icon

Jak dlouho jste krvácely po císařském řezu?

despair
6. pro 2010

Ahoj holky,

Mám dotaz. Jsem 6 dní po porodu po druhém císařském řezu a přestávám krvácet. Jak dlouho to trvalo při prvním si už nepamatuji, protože to je už osm let. Připadá mi to dost krátká doba. Jak dlouho jste krvácely Vy?

butt
•
6. pro 2010

Mně zhruba po tom týdnu krvácení ustalo asi na den, nebo dva, pak ještě lehce pokračovalo a uplně skončilo cca 3 týdny po porodu

cepecek
•
6. pro 2010

Já jsem po prvním CS krvácela jen 14 dní. Teď jsem po druhém (s dvojčaty) a krvácím stále a je to už 7 týdnů. Dnes jsem byla na ko u Dr a říkal že to normální a krvácení je individuální.

lamarika
•
6. pro 2010

po obouch CR jsem krvácela 4 týdny 😠

pepibubu
•
6. pro 2010

mně dr řekla, že po cs se krvácí míň, kratší dobu i méně silně, protože toho většinu odsají při výkonu... 🙂

n20
•
6. pro 2010

Ahoj, já jsem krvácela zhruba celé šestinedělí.

ikarkulka
•
6. pro 2010

krvácela jsem velmi krátce, zhruba tak 3-4 dny, pak už to bylo spíše špinění, později jen lehce zbarvený výtok, který trval přibližně do konce šestinedělí.

blanka.k
•
6. pro 2010

Očistky jsem měla 6, možná 7 týdnů, z toho 3 týdny silné krvácení (víc jak menzes), jelikož jsem po CS "chytla" zánět dělohy. 😅 Jinak v porodnici jsem krvácela úplně minimálně, po 6 dnech to bylo skoro ok (pak se to tedy díky zánětu zase "rozjelo")

ivarei
•
6. pro 2010

Tak já krvácela asi týden, pak to bylo ok a pak se to na 14 dní rozjelo zhruba 5 týdnů po porodu. Doteď mě občas pobolívá břicho a vylučuju v době, kdy by měla dorazit MS (nemám MS a nekojím), takové průhledné kousky (nevím, jak to popsat). Nicméně konečně jsem se v půl roce odhodlala, že do Vánoc zajdu na prohlídku po šestinedělí.

mmmk
•
6. pro 2010

Nevzpominam si to uplne presne, ale krvaceni asi jen tak po dobu v porodnici (6 dni) a potom tak do konce 5. tydne po porodu spineni.

pattie
•
6. pro 2010

Intenzivně dost krátce, možná týden, ale slaboučce tak 5 týdnů...

kikimaruska
•
6. pro 2010

Celé šestinedělí, první 2 týdny hodně...ke konci šestinedělí jen špinění a pak potom ihned první menzes (potvrzeno dr). Od té doby pak pravidelně každý měsíc 😒 .

lukza
•
6. pro 2010

já měla očistu nejsilnější v porodnici pak doma už slábla a špinění sem měla do konce 5týdne ale čekala sem že to bude o hodně horší ale to nejhorší bylo jen tak týden pak už pohoda.ale znám případy kdy to vypadalo už na konec a pak se to zase rozjelo

el267
•
14. pro 2010

já nekrvácela vůbec. A asi 3 týdny jsem lehce špinila.

andykov
•
14. pro 2010

já asi měsíc, protože vím, že po měsíci už jsem měla sexík... takže možná 3 týdny, ale nebylo to silné...

weri1
•
17. pro 2010

já je měla celých 6 týdnů

lucikk2
•
13. bře 2012

jsem po cisarkem rezu 8 dni a nekolikrat denne ze me vyjde hlenovita krev, mam obavy protoze v porodnici mi rekli ze po CSnebudu mit menstruaci ale budu jen spinit, mam se obavat nebo to jsou ocistky, mam starost, diky moc za rady🙂

2hanah
•
13. bře 2012

Jsou to určitě očistky, pokud nemáš horečku nebo nenormální velké bolesti. Já jsem měla očistky a krvácela jsem po obou císařích celé šestinedělí, a pak jsem hned dostala menzes, takže jsem v kuse krvácela 7 týdnů a už mi to vážně vadilo, ale vše bylo v normě.

mnaulink
•
17. bře 2012

Asi 2 týdny silné krvácení, pak týden jako slabá menstruace.

radun
•
17. bře 2012

Téměř celé šestinedělí...

smazicka
•
18. únor 2017

@blanka.k Jak jste poznala zánět dělohy?

blanka.k
•
18. únor 2017

@smazicka silnější bolesti břicha, krvácení, horečka.... bylo mi prostě mnohem hůř než třeba 4-5dní po CS, tak jsem jela do porodnice, udělali vyšetření a UZ a nabídli hospitalizaci (i s malým) nebo kapačku + léky na doma+ kontroly u nich, když se o malého bude někdo starat

pavlapavlapavlapavla
•
18. únor 2017

Asi sedm tydnu, ale silneji jen chvili a pak uz jen spineni. Nektery den nic a pak zase. Ale jak uz tu bylo receno. Vetsinu vycisti uz pri cs.

junkka
•
18. únor 2017

Ja tak tyden hodne, pak dalsi tyden asi jak kramy a pak az do konce šestinedělí jsem spinila:-/
A myslim ze jsem tam mrla i par dni pauzu, kdy uz jsem jasala a ono prd 🙂

lennus
•
18. únor 2017

@despair Asi týden, překvapilo mě, že tak málo, první porod byl přirozený, a to jsem krvácela rozhodně mnohem déle, ale bylo mi řečeno, že je to normální, protože po císaři se to uvnitř komplet vyčistí, po přirozeném porodu si s tím tělo radí samo, tudíž se čistí déle, ale asi je to i individuální. Po šestinedělí jsem byla na kontrole a vše bylo v pořádku.

nikol85bl
•
25. říj 2018

Celých 6 týdnů, ale málo

eloise02
•
25. říj 2018

Jak to tak pročítám, jsem asi rarita, ale asi jen týden, možná o pár dní více, ale velmi slabě. Já měla celou tu rekonvalescenci hodně pohodovou a rychlou.

pandora197
•
25. říj 2018

Týden více,a pět týdnů slabeji,takže celé šestinedělí.