tohle počasí mě fakt zabije... humus nekonečnej... 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Snad nejste žádná zatopená!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!