Jaké porodnické kalhotky a prsní vložky jsou dobré?

sim007
16. únor 2015

Poradte jake jsou dobre.

mischel117
16. únor 2015

ahoj,prsni vlozky pouzivam jonsons baby a jsou skvele.dobre absorbuji.a kalhotky je tezko.ja mam treba silne stehna tak jsem mela bez nohavicek a pratelne a max
spokojena.

sonja01
16. únor 2015

Vyhovovaly mi porodnické kalhotky Molipants (hlavně ne z Dm, nesedí velikosti i tvar) a prsní vložky už si napamatuju.

scruffy
16. únor 2015

Měla jsem jeden balíček Molipants soft ve velikosti L, byly pohodlné a prodyšné, dají se lehce už v nemocnici vyprat a jsou během chvilky suché. Vložky do podprsenky mám pratelné, z jednorázových mám zkušenost jen s Johnsons a jsem spokojená.

nuali
16. únor 2015

Prsní vložky doporučuji Johnson´s Baby, drží tvar a nepropouští. A kalhotky jsem měla Abena Abri Fix, dělají i dost velké, což jsem potřebovala. Byly pratelné a těch 5ks v balíčku mi krásně stačilo 🙂
Jak píše sonja01, rozhodně ne DM. Špatný materiál a jsou maličké.

adinka_k
16. únor 2015

též souhlasím, že kalhotky z DM jsou k ničemu.. naprosto nesedí, tak jsem pak koupila ještě ty síťované - molipants..

andelka
16. únor 2015

Měla jsem z DM, akorát vybalila a schovala, nedaly se. V lékárně jsme koupila ty Abena, síťované s nohavičkou, 5ks stačilo.
A vložky Johnsons, vyhovovalo mi že jsou trochu tvarované.

katyxq
16. únor 2015

síťované kalhotky Hartmann (MoliPants), porodnické vložky Batist flower a pratelné bambusové vložky do podrprsenky Anavy

teraolli
16. únor 2015

Porodnické kalhotky Hartmann Molipants (je dobré si koupit o číslo větší, dělají je docela malé🙂 - drží, netrhají se) a prsní vložky od Johnsons (jsou tvarované, mě vyhovovaly).

sim007
autor
16. únor 2015

Prave ze ja debil si ty z DM dneska koupila a des....velikost absolutne nesedi, tak proto jsem se zeptala.

Diky moc holky

cervenakarkulka
16. únor 2015

za me prsni vlozky od johnsna, kalhotky z lekarny ty pro duchodce pod pliny 🙂)))) krasne elasticke s nohavickami a jsou pratelne. Takze parada 🙂

shine2015
16. únor 2015

prsní vložky Chicco, jsou antibacteriální a já nemela jediný zánět, navíc neprotečou....perfektní...a vložky Batist flower...kalhotky jsem nemela sítované, nebo měla, ale byly mě malé, takže klasické "babkovské" bavlněné.....a já je pak vyhodila.....

espada
16. únor 2015

@sim007 Prsní vložky jen chicco, ostatní protékaly. Jsou sice dražší, ale lepší, než když ti na veřejnosti proteče vložka. Až po 6 měsících jsem přešla na johnsons, páč už to tak neteklo. Kalhotky jsem nasadila hned stahovací, abych neměla pupek. Pokud nechceš stahovací, tak síťované s nohavičkou. Značku si nepamatuji, ale v lékárně ti poradí. Jedno balení stačí, jdou vyprat.

nuali
16. únor 2015

@sim007 Já si je koupila taky, z toho si nic nedělej 😀

shine2015
16. únor 2015

@espada máš pravdu, hned stahovací....já je měla hned - stahovací taky, ale pod nima klasické....

majkylove
16. únor 2015

@espada
@shine2015 holky a kde pořídit ty stahovací a jak odhadnout velikost?

vercik83
16. únor 2015

Ja mela obycejne sitovane z lekarny a byly bezva jak dejchaly a do nich obyc vlozky z lekarny, ty lepsi jsem pouzivala az pozdeji kdyz jsem jen spinila. Ty sitovane jsem mela mensi kolem stehen. Ale popotrzenim se daly zvetsit🙂

me79
16. únor 2015

Ja tez prsní vložky Chicco anti bakteriální. Zánět jsem mela 2 krát, ale na to asi vložky nemají vliv. Kalhotky jsem mela nohavickove síťové- ale použila jsem je jen prvni den a pak mi byly pohodlnější moje bavlněné normalni kalhotky. Poporidni vložky jsem používala jejich jen v nemocnici, doma uz pak jen normalni s vyssi savosti.

