icon

Hamilton a porodní cesty připravené

jendurka
29. čer 2017

Ahoj. Mám takový dotaz. Když jsou porodni cesty připravené a je proveden Hamilton. Za jak dlouho by mohlo dojit k porodu? Ve středu jsem měla nalez cs 10 ba dva prsty otevřená a cipek téměř žádný. Dr. říkala že je porod na spadnutí. Ja byla tak natesena. A mám jen poslicky. Jinak zatka odešla. Diky za názory a rady.

vicy
•
29. čer 2017

Me udelala dr. Hamiltona (vubec to nebolelo)cca okolo 9 dopledne a ve 14 mi praskla voda.Vecer jsme malou meli na svete.Ale na kazdeho to pusobi jinak jak se vsude pise.

jendurka
autor
•
29. čer 2017

Holky děkuji za reakce. Ja mám posliky silný. Ted sem se nalozila do vany tak uvidim. Zatim boli podbřišek jako pri ms.

dolezalovalucie
•
29. čer 2017

Ja byla na jeden prst otevrena,cipek nevim ale hemiltona mi delali dvakrát a vůbec to nezabralo,rodila jsem az vyvolavane.Tak uvidíte třeba se povede uz dnes,tak preji rychly porod bez komplikaci 😉

lv
•
29. čer 2017

Hamilton v poledne, už z kontroly jsem jela se slabými kontrakcemi, v 21:20 byla malá na světě

kaci11
•
30. čer 2017

Mam dve deti,u obou hemilton,prvni proveden ve cr a rodila jsem z nedele na pondeli a u druheho hemilton ve stredu a rodila jsem ze cvrtka na patek.😉😃😃

novissova
•
10. srp 2017

Tak i mě včera dělal Hamiltona, dnes mi odchází hlenová zátka, byla jsem na 1,5 cm otevřená. Myslíte, že se to blíží? Podpořila jsem to ještě sexem a dnes ricinovým koktejlem, to by bylo aby nebylo :D Máte zkušenost?

eviicka
•
10. srp 2017

@jendurka mně doktorka řekla, že v mém případě by to mohlo být do 48 hodin (rodila jsem za 5 dní vyvolávaně). 🙂

jendurka
autor
•
18. srp 2017

Tak jsem nakonec rodila v 37+3. Po Hamiltonu za dva dny. 🙂byl to fofr. Měla jsem prekotny porod.

alemari
•
18. srp 2017

@jendurka proč ti dělali hmat tak brzy?

jendurka
autor
•
22. srp 2017

@alemari vše bylo nachystané a ja jsem doktorku požádala. Říkala ze by mi ho nedělala kdyby nebylo nachystano. A take jsme meli strach z porodní vahy. Naštěstí vše ok🙂

alemari
•
22. srp 2017

@jendurka tak to je základ🙂