icon

Jak rychle začíná porod po vyvolávací tabletě?

maruna83
2. led 2023

Zdravim chci se zeptat čekám třetí miminko a budu mit 9.1.2023 vyvolání porodu v 38tt a 4 dny za jak dlouho se rozběhne porod po vyvolání tabletou malá je velká dost je v pořádku ale jsem riziková tak proto malou musí vyvolat

aselluska
•
2. led 2023

@maruna83 to nejde říct. Každému jinak. Někomu hned po první tabletě, kapačce. Někomu to nezabere. Mě zabrala druhá tableta. Kontrakce z 0 na 100. Za 4 hodiny odrozeno

marry94
•
2. led 2023

@maruna83 mě vyvolával 2 dny než se porod rozbehl je to hodně individuální

berushe14
•
2. led 2023

U me taky vyvolávání dva dny tabletami a jeden den balonek…

berushe14
•
2. led 2023

Me vyvolavali 2 dny tabletami a jeden den balonek

klchudik
•
2. led 2023

@maruna83 mě vyvolávali tabletami 3 dny a nic, pak dali kapačku, rupli vodu a už to bylo

laloogrey
•
2. led 2023

Mně třeba tablety nepomohly vůbec. Nastoupila jsem do porodnice, od rána od osmi do osmi do večera mi po dvou hodinách dávali tabletu a nic se nedělo (byla jsem 41+0, týden po termínu), tak mě nechali vyspat, ráno jsem šla na porodní box, dali mi nějaký čípek a do půl hodiny se vše rozjelo...

jjasmina
•
2. led 2023

mě se to rozjelo třeba už do 2h po první tabletce, ale už předtím mi praskla plodovka, takže tělo bylo napůl připraveno

maruna83
autor
•
2. led 2023

@aselluska to chápu u první dcery mi vyvolávali porod ( přenášela jsem ) mi zabralo tablety do 1 hod tsk uvidím jak teď já vím že u každé je to jiné já to zažila takto před 18lety až teď u syna nebylo co řešit ozval se sám

maruna83
autor
•
2. led 2023

@jjasmina to mne do 1hodiny u dcery první dítě

lenatko91
•
2. led 2023

Po druhé tabletě a manželově odchodu 😃

lenkalubina
•
2. led 2023

Mě u prvního říkali,že až 4 dny🤦‍♀️ zdesila jsem se, ale naštěstí to byl jen 1 den