Císařský řez v Neratovicích - co očekávat?

yorii
27. říj 2016

Dobrý den,
právě prožívám své první těhotenství a za cca. týden mám termín porodu. Jelikož mám ale nějaké zdravotní problémy, tak mi neurolog dnes napsal doporučení pro císařský řez v celkové anestezii a mě by zajímalo, jak takový císařský řez probíhá v nemocnici Neratovice, kde se chystám rodit a kde mi císařský řez odsouhlasili?
Chtěla bych vědět, kdo všechno u operace bývá, jak dlouho zhruba zákrok trvá, jestli se plánuje předem anebo se čeká, až u mě začne porod, když to mám takhle za pár? Také mě zajímá, kdy se probudím, kdy uvidím miminko a jestli ho přítel uvidí dříve, než já? Další dotazy se týkají následného hojení, bolestí atd. Co se vám osvědčilo, aby se jizva, co nejdříve a nejlépe zahojila? Některé porodnice umí císař moc hezky zašít - tak, že jizva skoro není vidět, když jí člověk maže, masíruje jí atd. je to i případ Neratovic?
Předem moc děkuji všem, kteří mi odpoví. Nechci se na internetu koukat na videa, číst nějaké články atd., protože to často zbytečně děsí a já jsem celkově dost velký strašpitel...

berenika39
27. říj 2016

Tady máš všechny zkušenosti z neratovické porodnice pohromadě, případně se můžeš zeptat:
https://www.modrykonik.cz/group/6558/detail/

yorii
autor
27. říj 2016

@berenika39 Já v té skupině už jsem. Ale chci mít informace o císaři pohromadě, je to přehlednější a stejnou diskuzi o císaři v Neratkách jsem tu nenašla, tak by to mohlo pomoci i jiným 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru