icon

Kdy a kde to na vás přišlo?

22. črc 2021

Ahojky ❤️
Většina porodů nejčastěji začíná v noci, když je člověk v klidu. Tak by mě zajímalo, jak jste to měly vy?
Přišlo to na vás ráno, odpoledne, v noci?
A byly jste doma, nebo zrovna někde venku, třeba na návštěvě? 😅
Začalo to odtokem vody nebo kontrakcemi a jak dlouho to trvalo? 🥰

sigyn
•
22. črc 2021

Ráno mi po probuzení praskla voda, ale porod se nerozjel, ten začal po různých vyvoláváních až kolem 18 hod a skončil ve 21h.

marimanta
•
22. črc 2021

1) kolem jedenácté večer za úplňku kontrakcemi, o třičtvrtě na jednu příjem do porodnice, o třičtvrtě na tři hotovo 🙂
2) v sedm nebo osm ráno při kojení staršího dítěte taky kontrakcemi, v deset příjem, ve 12.20 hotovo 🙃

zlobr
•
22. črc 2021

1.porod - v poledne,pri lezeni na gauci. Praskla mi voda ale porod se nakonec musel vyvolavat druhy den. Prdolka se narodil v 17h
2.porod - v 19 hod zacaly kontrakce po skonceni vysavani a vytirani. Rovnou po 5 minutach. Kolem pulnoci prijem v porodnici, ve 2h rano byl malej na svete.

pipi_puncocha
•
22. črc 2021

Z ničeho nic asi ve 2h v noci mi praskla voda - vůbec žádný předchozí náznak, žádní poslíčci, nic. Do rána se nic nedělo, první kontrakce cca v 7h a ve 13h byl syn venku.

terezia10
•
22. črc 2021

U obou me praskla voda kolem 22 doma v postely . První se narodila až za 30 hodin druhá byl prekotny ale do porodnice jsme stihly

barmo
•
22. črc 2021

Ráno jsem si intuitivně šla umýt vlasy, protože co kdyby náhodou, když ten den jsem měla termín😁 odpoledne si ležím na gauči a najednou v podbříšku takové lupnutí ale nebrala jsem na to zřetel. Po chvilce jsem vstala, že si dojdu pro pití a prasklá voda😁

fafetka
•
22. črc 2021

U první dcery mi praskla voda poo. U dalších dvou mi taky vždycky praskla voda, ale večer. Jeden se narodil pak ráno a druhá to stihla cca za hodinu😂takže v poměru 2:1 to začalo večer .

amazonkajanik
•
22. črc 2021

Ráno v 9 na kontrole nás doktorka ujišťovala, že je čas. Jeli jsme vyřizovat náležitosti, navštívili rodiče,dojeli domů. Už hodinu před příjezdem mě pobolivala záda, ale přisuzovala jsem to žehlení před pár dny a dlouhé cestě v autě. Doma vlezla do vany a když jsem vylezla,praskla voda. To bylo 18:15 a v 18:55 byl syn na světě. Porodila jsem 38+6

treasurka
•
22. črc 2021

Začalo to bolestmi jako při menzes, jednou mě to vzbudilo v noci, 2x to začalo přes den. Voda mi sama nikdy nepraskla, ani zátka neodešla...

camelinka
•
22. črc 2021

Po bouřce mi v pět ráno prdla voda, předtím žádný náznak...

sirinfirst
•
22. črc 2021

První porod - prosinec - poslíčky jsem vůbec neměla. Večer jsem šla dát psovi, uklouzla, spadla (na bok). Žádná velká rána, nic mi nebylo, neřešila jsem. V noci, cca v jednu mě probudily lehké bolesti, vstala jsem z postele, praskla voda (ne úplně, ale začala odtékat), kontrakce během chvíle hned po 5 minutách docela silné, malá v 8 ráno na světě.
Druhý porod - červenec - poslíčci cca měsíc, nic hrozného. V den porodu od rána lehké bolesti, odpoledne se začaly stupňovat, byly pravidelné, tak jsme vyrazili do porodnice (hodina cesty), v porodnici bolesti úplně ustaly, ale že to byla taková dálka, nechali si mě tam. Rozjelo se to znovu někdy navečer, ale stále dost zvládnutelné. O půlnoci přišla velká kontrakce, praskla voda, na další dvě byl malý venku 🙂
Takže každý úplně jiný.

jjasmina
•
22. črc 2021

Kolem 18.00 mi praskla voda, kolem 23.30 vyvolávací pilulka, ve dvě ráno bolestí, o půl 9 jsem porodila

nikoulinka
•
22. črc 2021

První porod - ráno bylo celé ok, a ve 13:55 začali kontrakce. Byla jsem vyplašená, tak jsem šla ještě do sprchy 😅 no nepřestalo to, tak mě 14:15 vezl manžel do porodnice a 15:12 byl malý na světě. Vodu mi pichali, neodtekla sama.