ninive211
16. únor 2015

Já si koupila kalhotky Molipants i Tena a za mě teda Tena. Jsou pevnější, líp jsem se v nich cítila, ty molipantsky byly opravdu jen tenoučká síťovina. Používala jsem je docela dlouho, po návratu z porodnice. Z prsních vložek jsme měla do porodnice z DMka, ale pak jsem si koupila Cico a byly daleko lepší - tenčí a hlavně větší objemově (a to mám malá prsa).

shine2015
16. únor 2015

@majkylove určité se dají sehnat na netu a nebo v obchodech.....jaké teda mela z UK,ale sezenes je i u nás bud se spodním prádlem nebo si myslím,ze i ve velkém tescu apod....nebo internet....a vezmi si s nohavickama....velikost jsem tipla a vzala si i menší.....aby me to víc stáhlo....stejně si musíš koupit alespoň troje at mas na výměnu.......

eileenk
16. únor 2015

@espada @andelka @mischel117 @nuali
Mohu mít prosím doplňující dotaz na zkušenosti s jednorázovými prsními vložkami Johnson´s? Dnes jsem se dozvěděla, že prsní vložky by měly nějak lepit, aby držely na místě, že u větších prsou (můj případ) jinak hrozí že "utečou" na stranu a neplní tak funkci, měly jste s nimi některá tento problém? A mají na sobě nějaké lepidlo nebo ne?

incognito
16. únor 2015

za mě prsní vložky Chicco jsou naprosto bezkonkurenční a kalhotky od HARTMANa Molipants, ale ty s tím vysokým pasem....ty nízké stojí za prd, jsou takové tenké....ty vysoké jsou super, pevné a vhodné i pro případného císaře😉

floresta
16. únor 2015

@eileenk Mne se nic neposouvalo a pouzivala jsem nejake Johnsons obycejne. Meli jsme jednou i nejake s nalepkami, co se prilepily na podprsenku, ale nepotrebovala jsem to. Hlavni je stejne "vetrat" a kdyz uz vlozky , tak casto menit.

floresta
16. únor 2015

@sim007 Ahoj, kalhotky rozhodne takove ty "rybarske site", maji obrovske diry, a jsou z pruznych nitek, ten material. Maji je ve vsech lekarnach, daji se vyprat, jsou hned suche.
Ale stejnak maminkam dokola nabizeji porad ty papirove, ktere vubec nepruzi, jsou nepohodlne a jeste asi o 2 cisla mensi, coz se zjisti az v porodnici, pokud si je nekdo nevybali a neo bleka doma, coz s briskem stejnak moc nejde 😉 pro me nepouzitelne.

andelka
17. únor 2015

@eileenk maji na sobě jakoby kousek izolepy,takový lepicí čtvereček,kterým se vložka přichytí na podprsenku. Někdy jsem to použila,někdy ne.

fifina86
17. únor 2015

Nejlepsi prsni vlozky jsou od znacky Lansinoh,velke ale tenke, maji vybornou savost a dost velke lepici plochy,takze se neposunuji 😉

svobodpetika
17. únor 2015

chtěla jsem si koupit vložky do podprsenky ty pratelné a do porodnice jednorázové, máte někdo ty pratelné?

andelka
17. únor 2015

@svobodpetika já jsem měla Farlin a Disana. dobré, spíš jako pojistka, když už mléko moc neteklo. Preferovala bych asi vlněné, s pul vrstvou, aby neprotekly.

svobodpetika
17. únor 2015

@andelka děkuji já koukala na aventky ale nevím 🙂

fifina86
17. únor 2015

@svobodpetika mela jsem pratelne od Anavy a spokojena jsem nebyla,neudrzely moc mleko :(

scruffy
17. únor 2015

@svobodpetika Tak ty jednorázové jsou lepší na ven, díky lepítkům drží na místě a nejdou vidět v podprsence. Ty pratelné jsem používala na doma, protože jdou více vidět a někdy se posunují, že by mi protékaly, s tím zkušenost nemám.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru