Jak dlouho jste rodily?
Ahojky vim ze to ma kazda jinak ale jen tak priblizne,jak dlouho jste rodili.A vzit si ten entonox nebo epi?Chci to dat na cisto.Dekuju moc vsem
okolo jedné v noci samovolně praskla voda ve 3:45 malej na světě 🙂
Večer jsme grilovali a šla jsem spát o půlnoci. Ve 2 h ráno začali kontrakce po 15min, ráno když už byly pod 10 min. jsem jela do porodnice. Kontrakce trvali do druhého dne, kdy už jsem si myslela, že umřu. Dvě noci jsem nespala a po 36,5 h jsem porodila. Druhé mimi jsem rodila po 10letech, moc jsem se těšila na porod. V porodnici jsem začala být úplně na nervy, že to bude stejně dlouhé, ale nakonec to bylo jen 12h.
23:00 praskla voda,jela jsem do porodky,v 1:00 začaly pravidelné bolesti po 5 minutách a malej vykoukl přesně v 8:00,takže 7 hodin,ale za nejhorší beru cca poslední 2-3
3 dny :D na pordnim sale 23 hod
U prvního syna, velmi mírné kontrakce začali o půlnoci, od dvou v porodnici a narodil se v 7:40hod.. U druhého velmi mírné kontrakce začali v půl sedmé ráno, v půl deváté jsme jeli dát syna mamce, v 9:10hod. jsme ťukali v porodnici, kam jsem si to vyšla hezky po schodech pěšky, protože mi prostě skoro nic nebylo, no a v 9:40 se syn narodil .
Po 11 dnech prenaseni, to pak slo i na to ze sem cita celkem dobre. Po pulnocj me zacalo pobolivat bricho, asi jako cely tehu, v pez rano uz to bylo citit vic-2cm, v pul osmy 5 cm ale furt mi to prislo ok. V devet 6cm, na 7 cm kolem desaty se pichla voda a v 11 byla venku. Sem hysterka, ale do pul devaty sem vydrzela bez niceho, pak dolsin a entonox na ty posledni 2hodky, ktery teda byly vostry. Ale tlaceni chvilicka a byla venku.
@barulina kdybych zažila něco jinýho,horšího ano,možná bych mluvila jinak ale....taky jsem neměla porod upně super,epidurál mě stejně nemohli už dát takže bych si stejně nijak nepomohla 😀 myslela jsem to celkově tak,že pokud to není nijak život ohrožující měli by si to ženský zkusit ;)
Ve 21 hod. poslíčci, ve 23 první kontrakce a ve 2.38 se malá narodila. Tlačila jsem od těch dvou cca. Těch čtyřicet minut byly opravdu nejkrutější bolesti.
O půl 6 ráno mi praskla voda a o v 16:35 se malý narodil.
Ve 13,00 první slabé kontrakce, v 19,40 se maličká narodila 🙂 byla to rychlovka
4,5 hodiny.
První syn vyvolávání v ut ve 12h,narodil se ve str v 18.34h ale od prvnich větších kontrakcií byl za 6h venku . druhý syn od ostrých kontrakcí 2h a ukončení císařem; ((
cca v 0:50 mi praskla voda a v 3:47 se malá narodila....porod trval cca 3 hoďky 😉
Skoro 72 hodin.. Tlaceni samo o sobe trvalo 12 minut
Prvni byl venku za 4,5h od zavedeni tablety...druhy za 48min od pradknuti vody...u tretiho se bojim abych to vubec stihla do porodnice 😝
@lucinkis u obou kliku jsem si entonox koupila a do tretice pujdu do nej urcite taky...krasne mi porod rozjel a urychlil 😉 ale od bolesti moc nepomohl
Od prijezdu do nemocnice20minut
Od bolestivých kontrakcí za 7 hodin. Od zavedení první vyvolávací tabletky za 33 hodin. Kontrakce od začátku byly po cca 3 minutách a dlouhý. Měla jsem epi asi okolo 14 - 15 hodiny a pak přidávali. Doufám že takový porod už znovu nezažiju. Od cca 15 hodiny si toho už moc nepamatuju a pak jsem nebyla schopná ani tlačit. Malou dostali ven vaxem. Příště snad porodím sama, případně radši půjdu na císaře než tohle.
Holky jak to tak čtu tak mě desite! Já nemůžu žádný léky na bolest atd. 😀😀panebože!
@sarivojvodova to chce klid a raději se neptat. Malá byla venku za 5h po příjezdu. A to jsem přenášela
Ja to mela taky rychle manzel me do nemocnice odvezl po 17hodine a tam mi rekli ze to driv jak rano nebude a malej se narodil 22:18 takze taky rychly porod
Prvni za 3.5h celkem i s pripravkou na prvni porod luxus, druha od prvni kontrakce po podani tablety 45min, treti venku od pichnuti vody 15min 🙂 ja uz daaaavno rodila a ani jsem o tom nevedela 😀 jdu na kontrolu a v poradne me dr rika at jdu nasal ze rodim ze uz jsem na 7cm a me nic nebylo a chtela jsem jit dom 🙂 takze ani jsem nemrkla a mala byla venku..a za chvili rodim znova tak jsem zvedava co me ceka ted snad me to nepredbehne v case 🙂 i kdyz me voda nikdy sama nepraskla, poslicky neznam...🙂 - preji at vse dobre dopadneee a je to rychle a pohodove
Je tu přirozený porod bez leku a tablet?
@granda Taky jsem měla oba přirozeně. Nemylsím, že to je něco neobvyklého 🙂.
Jen nevím, od kdy jak co počítat. Že se něco děje jsem věděla už od cca půlnoci/jedné hodiny v noci, ale do porodnice jsme jeli až před osmou ráno a malý se narodil před polednem. Ještě se v rámci těch 4 hodin stihlo čekat v čekárně - měli tak plno, že se skoro hodinu nic nedělo, pak mě vyšetřili, pak řekli, že tedy rodím, ale že pro mě nemají místo, tak mi ho zařídili v jiné porodnici a musela jsem jet tam. Tam jsem pak porodila ani ne po 2 hodinách, co jsem tam byla (přitom se mi tam pokoušeli znovu udělat příjem, ale to už jsem je poslala někam :D). U druhého jsem věděla, že to bude brzy tak cca 3 dny předem, ale pořád jsem věděla, že to není ono. Cítila jsem, jak je malý nízko a jak děloha pracuje, ale nebylo to na porod. Pak jsem se dlouho rozmýšlela a počítala intervaly, až jsem se raději rozhodla jet, neboť bydlíme docela daleko od porodnice a porodila jsem po necelých 3 hodinách. No tak jsem zvědavá, co bude teď 🙂. Čekám to každým dnem 🙂 (už pár dní cítím, že se něco děje).

od prijezdu do porodnice 2 hodky, doufam ze v kvetnu u druhého to bude taky rychle