Druhý porod - celý den jsem měla pocit, že dneska to prostě bude, ac tomu nic nenasvědčovalo. V 17:30 mi opět začali kontrakce, 18:15 jsem frcela do porodnice a 20:05 bylo po všem 😅

leymea
•
22. črc 2021

Prvni porod zacal v noci kdyz jsem spala. Druhy porod vecer kdyz jsem uspavala starsiho syna 😀

darkwitch
•
22. črc 2021

První porod ráno začali lehce kontrakce, v poledne jsem usoudila ze je to ono, v pul třetí jsme vyrazili do porodnice a ve 20:14 byla malá na světě. U druhé od rána lehké kontrakce po pěti minutách, ale žádné prodychavani nic, v porodnice jsem měla zrovna kontrolu tak si me tam nechali, kontrakce ustaly, v pět první větší kontrakce,v půl šesté druhá a v 18:18 byla malá na světě. Třetí v pul jedné me vzbudilo dítě když jsem ji uspala, začaly kontrakce slabé a neuplne pravidelné, v šest třicet jsme jeli do porodnice a 7:40 byla malá na světě.

terinka86
•
22. črc 2021

První porod začal kontrakcemi kolem třetí, čtvrté ráno, do porodnice jsme jeli kolem páté, syn se narodil akutním císařem před jedenáctou. U druhého jsem měla poslíčky snad tři měsíce, kontrakce opět začaly brzy ráno, pak přestaly, nicméně do porodnice jsme stejně radši jeli. Vzhledem k tomu, že jsem byla po termínu a po císaři, radši si mě tam nechali přes noc, v osm ráno vyvolání, v půl dvanácté byl na světě. Třetí porod opět kontrakce brzy ráno, dcera se narodila po poledni. Vodu dvakrát píchali a potřetí praskla při vyšetření při příjmu..

klokanka31
•
22. črc 2021

Mně vzbudily bolesti ve 2 v noci. Jinak se nic nedělo, ani jsem nevěděla že rodím. Malá byla venku za cca 32 hodin.

lovemusicsun
•
22. črc 2021

Oba porody začaly odpoledne. První v 16 hodin a druhý asi kolem 14té hodiny. Nedělala jsem nic zvláštního, byla jsem v klidu, povětšinou tou dobou ležela na gauči 😄

misicka1988
•
22. črc 2021

První porod - praskla mi ráno ve spánku voda ( 39+0 ) Dcerka se narodila v 15:41
Druhý porod - první malé kontrakce odpoledne, porodila jsem až přespříští den v 0:45 ( 41+0) Vodu praskli při porodu.
Třetí porod - první malé kontrakce v noci, porodila jsem druhý den v 13:12. ( 41+1).Voda mi praskla když jsme parkovali u porodnice.

patypresdevaty
•
22. črc 2021

Obě děti jsem rodila v noci. Než jsem šla večer spát, měla jsem poslíčky (ale to už jsem měla skoro každý den tou dobou). Kolem půlnoci mě pak probudily kontrakce, které už nesly zaspat. Porod byl v obou případech rychly, děti se narodily kolem 4 a 5 ráno. Vodu mi v obou případech pichli až na sále, když už jsem se víc otevřela a sama nepraskla.

codal
•
22. črc 2021

U obou dětí to začalo ráno, jednou mi praskla voda doma, podruhé v nemocnici, obě děti jsem pak rodila druhý den nad ránem.

mrav
•
22. črc 2021

Píšu za ženu, ta už tu po tragédii není. Kontrakce zhruba mezi desátou a jedenáctou večer, dcerka se narodila před osmou hodinou ranní.

aneta_v
•
22. črc 2021

Oba porody v noci, praskla voda, poprve na rizikovym v porodnici, podruhe doma. Oba porody prekotne a jak pres kopirak 🤓

mishulka92
•
23. črc 2021

Me praskla voda v 18 hod. na ulici před nemocnicí, tak jsem tam došla celá mokrá🤣🤣, nechali si mě tam, natočili ozvy a šla jsem na pokoj. Kontrakce, nejdřív slabé, jako ms bolesti, začali kolem 21:30, malej se narodil v 8:34